tontim kız sen niye seyrek giriyon de hele bakalım
tontim 3 kiloyu kaç günde verdin sen...benimki biraz yavaş gidiyo ya(((
cankuşlar geç girdim iki gecedir kaçırdım sizi
umarım hepinizin keyifler yerindedir
iyidir gece kusu:)
ya sen lw kullanmaya baslayali ne kadar oldu, 3 kilon gitmis bilem, tebrik ederim :lepi:
yok kocam gezmeye götürdü bu sefer süpriz yaptı bana
sağol bebem darısı başına inşallah
daha çok gircem ama oğlan büyüdü ya biraz karıştırıyo her yeri koşuyorum arkasından pek vakit olmuyo
bir kişiye puan verdikten sonra 20 farklı kişiye vermen lazım ki aynı kişiye tekrar puan verebilesin canım
kız ben 3-4 gün kaçıcam gitsem bile
boş bırakmayız kız topiğimizi ayıp ettin
Kocam bana süprüz yaptı abla rain club var oranın açılışı varmış dün akşam sahilde
daha doğrusu denizin üstünde
bi aradı ben yoldayım hazırlan dedi apar topar hazırlandık gittik süper oldu ama oğlanlara baktı annnem zate erken uyuyolar 2gibi geldik
yani alemdeydim akşam gecelere aktık
öğleden sonra çeşmeye gidiyorum
inşallah görüşürüz öğlene kadar
kızlar özellikle de prensesim merhaba ... kaynımın dükkanına internet bağlatmışlar şimdi yoklar.yolculuk iyi gibiydi yatana kadar başım dönüyordu... bir merhaba demek için geldim kendinize iyi bakın
prensesin bak gülüm sözümü tuttum fırsatı bulunca hemen geldim .. 2-3 günde bir selam veririm artık .şimdiden hepinizin sohbetini özledim ..her sabah ve her akşam topikteydim ya şimdi bir boşluk oldu sanki bişeyleri yapmalıymışım ,eksik kalmış gibi hissediyorum . iş yerinden ancak bu kadar oluyor kimse görmeden çıkayım hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yaa o hep öyleee, o kadar masum kiiiii,
kıyamıyorum onaaaaaaaaa, ama onu daha güçlü hale getirecez Mehtappp, yaparı kızz,
ben gelene kadar sen devammmm,onu terapi et akıl verrrrrrrrr.
Bu akşam prensesle yanlız ilgilenecen yavrummm.
Bak şimdi bu yazdıklarımızı görünce yine sevinecekk,siziseviyorum dicekkkkkk.
bizde ona bizde seni seviyoruzzzzzz dicez yani sen benim yerimede dersin artık.vereliniortak
derim tabi sevgimizden şüphesi yoktur.burdaki herkes prensesi çok seviyor
sevmeyen ölsün diycem onada üzülür(
canim ya, neden büyükler cocuklarina yüklenirler ki bosandiktan sonra?... ben cok sevdigim bir insanin böyle yüklenmeler sonucu cöküsünü gördüm...cok iyi, cok zeki, cok düsünen bir insandi ki zaten daha cok hersey üzerine kafa yoran, düsünen insanlar böyle sorunlar yasarmis... bazen düsünmek bizi yipratiyor be canim, en azindan baskalarini ve dediklerini düsünmek... biraz da kendini düsün artik, bunca zaman yapmadiysan bile artik yap, onlar hala görmedilerse bunu göster onlara... gözlerinin icine sokman gerekse dahi seni ve yasadigin ruhsal dalgalanmalari görsünler, kendilerini toparlasinlar, sana destek olmayi ögrensinler artiklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?