Selenimo ve Cankularyla her telden

cankuşlar ben yemeğe gideyim acıkmaya başladım hafiften döndüğümde burda olurmusunuz bilemiyorum şimdiden öptüüm hepinizi ekimcim sana da ii yolculuklar cnm inş.anlamadan geçer

cankuşlar ben yemeğe gideyim acıkmaya başladım hafiften döndüğümde burda olurmusunuz bilemiyorum şimdiden öptüüm hepinizi ekimcim sana da ii yolculuklar cnm inş.anlamadan geçer

ben hala çamaşır sericam ayrılamadım bari sen karnını doyur afiyet olsun

mrb nadin hoşgeldin tekrardan ben şimcik yemek yiyiim tekrar görüşürüz kızlar ekim saol cnm sanada kolay gelsiin

canim benim afiyet seker bal kaymak olsun bitanemm bende seni cok optum guzelim

ben yokken hiç yazmamışsınız zoia yemeğe gitti nadin kayıp gülüm prensesim tek mi kaldın

hepiniz birden mi gittiniz benim de işim var zaten ben de gidiyorum hoşçakal prensesim . nadin

hepiniz birden mi gittiniz benim de işim var zaten ben de gidiyorum hoşçakal prensesim . nadin

tatliskom sende cikiosan bende cikimm o zaman bi bakim yemek icin neler yapabilrim kolay gelsin tatlim cok yorma kendini saglikla git sagsalim don canim arada nete gelirsende cok memnun olurum seni cok seviorum ve ozlucem kaymaklim

canim benim camasirlari sermissin cok sukur

evet dün kirlettiklerimizi yıkadım renklileride şimdi atıcan makineye ben çıkıyorum canım çocukta acıkmış kendine iyi bak akşama fırsat bulursam bide benim ki huylanmazsa gelirim görüşürüz hayatımm

kızlar geldiiim.. Bende iş biter mi hiç. Off walla beynim dönüyo artık.. Ekimcim uyudu güzelim benim maymun..Birazdan dikilir gene.. Prensescim bodrumda mısın güzelim sen hala?? Hehee kukide yazlıkta kaldı annemlere bıraktım hayatını yaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…