:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
Geldi özlediğiniz ajanınız bacılaaar
Çok özledim sizleri ama maalesf benim pc salonun orta yerinde annemde sıcak diye salonda uyuyayım klima var dedi bende gelemedim valla kızlar
Öncelikle 1 saattir okuyorum 100 sayfa yuh yani yuh
bide misafir olarak girmişim salak gibi sonra farkettim
Oğlanın öksürüğü baya kesildi ama bitmedi tamamen kontrol olduk haftaya cuma yine bakacak dr.En ufak bişey kalmaması lazım yoksa mikrop ciğerine iner narkozla çok kötü sonuçlanır hastalık dedi şimdilik hayal oldu ameliyat
Annem bugün gitti
anacım annem geldi diye gelen gelene boş kalmadık hiç kimse gelmezse biz gittik gezmeye habire
Ama çoook özledim sizi yaaa
Valla ara ara anmışsınız beni
Gözlerim doldu sevindim unutmamışlar beni canlarım dedim
zaten hassasım annem gitti alışmıştım 1 haftadır
Sizi çok seviyorum kızlar bu arada ben 53 kg olduuuuuuuuuuuuum:lepi:
kuzu ben kaçtım yrn kpssye gircem :s okul bitti hala sınava giriyorum yaaaa(( öptm canım seni ii geceler
ben geldim neyaptınız ya uçmuşsunuz bugün
prensesim gelmemiş
hakkınızı helal edin benimle de az uğraşmadınız benden yana hepinize helal olsun
Aşkolsun amma yaaa arkadaşlar aradı annem vardı diye gelmediler geçen gün.Bu akşam geldiler annem gitti diyeİlknur şimdi gelir trafo patladı derrrr
Canımcım karşılaşamadık ama helal olsun bacım özleyecez senihakkınızı helal edin benimle de az uğraşmadınız benden yana hepinize helal olsun
kız deli ben o misafir olsam hep nasıl adımla gireyim aynı anda:uhm:kız misafir ilknurmuş
bu gün girdiğinde misafir olarak girmişim diyor. Bizim misafiri demiyo kızzzzzzzz-tatlicadiarzu-
Hatta alarmları açında tam olsuniyi gecelerrr, meltem kapıyı kapat canımm,lambaları da kapat.
kız kaçak gelin nerdesin bakem iş güç bittiydi hani kaç gün girmemişin sende:mymeka:ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :dance:
size ne diyim bilmiyorum 2 gün gittim 100 sayfa yazmışınız alkisalkisalkis
Hadi başarılar tatlım:Saruboceq:kuzu ben kaçtım yrn kpssye gircem :s okul bitti hala sınava giriyorum yaaaa(( öptm canım seni ii geceler
canimcimm valla sukur kavusturana diyim gozlerimiz yolda kalmisti cok ozledim ilknurum balim kaymaklim demek 53 oldun tebrik oldum tatlimm masallahhh diyim nazarlardan sakin emi guzelcim oglusununda oksurugu iyice gecer insalla annende gitmis allah kavustursun canimbenim iyikivarsin bizi sensiz birakma sakinn
sağol bebem hoşbulduk geldim valla ama akşam kahveye arkadaşlar geldiilknur gelmiş sonunda gözlerimiz yollarda kalmıştı cnm hoşgeldin a.s.
kız döndüm ama maalesef akşam yanlız bıraktım sizi kusura kalmayın yawvereliniortakkız rakibem bakıyorum da sahayı hiç boş bırakmıyosun zuhaha
canımcım sende hoşgeldin topiğe karşılaşamadık maalesef Ben meşhur ajan ilknursengözlerimebaksanabhuhuuu bende geldımmmm elım bos degıll :)
herbırınızeee bırer tanee :))
ilknur anneni göndermişsin allah kavuştursun,benimkiler geliyor bu hafta :ecrin_bebek:
havalar çok ısındı oglanın ameliyatını eylül gibi yaptır istersen okullarda geç açılıyor busene
günaydıın cankuşlarr
günaydın zoia ,nasılsın canım,günün güzel geçer inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?