Selenimo ve Cankularyla her telden

Ekimin yokluğu nasıl belli,yoksa demirbaştı valla,bir o yana,bir bu yana koşturmaktan zati zayıflıcaktı kızz. Şimdi şoföre muavinlik yapıyodurrrrrrrrr sırnaşık şey

valla ekimim yoklugu belli yavrucukumun insallah hayirlisiyla varir guzeller guzelli

kaynana bu günlerde kudurdu hamile gibi bütün gün canım yağ mantısı çekti.offf ne olcak benim halim.
selenimo sen helva yedin mi?

kaynana bu günlerde kudurdu hamile gibi bütün gün canım yağ mantısı çekti.offf ne olcak benim halim.

canim benim valla bugun ikindide annem poaca yapmis az yagli mayali hamurdan ufakti ama uc tane yedim dayanamadim sicak sicak guzel geldi valla insallah kilo yapmamistir aksamda taze fasulye yedim sadece

yok yemedim kızzzzzz,,, unum bitmişti yapamadımmm,
ama haala aklımda gidince ilk iş anneme yaptırıp yicemmmm.
Belkimde hamilesinn,ne biliyonn

ilknurum bitanem sultanim ozledim valla seni umarim daha cok girersin artik tatlim saolasin canim bende anlamiom sabahin korunde uyaniom bazen oh ohh masalla iyice manken oldun sen artik kirkbirkere masalla canimcim kalbimizde dualarimizda aklimizda sende tatlilar tatlisi ilknurum

canim benim valla bugun ikindide annem poaca yapmis az yagli mayali hamurdan ufakti ama uc tane yedim dayanamadim sicak sicak guzel geldi valla insallah kilo yapmamistir aksamda taze fasulye yedim sadece

yicez tabi o kadar ,zayıf kalcaz diye ömür boyu diyet yapacak halimiz yok,bu gün yeriz,yarın telafi ederiz dğilmi, sıkmayın canınızı en önemlisi sağlık, Sağlıklıyken yemiyecez ne zaman yiyecez dimi tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…