Selenimo ve Cankularyla her telden

oy sabah sabah bekçimiz saolsn ne güldürdü beni izliyo bu sabah programlarını geliyo burda bana dert yanıyo o onla para için evleniyo yok elektrik alamamış tüm hbrleri alıyorum valla ondan kaydirigubbakcemile3

oy sabah sabah bekçimiz saolsn ne güldürdü beni izliyo bu sabah programlarını geliyo burda bana dert yanıyo o onla para için evleniyo yok elektrik alamamış tüm hbrleri alıyorum valla ondan kaydirigubbakcemile3

insanlar kendini aşmaya başladı,-tatlicadiarzu-
ben işlerimi halledeyimde,ögleden sonra şu okul işini araştırayım
ilknurun keyfi yok bu gün kaldık oda 2 çiziktirmedi
zoia cıgım kendine iyi bak
prenses bu gün bizle beraber girerde yazdıklarımızı okumayıp sohbete dahil olurzemuszemus

nasıl aşmaya başladı anlamadım kız
2 saatirarıyorum netten listeleri verceklerdi yok
darıldın mı sen banaaa

tamam cnmcım kolay gelsin bizim zamanımızda herşey daha farklıydı ama kayıt yaptıracağın okulla konuşmanın faydası olur sıkma canını kendine çok ii bak cnm opuyorumnanaktan

yok be zoianın bekçisineydi lafım,sabah programları izliyormuşya(evlilikle ilgili)

sonradan anladım
valla küstün sandım
anacım deli oldum ya meb sitesinde verceklerdi hangi çocuk hangi okulda ordan tc kimlik no ile buluncaktı yok
okula gidicem şimdi artık ne edeyim valla
zaten muallakta kayıt işi sinir oldum ya
hadi gidiyom ben şimdi okula da sonra geleyim artık

kızlar size kolay gelsin inşallah halledebilirsiniz işlerinizi bende kaçim azcıkın
gşrşrz öptümm sizi Şeniz

bitanemm valla uykularim dengeye oturamadi normal saattede yatsam gecenin bi vakti kendiliginden uyaniorum canim daha duzene giremedi anlamiomm valla kontrole gittigimde dr a sorcam bitanemm oy kocisin demek sigarayi birakti allah sanada yardimci olsun canimcim sinirlidir simdi insalla kolay atlatir sekerim

on neguzel yapmissin ilknurum ama ozledim valla senide cok beni unutma olurmu fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…