canim benim yol stresine iyi gelir miden bulaniosa emedur hap iyi geliooo tatlim
şöför uyutmuyor.. bir su istiyor bir sakız , arka koltuktaki veledin midesi bulanıyor sıkılıyor habire çiş molası verdirtiyor ben uyuyamam zaten şöför beyin dikkati dağılmasın diye konuşup dinç tutma görevim var bide tabela okuma görevim var
canim benim uvey babamda annemi uyutmaz surekli konusturur tabela okutturur donuslerde arac geliomu diye baktirir araci surus haricinde herseyi yaptirir emedur hap mide bulantisina arac tutmasina iyi gelio prespektusundede yazio ama yola karsi stresin heyecanin var pasiflora iyi gelir bitanemm
oldu olacak sen kullansaymışsın arabayıda =)
olsun cnm tedbir için diyo herhalde o da haklı kazadan korkuyodur sende germe kendini canını sıktıkça daha da büyür gözünde sürekli derin derin nefes alıp çok düşünmemeye çalış daha yola çıkmadan bu kadar gerildin allah korusun yolda daha fena olmayasn
canııım araştırıp bulup bana yolladın ilacın açıklamasını çok sağol gülüm...benimki üveyde değil öz kocam ...araç geliyormu diye benimki de baktırır:))))
upss :uhm: işinden dolayımı zormuş kızzkorkar tabi habire kazalarla otopsilerle uğraşıyor.. benim ki herseferinde oluyor yeni değil
ne demek bitanem faydam olduysa ne mutlu bana canimsinn demekki hik demis burnundan dusmus benim uvey babanin:)))
ne o sesiniz soluğunuz kesildi sıktımmı sizi... hadi neşeli güzel şeylerden bahsedelim( benden )( kendimi beğenmiş ve ukalaca) he he he :)))
upss :uhm: işinden dolayımı zormuş kızz
işi bu gülüm
ask olsun gulum hic sIKILILIRMIYIZ SENDEN gidecen diye huzun coktu seni cok ozlucem tatlimm benim
yol konusunda eveeeeeet
ablama gidersem selam vermek için gelirim bitanem onlara da ilaç kullandığımı söylemedim ama senin için öğrensinler... öncelikle senin için selam vericem .. tabi interneti zırt bırt gitmezse.. olmadı internet kafeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?