afiyet olsun ama yaramasın .bende yoruldum bu gün 4saat kesintisiz ütü yaptım .birazdan yine yapacagımkafamçokkarıştı
meltemi de çok seviyorummm, deli çünkü deliler temiz kalpli olur,merhametli olur.
yafruşlar ben girdim yine cıkıyom..keyifsizim bugün yazmaya taakatim yok..okudum cıkıyorummm..sohbete gelirim belkim birazdan
mafoldumben beni sevmionmuu yoksa :sinifsinif:
prensesim hoşgeldin sen nasıl oldun asıl?
meltemim ne oldu kuzum kim canını sıktı senin ,
tatlım sevmemmi senin gibi fıstığııı eennnnnnnn çooooooookkkkkkkk seniiiiiiiiiii seviiiiiiiiiyomm
Ekimin yokluğu nasıl belli,yoksa demirbaştı valla,bir o yana,bir bu yana koşturmaktan zati zayıflıcaktı kızz. Şimdi şoföre muavinlik yapıyodurrrrrrrrr sırnaşık şey
öptük aplam bisde Şeniza.s.
kaynana bu günlerde kudurdu hamile gibi bütün gün canım yağ mantısı çekti.offf ne olcak benim halim.
selenimo sen helva yedin mi?
kaynana bu günlerde kudurdu hamile gibi bütün gün canım yağ mantısı çekti.offf ne olcak benim halim.
selenimo sen helva yedin mi?
Aşkolsun amma yaaa arkadaşlar aradı annem vardı diye gelmediler geçen gün.Bu akşam geldiler annem gitti diye
ama gerçekten trafo patladıydı o gece yaaa:umursamaz:
Canımcım karşılaşamadık ama helal olsun bacım özleyecez seni
İyi tatiller iyi eğlen gez
kız deli ben o misafir olsam hep nasıl adımla gireyim aynı anda:uhm:
dün öyle okumuşum farkında değilim annem varken çıkış yapmıştım
Hah işte anladı ablam bakalkisalkisalkis
Hatta alarmları açında tam olsun
yabancı gelmesiiin:mymeka:
kız kaçak gelin nerdesin bakem iş güç bittiydi hani kaç gün girmemişin sende:mymeka:
Hadi başarılar tatlım:Saruboceq:
he kuzum ya geldim valla
geç oldu acuk ama geçmiş olsun başın tutmuş
sen bakıyom denizli horozu gibi kalmışın esselatta(ezan vakti yani)
sağol bebem 53 oldum 27 bd kot aldım bu hafta rahat rahat oldu kızzz 26 bile alsam olurmuş esniyo kot çünkü
oğluşum sıkı takipte ama temmuz ortasını bulacak o zamanda çok sıcak diye yapmaz belki çok kötü oldu bu öksürük tam vaktinde yani
bu akşam da gelemedim arkadaşlar geldi aklım hep burdaydı amaaaadelikafadulden
canim benim valla bugun ikindide annem poaca yapmis az yagli mayali hamurdan ufakti ama uc tane yedim dayanamadim sicak sicak guzel geldi valla insallah kilo yapmamistir aksamda taze fasulye yedim sadece
yok yemedim kızzzzzz,,, unum bitmişti yapamadımmm,
ama haala aklımda gidince ilk iş anneme yaptırıp yicemmmm.
Belkimde hamilesinn,ne biliyonn
yok yemedim kızzzzzz,,, unum bitmişti yapamadımmm,
ama haala aklımda gidince ilk iş anneme yaptırıp yicemmmm.
Belkimde hamilesinn,ne biliyonn
yicez tabi o kadar ,zayıf kalcaz diye ömür boyu diyet yapacak halimiz yok,bu gün yeriz,yarın telafi ederiz dğilmi, sıkmayın canınızı en önemlisi sağlık, Sağlıklıyken yemiyecez ne zaman yiyecez dimi tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?