Selenimo ve Cankularyla her telden

yavrucum benim ne vefalı çıktın bacı be bravo valla kadın kaç yüz km gitti bak gircem diye neler yapıyo yaw topiği boşlayan arkadaşlar duyun yanilmaz::umursamaz:lmaz:
evet canım ameliyat şimdilik ertelendi bu hafta sonuna doğru kontrol var yine duruma göre gün verecek dr umuz
valla bende üzüldüydüm senle karşılaşamadık diye ama iyi oldu kaynının pc
boşlama kuzum burayı öptüm seni
ha bide çok yeme akraba yanında ye ye derler kanma sen onlara canımmmmmopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayrola cnm sen niye keyifsizsin dün çokmu yordun kendini

kızlar ne bu durgunluk yawww
mutlu olun bakiiiimsırnaşık şeysırnaşık şey
ben çok mutluyum bugün:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
ah zoia cıgım şöyle 11de yatıp sabah kalmayı özlüyorum,dün çok suyla oynadım ondan galiba,aslında bu gün biraz geç kalkıp dinlensem iyi olurdu ama duramadım kalktım yine

cnm annen gelicek diye çok yordun tabi kendini istersen biraz dinlen daha erken biz mecbur erken kalıyoruz hatta azcuk bnm yerimede kestir kıss

cnm annen gelicek diye çok yordun tabi kendini istersen biraz dinlen daha erken biz mecbur erken kalıyoruz hatta azcuk bnm yerimede kestir kıss

sabahları erken kalkmayı seviyorum 6da kedim kalkarım.6dan 7,30kadar kendime zaman ayırıyorum koskoca gündeklava:

günaydıın cnm hoşgeldin nasılsın
iyiyim canımmm
bugün pek bi mutluyumopuyorumnanaktan
şu ara sinirlerim çok bozulmuştu gereksiz yere sinirleniyodum baktım ki kendimi yıpratıyorum dedimki takmıycam bişeyi kaç gündür bu yolu izliyorum baktım ki sinirlenmiyorum hiçkaydirigubbakcemile3
ve de git gide mutlu oluyorumufak şeyleri dert emeyin diye bi kitabım vardı benim
onu çıkarıp çıkarıp okurumarada çıkarıcam yine harika şeyler yazıyo buraya da yazayım hatta faydası olur
vücuttaki bütün hücreler kendini yenilermiş birtek sinir hücreleri ölürmüş,onun için sıkıntı yapmayın,olumlu düşünün.opuyorumnanaktan
valla ben sinir hücrelerimi kendim öldürüyorum artık sinirlenmiycem üzülmeyeceğim deyince oluyomuş tatlım :teytey::teytey:
onun için her şey elimizde yani mutluluk bi adım ötede kızlaaaarşutarafagitti
pek bi enerji saçtım bakın sabah sabah bu kıyağımı unutmayın:sm_cool::sm_cool::hooray:

gördüüm cnm öyle bi kitabım vardı %100 düşünce gücü diye ben pek salmam kendimi düşündüğün şeyler zamanla döner başına gelirmiş bnmki kötü düşünce değilde sıkıntı biraz ama toplarım kuzular kendimi bi iki güne bazen senden kaynaklanmasada bişiler sıkabiliyo canını =)

kız hayırdır çok mutlusun ,çok mu yükleme yaptın beynine,yoksa gece aleminin etkileri yenimi kendini gösteriyor:roflol:

valla bu ara aslında canım çok sıkkındı ama baktım ki daha da beter oluyo bunalım oldukça o yüzden dedim niye sinirleneyim huzurumu bozayım
en iyisi dedim salla gitsin herşeyi ve de yaptım iyi de oldu yani
gece aleminin de etkisi var tabi baktım millet ohhhh dalmış eğlenceye dert yok tasa yok kıskandım ben dedim niye mutlu olmayayım
herkesin derdi var yok mu ama olsun mutluluğa yer açmak lazım dertlerin içinde
ufak şeyleri dert etmeyin çünkü gerçekten de ufak şeylerdir:sm_cool::sm_cool:

nil gün nün kitabı demi,

seninki hep üst üste geldi ,ondan haklısın salla gitsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…