bende gittim kıslar öptm hepiciğiniiiizziii
ben apartopar çıktım bi kavga ettim geldim sizde bol bol kaynatmışsınız valla bu ne hıız
ne kavgası kız hayır olsunkafamçokkarıştı
prensesim erken kalkmışssın ,miğrenin tutmuş yine offf çok eçmiş olsun
teksin kız bu gün dün millet varken girmezsin,bu gün tek kalırsın işteee,
hallettim, valla bu satte hamburger yedim yaaaa,
ama sabahtan beri bişey yememiştim, sıcaklardan beri bişey yiyemiyorum, ütü falanda yaptım,eliim ayağım titredi,yemek falan yaapamıcam ne istiyosanız tel edin getirsinler dedim.onlarda hamburger sipariş etmişler,valla afiyetle yedim, gözüm kararmıştı kızzzzzzzzcokacimcoook
inşallah kuzum ya şu aralar çok gerginiz düğün stresi diyoruz ya du bakalım. zor işler böle evlilik falan allah utnadırmasın hiçbirimizi
kuzum sabah uyanamadım kaç gündür iş güç koşturmadan pestilim çıktı alarmı kapattım sabah kalkarım diye ama....
kızım bana öle korkunç mailler göndertme tırsığım ben korku filmi bilem izleyemem o derece yani delikafadulden
Ekimin yokluğu nasıl belli,yoksa demirbaştı valla,bir o yana,bir bu yana koşturmaktan zati zayıflıcaktı kızz. Şimdi şoföre muavinlik yapıyodurrrrrrrrr sırnaşık şey
yafruşlar ben girdim yine cıkıyom..keyifsizim bugün yazmaya taakatim yok..okudum cıkıyorummm..sohbete gelirim belkim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?