yicez tabi o kadar ,zayıf kalcaz diye ömür boyu diyet yapacak halimiz yok,bu gün yeriz,yarın telafi ederiz dğilmi, sıkmayın canınızı en önemlisi sağlık, Sağlıklıyken yemiyecez ne zaman yiyecez dimi tatlımm
Meltemmmmmmm uyuşukluğu bırak yaz yavrummmm, bak özlicem ben amaa senağlama
dogru soze ne denir terazisine tik tik yapilir:)))) dogru diyosun gulum yarin daha hafif yerim ama annemin bu aliskanligi kotu illaki ikindiye biseyler yapioo bende dayanamiorum yiyorum ama kendime engel olimm artik malum ilacta bitti artik yine kilo almiyim ama oyle cok istahim acilmadi cok sukur valla cok korkuyodum acayip derecede istahim acilcak diye ilac bitince
bak ben 10 günü geçti kullanmıyorum Doğa marka form çayı al günde iki tane iç sabah akşam yemeklersen sonra, kilo aldırmıyo.
Mehtapppp senin doğadan marka limonlu kızzzz
benimki doğa bide form çayı yazanından bak ondan içç senin motorlar dayanamaz vlalaa
otobüs satine kadar girersin daha yarınımız var.:teselli:
tamam canimcim icerim bende sabahlari ac karninami yoksa kahvalti sonrasimi iceyim guzeller guzelim
oy oyy, saatlara düştüm be Mehtapcım. kızlarrrrrrrrr arada da olsa girin topik yok olmasın yaaaaaaa, geldiğimde göremezsem sizi çok üzülürüm.
bu gün kaçak çokk
ilknur ,gözde,zoia,nadin,eli dolu gelen yeni arkadaş kimsecikler girmedi
tok karnına iç saati falan yok tatlım ne zaman aklına gelise farketmezz.
benimki dogadan form limonlu yazıyor günde 1akşamları içiyordum 2ye çıkartayım bari
meltemin canı çok sıkkın galiba çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?