Selenimo ve Cankularyla her telden

ajan maillere bakıyon mu?geçen gün selenimoyla gözdeye korkunç mail gönnderdim.seninle prensese göndermedim.prenses korkar diye kıyamadım ona sende ajanlık yapıp gizli girersinde bagırırsın filan diye göndermemiştim

evt cnm yaz ya herkes gidiyo biyerlere tatile tam olamayız bi süre gerçi ben çalışıyorum demişbaş olcam kalıcam bu ara çok bunaldım ya bugün erken bitirebilsemde kaçıp gezsem azcukun

bende istiom kıs bana da gönder :gitme:

evt cnm yaz ya herkes gidiyo biyerlere tatile tam olamayız bi süre gerçi ben çalışıyorum demişbaş olcam kalıcam bu ara çok bunaldım ya bugün erken bitirebilsemde kaçıp gezsem azcukun

ben bizimkilere akşam haberlerini açarım annem en az 1saat izler o sırada girerim kuzum.
yarın izinliysen güzel bir plan yap gönlünce gez yoksa 1hafta zor geçiyor

ben bizimkilere akşam haberlerini açarım annem en az 1saat izler o sırada girerim kuzum.
yarın izinliysen güzel bir plan yap gönlünce gez yoksa 1hafta zor geçiyor

inş.kuzum yapim sevkülümü göriim boşamasın benii kaydirigubbakcemile3

inşallah kuzum ya şu aralar çok gerginiz düğün stresi diyoruz ya du bakalım. zor işler böle evlilik falan allah utnadırmasın hiçbirimizi

canim benim sonsuz basarilar dilerimm cok opuldum sekerim

kuzum sabah uyanamadım kaç gündür iş güç koşturmadan pestilim çıktı alarmı kapattım sabah kalkarım diye ama....

kızım bana öle korkunç mailler göndertme tırsığım ben korku filmi bilem izleyemem o derece yani delikafadulden

kız ilknur gezmiyom anacım perşembe istanbuldaydım sınav için gece geldiğimde saat 2yi geçiyodu ertesi günde sabahtan kalkıp eve gittim benim radyotörler değişti btn gün onunla uğraştım. ben tam iş bitti diyorum yenisi çıkıyo ama inş. bu sefer son bitti. gelinliğimlede iş yaparsam çatlarım valla :)))

aaa yeni maillerin arasında gönderirim.yok öle bile bile zevki olmaz onundelikafadulden
iyi bakalım hadi öyle yap korkunç olsun çoook

ilknurum cnm oğlun ne ameliyatı olcak cnm
haftaya kontrol olacak tekrar ökrüğünün tam kesilmesi gerekiyomuş belli bi tarih yok şimdilik canım

hadi başarılar yavrucum
sen gelinliklede koşturursun kıı
bittimi gelinlik nasıl oldu

böyle akıllı bir kız benim gelinim olmalııııııııııııııııı.kaydirigubbakcemile5
Mehtapp kız geliinin kıymetini billll vereliniortak
içimi okumuşsun yavrummmm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…