Selenimo ve Cankularyla her telden

iyiyiiz cnm seni gördüük daha ii olduk sen nasılsın
tatile gidiyomuşsun

Ekimin maşalahı var her yere yetiştiriyooo anacım ne çeneymiş beeeee, benide geçenler varmış. Rahatladım vallaaa sırnaşık şey

evet pazar gecesi kısmetse yola çıkıyorum, o yüzden evi toplama işleri hala bitmedi, çamaşırda bitmiyo öffffff,
iki makine yıkadım yarında beyazları atarım, sonrada ütü, derken gidene kadar işim bitmicekkk,
bu gün bakliyatları, makarnaları buzdolabına doldurdum,az bir unum kalmıştı,onla poça yaptım bitirdim,dondurucuya bişeyler attım ben gidince kocam ordan alsın pişirsin yesin diyee.
Kadın m,lleti işte herşeyi düşünmek zorundaa.
O yüzden zoiacım evlenmeye pek acele etmee

doğru cnm ben daha kendime o kadar güvenemiyorum sizin kadar ii idare edemem gibi geliyo bide çalışıyorum bu ara yükledikçe yüklediler ptesinde itibaren daha da yoğun olck işlerim artık burda sabahlarım ben bide evli olsam beceremezdim herhalde koca boşardı beni sırnaşık şey

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
Geldi özlediğiniz ajanınız bacılaaar
Çok özledim sizleri ama maalesf benim pc salonun orta yerinde annemde sıcak diye salonda uyuyayım klima var dedi bende gelemedim valla kızlar
Öncelikle 1 saattir okuyorum 100 sayfa yuh yani yuh
bide misafir olarak girmişim salak gibi sonra farkettim
Oğlanın öksürüğü baya kesildi ama bitmedi tamamen kontrol olduk haftaya cuma yine bakacak dr.En ufak bişey kalmaması lazım yoksa mikrop ciğerine iner narkozla çok kötü sonuçlanır hastalık dedi şimdilik hayal oldu ameliyat
Annem bugün gitti
anacım annem geldi diye gelen gelene boş kalmadık hiç kimse gelmezse biz gittik gezmeye habire
Ama çoook özledim sizi yaaa
Valla ara ara anmışsınız beni
Gözlerim doldu sevindim unutmamışlar beni canlarım dedim
zaten hassasım annem gitti alışmıştım 1 haftadır
Sizi çok seviyorum kızlar bu arada ben 53 kg olduuuuuuuuuuuuum:lepi:

ilknurcum bitanem merhabaaa:1hug:... ışim çok ama seni görünce bi cee diyeyim dedim güzelim kızzzzzzzzzzzzzzzzz daha vermeee deliiii

ilknurcum bitanem merhabaaa:1hug:... İşim çok ama seni görünce bi cee diyeyim dedim güzelim kızzzzzzzzzzzzzzzzz daha vermeee deliiii

sağol bebişim merhaba özlemişim sizi çok yaa
valla kendiliğinden gitmiş hap içmiyorum bu hafta çok gezdim koşturmaca falan sabah bakayım bi dedim 10 gündür falan tartılmıyodum bi baktım 53 süper sevindim canım
sen neler yapıyon dönmüşsün şekeropuyorumnanaktan

hadin kızlarrrrrrrrr,gelin gariiiii,bakbende gidecem sonra özlersiniz beniiiiii.
Mehtappp hadi kızzz,bu akşam kaynatamadık senleeee,
ılknur da gelmişş accık dedikodu yapalım kızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…