Selenimo ve Cankularyla her telden

meltem, sen daha önce bu tip zayiflama ilaclari kullandin mi hic? artik fazla kilolarimdan biktigim icin ben ilk defa denemeye cesaret ettim ama bi yandan da yan etkisi olmamasi icin dua ediyorum...

yok canım olmaz ben o kadr cok çesit kullandım kii..ama bağışıklık sistemini güçlü tutman gerek .mutlaka hergün 1 yemek kaşığı iç keçi boynuzu pekmezi iç yavrumm..hatunlar hepiniz için özellikle prensesim sen iç.kanını artırır.

günaydın can kuşlar hepinizin günü aydın olsun.
benim bilgisayarda problem var fanı çalışmıyor galiba tontimin pc si gibi çabuk ısınıyor.akşam 5de bakıma girecek
ilknur raslaşamıyoruz anacıgım,valla dün herkes firari olmuş

kızlar misafire ne oldu böle oda girmez olmuş
meltem saat 1,30dan dan sonra girilirmi kız?kimi bulmayı umuyordun misafirden başka

iyiyim cnm saol bilgisayarın fanını elektrikli süpürgeyle biraz çektir bakiim toz falan girmiştir içine bazen yapar kuzum şimdi sen bakımdan gelene kadar giremezsinde

açtım, çektirdim ,1-2gün adare etti sonra yine başladı
eşim eve bilgisayarcı getirecek göndermem yani kasayı,gittimi gelmez delikafadulden

iyiyim gülüm,seninde iyi oldugun haberlerini aldım daha iyi oldum.
ekim aman ha emeklerini boşa çıkarma zaten az yiyordun sen ama sporu bırakma,kilo veremiyecegim ne demek kilo vermişim yazzz
birde sizinkiler kilo verdiğinin farkına vardılarmı?

hayrola cnm sen niye keyifsizsin dün çokmu yordun kendini

ah zoia cıgım şöyle 11de yatıp sabah kalmayı özlüyorum,dün çok suyla oynadım ondan galiba,aslında bu gün biraz geç kalkıp dinlensem iyi olurdu ama duramadım kalktım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…