Selenimo ve Cankularyla her telden

tontim kız sen niye seyrek giriyon de hele bakalım

ablacim benim laptop acik dandik galiba, isininca kafayi yiyo resmen... esim önce kullanirsa bana sira gelene dek isinmis oluyo... elimde olsa degistircem, yenisini alcam su laptopun ama su aralar mümkün degil... idare tcez artik, kusuruma bakmayin sizler de... gidecegin yere sag salim varmani diliyorum, görüsürüz ordan da insallahopuyorumnanaktan

tontim 3 kiloyu kaç günde verdin sen...benimki biraz yavaş gidiyo ya(((

canim ben cok yavas veriyorum, canim sIkkInken cok yiyorum, dur diyemiyorum kendime... bi verip bi aliyorum senin anlayacagin... ama spor yapsam eminim daha cok giderdi, ben olsa olsa haftada 1-2 kez yapiyorum, hem asiri bir diyet te yapmiyorum, sadece ekmek, pilav, sekerli seyleri olabildigince az yiyorum... benim de ikinci kutum bitmek üzere, biraz ara vercem sonra da hollywood30 days diye bisi var, onu kullancam bir süreligine... onu da kullandiktan sonra artik ne yaparim bilemiyorum... umarim o zamana kadar 50li rakamlari görmüs olurum:Saruboceq:

meltem, sen daha önce bu tip zayiflama ilaclari kullandin mi hic? artik fazla kilolarimdan biktigim icin ben ilk defa denemeye cesaret ettim ama bi yandan da yan etkisi olmamasi icin dua ediyorum...

herkescikler cikmis, ben de diger topiklere bi bakayim bari, o zamana kadar birileri gelmis olursa bakariz artik:sinifsinif:

hepinize iyi geceler kizlar, öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzz!!!opuyorumnanaktan

cankuşlar geç girdim iki gecedir kaçırdım sizi
umarım hepinizin keyifler yerindedir

ya ben de cikayim artik, yoksa yarin hesap yaparken sayilari yanlis görcem yorgunluktan...kendinize iyi bakin arkadaslar...
ya bu arada ilknurun oglusunu sormayi unuttum ya, umarim saglikli bir sekilde anaciginin yanindadir, öpüyorum onu da... iyi geceler cankuslar kaydirigubbakcemile3

iyidir gece kusu:)
ya sen lw kullanmaya baslayali ne kadar oldu, 3 kilon gitmis bilem, tebrik ederim :lepi:

saolasın cnm bnm ilk haftada gitti 3 kilo snra ishalden dolayı bi kaç gün kullanmadım o zmn sadece yarım kilocuk verebilmişim şimdi 3.haftamdı onun için bi hafta ara verdim yarın tekrar devam ediyorum bakalıım görcez senin nasıl gidiyo

Canim ilknurum benim saol tatlim bende teraziye tikladigimda neden puan veremedigimi anlayamiodum saol tatlim yavrusunun pesinde kosarken dikkat et caramelli lattem cokyorma kendini kiyamam sana ben

kızlar özellikle de prensesim merhaba ... kaynımın dükkanına internet bağlatmışlar şimdi yoklar.yolculuk iyi gibiydi yatana kadar başım dönüyordu... bir merhaba demek için geldim kendinize iyi bakın

oyyy canimsinnn benim sennn cok sevindim valla msjini gorunce bitanem denk gelemedik ama senden msj aldim ya cok sukur varmissin nette baglamislar bi meraba diyebildin ya en azindan iyi oldugunu ogrendim canim benim dikkat et kendine aklimdasin kalbimdesin dualarimdasin canim benimm

canimsinn benim ozledimm bende cok ama cok tatlim kendine dikkat et lutfen cok opuorummm bitanem

Yaa o hep öyleee, o kadar masum kiiiii,
kıyamıyorum onaaaaaaaaa, ama onu daha güçlü hale getirecez Mehtappp, yaparı kızz,
ben gelene kadar sen devammmm,onu terapi et akıl verrrrrrrrr.

valla seleminom mehtapim yazdiklarinizi yemin ederim gozlerim dolu dolu okudum cok duygulandim beni bu kadar cok onemsediginizi gormek cok sevindirdi ve duygulandirdi beni gercekten cok sansliiyim sizleri tanidim kizlar iyiki varsiniz ve sizleri cok ama cokk seviooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bak şimdi bu yazdıklarımızı görünce yine sevinecekk,siziseviyorum dicekkkkkk.
bizde ona bizde seni seviyoruzzzzzz dicez yani sen benim yerimede dersin artık.vereliniortak

cok haklisin canim seleminom yazdiklariniz beni cok sevindirdi ve duygulandir gozlerim dolu dolu okudum valla icimi okumussunn ne dicemi yazmissin valla gercekten sizlerii cokk sevioorummmmmmmmmm

tontinimm saoll canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…