Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar özellikle de prensesim merhaba ... kaynımın dükkanına internet bağlatmışlar şimdi yoklar.yolculuk iyi gibiydi yatana kadar başım dönüyordu... bir merhaba demek için geldim kendinize iyi bakın
canım sende kendine iyi bak özlüyoz seni ama ara ara gelecek olman bile yeter bize hiç yoktan iyidir kuzum
bol bol gez eğlen ama unuma kuzum biziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İlknurum iyice gezdinmi ,eğlendinmi çeşme de,
mesajın için teşekkürler canımmmmmm, bende seniii çoookkk seviyorum tatlımm.
gezdim ablaa saat 12 de girdik eve gece
dağıttık valla iyi oldu
ben denizi pek sevmem çok alerjik olduğum için yakıyo beni güneşle beraber ama süperdi dün
sabah desen aklıma geldin hemen kalkınca inşallah sağ salim varmıştır dedim
bi fırsat bul gel inşallah öptüm seniopuyorumnanaktan

midem bulanacak yazarken kızlar ben çıkayım en iyisi yolcu yolunda gerek dimi ama,
sabah İlknurun oğlanlarının kalktığı vakit bende gelmiş olacam inş.
hadi size iyi gecelerr
valla oğplanların uyandığı vakitte de aklımdaydın inan ki varmıştır dedim ki hem de yataktaydım daha vallaopuyorumnanaktan

oğluşumun ameliyat iptal ccanım şimdilik cuma kontrolden sonra belli olcak tatlımmafoldumben

Canim ilknurum benim saol tatlim bende teraziye tikladigimda neden puan veremedigimi anlayamiodum saol tatlim yavrusunun pesinde kosarken dikkat et caramelli lattem cokyorma kendini kiyamam sana ben
canım benim ne demek görevimiz

ama bende çok seviyorm seni beni beğenmiyormusun yoksa:sinifsinif::sinifsinif:

akşam 12 di girdik kapıdan kız gez gez öldüm valla yanmadım çok ya ben denize girmedim zati pek sevmem havuz severim ben
ama süper geçti
beyazıt öztürk,kıvanç tatlıtuğ oktay kaynarca,çağla şıkelle emre altuğu gördüm bidee
ne çok insan var yaw

ilknur geç kaldın,selenimonun kulaklarını çınlatcaz daha
valla kuzum ben sabah çınlattım hemencik anlamıştır herhal
gün uzun bebem çınlatırız dahaaopuyorumnanaktan
iknurum günaydın hoşgeldin
günaydın kuzucum
dün yazılanları okuyayım cevaplandırayım dedim di ondan geç şeyettirdim cevabını maaalesfzemuszemus

allah onları sizlere bağışlasın canlarım mutlu huzurlu bi hayatları olur inşallah

kız mehtap hani bana pas yok muuuuu
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ah gülüm ,kız girdin diye çıkmadım
oğlan havuza gidecek onu hazırlıyorum,bir taraftan geri dönüşüm çöpü topluyorum,bu arada kız bebek getirmiş oynuyalım diyor,küvete yorgan ısladım onu tepikliyecem,şimdide telefon çalıyorrr

bak kuzucum işine hadi
ben de çıkıcam zaten okula gidicem kayıt işleri ne oldu bakayım bugün belli oldu ya
öğleden sonra görüşürüz canım öpüldün
zoia sende öpüldün kız

bak kuzucum işine hadi
ben de çıkıcam zaten okula gidicem kayıt işleri ne oldu bakayım bugün belli oldu ya
öğleden sonra görüşürüz canım öpüldün
zoia sende öpüldün kız

sigaramla kahvem bitmeden gidemezsin.
birde şu okul kayıtları ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…