Selenimo ve Cankularyla her telden

tatlım naberr, uğraşıyorum aslındaişimçok bende pazardan geldim i soluklanayım dedim o arada uraya girdim, çıkacam şimdi, Son hazırlıklar yarın yolcuyum kısmetse,
baya bi görüşemicezz

bende öyle pazra gittim geldim çocukları yedirdim yıkadım uyudu oğlan büyük mısır istedi onu yaptım yiyo şimdi
gidiyomuşsun dün okudum yarın giremem yazmışsın hatta görüşemiycez diye üzülüyodum unutcak beni ablam dedim
oraya götür laptop bi yerlerden çeker kablosuz bağlantı yaw

eski sayfaları okuyorum,biriktirmeden okuyorum oksa bizimiler ben dahil biraz çenesi düşük olduğundan bi daaha yetişemiyoruzz....

ben dün 2 saat okudum 100 sayfa ama hepsini okudum bakayım unutuular mı beni dedim ama ara ara lafım geçmiş unutulmamışım dün gözümden yaş geldi çok bağlanmışım sizlere:1hug:

tatlım naberr, uğraşıyorum aslında işimçok bende pazardan geldim bi soluklanayım dedim o arada buraya girdim, çıkacam şimdi, Son hazırlıklar yarın yolcuyum kısmetse,
baya bi görüşemicezz

ablacık ordan biyerleden giremaz misin nete

unuturmuyum kızzz, buradaki herkes özel benim için, siz yine konuşmaya devam edeceksiniz.
sizbeni unutmayınnnnnnn,
laptopu götürecem ama çekecek bir yer yok be yavrum.

unuturmuyum kızzz, buradaki herkes özel benim için, siz yine konuşmaya devam edeceksiniz.
sizbeni unutmayınnnnnnn,
laptopu götürecem ama çekecek bir yer yok be yavrum.

Deli nasıl unuturuz seni deli deli konuşma öyle
üzülüyorum aslında gitmene sen demirbaşsın yavrum unutlurmusun

sositosositosositosositoSELENİMO EFSANESİSİN SEEEENsositosositosositososito

gerçi haftaya bizde kuşadasına yada karaburuna gidicez herhalde yokum yine galiba
pztesi oğlanın okul kaydı var onu halldedip gidicez sanırım 1 haftalığına
ama sen gene götür net cafe falan vardır çeker belki
bi merhaban yeter kuzum:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…