kızlar ben bi kahvaltımı edip geliyorum anacım yırttı bi yerlerini
afiyet olsun sana
bende çıkayım,ara ara girmeye çalışırım.zoia sana kolay gelsin canım
canım sende kendine iyi bak özlüyoz seni ama ara ara gelecek olman bile yeter bize hiç yoktan iyidir kuzumkızlar özellikle de prensesim merhaba ... kaynımın dükkanına internet bağlatmışlar şimdi yoklar.yolculuk iyi gibiydi yatana kadar başım dönüyordu... bir merhaba demek için geldim kendinize iyi bakın
gezdim ablaa saat 12 de girdik eve geceİlknurum iyice gezdinmi ,eğlendinmi çeşme de,
mesajın için teşekkürler canımmmmmm, bende seniii çoookkk seviyorum tatlımm.
çok gülümmm,bitmez benim iş ,çocukların ikiside bazen evde olunca ogün sadece onlara hizmet yapıyorum
valla oğplanların uyandığı vakitte de aklımdaydın inan ki varmıştır dedim ki hem de yataktaydım daha vallaopuyorumnanaktanmidem bulanacak yazarken kızlar ben çıkayım en iyisi yolcu yolunda gerek dimi ama,
sabah İlknurun oğlanlarının kalktığı vakit bende gelmiş olacam inş.
hadi size iyi gecelerr
oğluşumun ameliyat iptal ccanım şimdilik cuma kontrolden sonra belli olcak tatlımmafoldumbenya ben de cikayim artik, yoksa yarin hesap yaparken sayilari yanlis görcem yorgunluktan...kendinize iyi bakin arkadaslar...
ya bu arada ilknurun oglusunu sormayi unuttum ya, umarim saglikli bir sekilde anaciginin yanindadir, öpüyorum onu da... iyi geceler cankuslar kaydirigubbakcemile3
canım benim ne demek görevimizCanim ilknurum benim saol tatlim bende teraziye tikladigimda neden puan veremedigimi anlayamiodum saol tatlim yavrusunun pesinde kosarken dikkat et caramelli lattem cokyorma kendini kiyamam sana ben
ama bende çok seviyorm seni beni beğenmiyormusun yoksa:sinifsinif::sinifsinif:valla seleminom mehtapim yazdiklarinizi yemin ederim gozlerim dolu dolu okudum cok duygulandim beni bu kadar cok onemsediginizi gormek cok sevindirdi ve duygulandirdi beni gercekten cok sansliiyim sizleri tanidim kizlar iyiki varsiniz ve sizleri cok ama cokk seviooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşam 12 di girdik kapıdan kız gez gez öldüm valla yanmadım çok ya ben denize girmedim zati pek sevmem havuz severim bengünaydın canlar
selenimo valla otobüsten yetmiş maşallah
prensesim gecenin 4de girmişsin kız ben o saatte girersem koca beni vurur kızzz.zaten sigarada içimiyor danalar gibi dolanıyor evde
ilknur dün yandın mı bacım girememişsin
valla kuzum ben sabah çınlattım hemencik anlamıştır herhalilknur geç kaldın,selenimonun kulaklarını çınlatcaz daha
günaydın kuzucumiknurum günaydın hoşgeldin
kaç yaşındaydı ufaklıklar
çok suskun bugün herkes :bbo:
çok suskun bugün herkes :bbo:
kız mehtap hani bana pas yok muuuuu
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ah gülüm ,kız girdin diye çıkmadım
oğlan havuza gidecek onu hazırlıyorum,bir taraftan geri dönüşüm çöpü topluyorum,bu arada kız bebek getirmiş oynuyalım diyor,küvete yorgan ısladım onu tepikliyecem,şimdide telefon çalıyorrr
allah onları sizlere bağışlasın canlarım mutlu huzurlu bi hayatları olur inşallah
bak kuzucum işine hadi
ben de çıkıcam zaten okula gidicem kayıt işleri ne oldu bakayım bugün belli oldu ya
öğleden sonra görüşürüz canım öpüldün
zoia sende öpüldün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?