Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar merhaba, şu an iş yerimde olduğum için hemen çıkcam ama sizlere bi selam vereyim dedim... güzel bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bacııı
bizim günümüz güzel başladı böylede gitsin inşallah
sen de mutlulukan al payını
kolaylıklar diliyorum işlerindeee:dance::1hug:a.s.:teytey::içelim::sm_coolpuyorumnanaktan

hoş geldin tontim ve sana kolay gelsin günün güzel geçsinn

teşekkür ederim kızlar,
ya amma melankolik takılmışsınız canlarım ya... yaşanan üzüntüler, gerginlikler,sıkıntılar geçmişte kalsın, ömrünüzün geri kalanı sevgi dolu, sağlıklı geçsin.. öpüyorum sizi, şimdilik hoşçakalın kaydirigubbakcemile3

ne demek pek sever mıncıklansın zaten
kızım bayılırım ben bebe mıncıklamaya benim yeğeni topaç ediyorum bazen de gelin yokken :1ninca: yoksa ecik mızıkalnıyo gibi oluyo . bi gün yolun ankaraya neyim düşerse getir de mıncıklayım senin ufaklığı hem sen dinlenmiş olursun kaydirigubbakcemile3

kız bende kilo veremiyorum ama allahtan almıorum da çok koşturuyorum ondan heralde sende dikkat et kuşum o kdr verdiğini geri alma çabalarını düşün
iyiyim gülüm sen nasılsın asıl?
ii anacım işte düğün yaklaşıyo işler bitmiyo delircem valla delikafadulden bgn gelinliğimi alcam ama o yüzden çok mutluyum :içelim::sm_cool:

bide secret vardı şu meşhur kitap =)
mehtabım bende çok okudum ama inkar edemem çokta faydasını gördüm
kızlar valla sabah sabah bana çook iyi geldiniz :teselli:
anacım bende okudum o kitabı bitiremedim valla içinde ii güzel doğru şeyler anlatmışta kitabın özünü almak için ilk 10 sayfayı falan okusan yeter yani şakkıdı
kız benimkide babsıyla görüşmüyo. küçükken ayrılmışlar hiç arayıp sormamış takmıyo gibi görünüyo ama genede sinirleniyo üzülüyodur da illaki ama çaktırmıyo

günaydın gözdecimmmm
günaydın kuşuuummm

günaydın gergin gelin bak oku işine yarar seninde
mutluluk formülleri yazdıksabah sabah herkes mutlu olsun diyeee
yok anacım benim gerginliğim doğal her zaman ki halim o patlamaya hazır bomba gibiyimdir ben kaydirigubbakcemile3 fitili ateşlemen yeterli

bendende alkışş
mehtabm cnm hazır olduğunda anlatırsn kuzum ağlama aman dayanamam
gözdecim günaydın hoşgeldin

günaydın kuşuuumm :1hug:
kız mehtap düşünme boşver düşününce her şeyi kafana takıyosun anacım koy g... gitsin kaydirigubbakcemile3
kızlar kahve alıp geliyorum yoksa bu başımın ağrısı geçmiycek valla

keşke ayrılsalardı,çok genç yaşta kaybettik babamı
iyiler hepmi erken gidiyor bu dünyadansenağlama

kızlar muhabbetin kral yerinde bırakıcam ama miniğin uyuması lazım öbürüde oyun oynayacakmış
kaçıyorum şimdilik amagelirim sonra
şimdilik hoşçakalın mutlulukla kalın öptüm hepiniziii
sıkıntı tasa dert üzüntü yok ha kızarım vallaklava:

Son düzenleme:
keşke ayrılsalardı,çok genç yaşta kaybettik babamı
iyiler hepmi erken gidiyor bu dünyadansenağlama

öyle mehtabım malesef iyiler erkenden göçüyolar
mekanı cennet olsun cnm allah sabır ve dayanma gücü versin
bende bazen keşke daha önce ayrılsalardı bende öldü bilseydim diyorum ama hayat işte hepimizi farklı sınavlardan geçiriyo yine de o kadar güçlüyüz ki bunları atalatabiliyoruz

canım benim Allah kalanlara hayırlı ömürler versin inşallah:Saruboceq:

amin canım,allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin onlara uzun ömür versin
iyki erkek olarak dünyaya gelmedigim içinde şükürler olsun diyorum

oturuyoduk kıı nere gidiyosun

gözde cnm senin hazırlak nasıl gidiyo heyecan hat safhadadır şimdi
sen şimcik şöle bi düğününü bitir balayından gel sonra meltemin deyimiyle biz piliçleri aydınlat korkalım mı korkmayalım mı evlenmekten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…