ne demek pek sever mıncıklansın zaten
seviyosa ben sabaha kadar mıncuklarımm kıss onu aman allah nazardan saklasın diim
kız baksana bu akşam çok boş kaldı burası dönüşümlü bekçilik mi yapsak
anam goncasıda varmışş
ilgilen tabi kuzum sen
bende yorgunum zaten çıkıarım birazdan erken uyuyayım keyfim yok nedense bu ara
seninde olunca görürsün bak pek tatlı oluyolar
iş güç sıcakta çekilmez be fatura kes habire
Allah kolaylık versin canım
günahsız kız onlar valla bebişleri çok seviyorum zmnı gelince banada nasip olck inş.
aslında çalışmayı çok seviyorum evde kalınca bunalırım zaman geçiremem pek ama nedense buara bişi olcakmş gibi bi hisse kapıldm insana durduk yere geliyolar ya bazen kafamçokkarıştı
bende çıkayım minik yedi yemeği bas bas bağırıyo uykusu geldi:ecrin_bebek:
10 dediler mi yatar benim veletler
iyi oluyo kafa dinliyorum bende
hadi canım sende yat dinlen mirmirmirmir
iyi geceler kuzum kendine iyi bak hemşerimnaniknanik
tmm bitanecik sen bebişlerle ilgilen birazda dinlen
kendinede çok ii bak hemşoom öpüldün
umarım sıkmadım seni de ya kusura bakma valla
iyi geceler kızlar bu ne hal hiç bizim topiğe yakışıyor mu aşk olsun ilknurum mehtap olmasa dağılmışız cankuşlar...kaynımın dükkanından karanlıkta yazıyorum yoldan geçenler bilgisayarın ışığından beni görüyordur ama olsun he he he .... şöyle bir göz attım yazılara maşallah selenimo otobüsten bile yazmış tam dört dörtlük patron vallahi muhteşem bu kadın başka ne denir inşallah sağ salim varmıştır....
ilknurum canım ameliyat ertelenmiş , annen gitmiş, hayırlısı olsun be gülüm inşallah oğluşun çabuk iyleşir de ameliyatını olur kurtulur... yavrum nasıl stresten midesi bulanmıştı da uyuyamamıştı, şimdi o da daha streslenir korkar Allah yardımcınız olsun bacım ...seninle vedalaşamadım diye üzülüyordum ,vedaya gerek yokmuş burdan da ara ara o tatlı sohbetini yaparız yokluğun nasıl belli oluyordu hamarat ajan:1ninca: anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?