he geldim kız sonunda vallasaol cnmıniçi iyiyim sen nasılsın? hepimizin günü güzel geçer inşallah keyifler nasıl bi bakiim dedim ajanımızda gelmiş sonunda =)
inşallah kuzum hayırlısıhayırlısı gülüm ,kurtulacak oglun inşallah,geç olsun güç olmasın.
ajan maillere bakıyon mu?geçen gün selenimoyla gözdeye korkunç mail gönnderdim.seninle prensese göndermedim.prenses korkar diye kıyamadım ona sende ajanlık yapıp gizli girersinde bagırırsın filan diye göndermemiştim
ajan maillere bakıyon mu?geçen gün selenimoyla gözdeye korkunç mail gönnderdim.seninle prensese göndermedim.prenses korkar diye kıyamadım ona sende ajanlık yapıp gizli girersinde bagırırsın filan diye göndermemiştim
evt cnm yaz ya herkes gidiyo biyerlere tatile tam olamayız bi süre gerçi ben çalışıyorumdemişbaş olcam kalıcam bu ara çok bunaldım ya bugün erken bitirebilsemde kaçıp gezsem azcukun
ben bizimkilere akşam haberlerini açarım annem en az 1saat izler o sırada girerim kuzum.
yarın izinliysen güzel bir plan yap gönlünce gez yoksa 1hafta zor geçiyor
gönder banada
bende istiom kıs bana da gönder :gitme:
özel mesajdan mail adresini istersen yaz ekleyim seni.
ben msn ni sadece mail için kullanıyorum yoksa çıkamıyorum pc nin başından
gözdecim sırf sana mutluluklar dilemek için gizlice geldim
ben yarın gidiyorum birkaç hafta yokum kızlarla vedalaştım 4 temmuzdan önce mesaj yazamam diye şimdiden tebrik edeyim Allah ömür boyu mutluluk ,huzur sevgi dolu bir evlilik nasip etsin..kendine iyi bak gelinliğini giyip insanların karşısına çıkmadan önce ayetel kürsüyü okumayı unutma bilmiyorsan bilen biri yanında sesli okusun ..rabbim pişmanlık vermesin mesut etsin canııım
canim benim sonsuz basarilar dilerimm cok opuldum sekerim
kızım bana öle korkunç mailler göndertme tırsığım ben korku filmi bilem izleyemem o derece yani delikafaduldenajan maillere bakıyon mu?geçen gün selenimoyla gözdeye korkunç mail gönnderdim.seninle prensese göndermedim.prenses korkar diye kıyamadım ona sende ajanlık yapıp gizli girersinde bagırırsın filan diye göndermemiştim
iyi bakalım hadi öyle yap korkunç olsun çoookaaa yeni maillerin arasında gönderirim.yok öle bile bile zevki olmaz onundelikafadulden
haftaya kontrol olacak tekrar ökrüğünün tam kesilmesi gerekiyomuş belli bi tarih yok şimdilik canımilknurum cnm oğlun ne ameliyatı olcak cnm
kız ilknur gezmiyom anacım perşembe istanbuldaydım sınav için gece geldiğimde saat 2yi geçiyodu ertesi günde sabahtan kalkıp eve gittim benim radyotörler değişti btn gün onunla uğraştım. ben tam iş bitti diyorum yenisi çıkıyo ama inş. bu sefer son bitti. gelinliğimlede iş yaparsam çatlarım valla :)))
günaydın ilknurummmm..bu mesajı yazıp cıkmak zorundayımm..teyzoşumu öp benim için
canım bak bence selo lafına alınmış olabilir..bu topik direk bi geyik topiği değil..biz baska forumda birbirimizi tanıyıp buraya transfer oldukk..birbirimize selo demek için ilk önce kendimizi tanıttıkk..aşamalardan geçtik..selenimo hemen hemen aramızda en büyüğümüzz..üniversiteye gidecek kızı var..cokta taatlıdır kendisi..hepimize o kucak açmıştırr..ama ilk sohbette kendisine selo denmesinden hoşlanmadı bence..sende haklısın şu açıdann..diğer geyik sohb etleriyle karıştırmış olabilirsinn..buradaki herkes birbirine her konuda destek samimiyetle dertlerimizide anlatıyoruzz sevinçlerimizi de:)herkesin birbirinde mail adresi bile var..ne demek istediğimi anlatabiliyomyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?