Selenimo ve Cankularyla her telden

mutluluk belirlediğiniz ölçüdür..hayatttan bekledikleriniz istekleriniz ne kadar küçük olursaa o kadar mutlu olursunuzz...mükemmel diye bişey yokkk....az mükemmelle idare etmeyi öğrenirsek,hiç mutsuz insan kalmayacakkkk:) şükür yarabbimmm bu halimize bin şükürrrr..)

canım valla teleş bitmek bilmiyo. bgn gelinliğimi almaya gittim hiç ama hiç beğenmedim bi iki düzeltme yapcaklar bakalım nsl olcak ama canım çok sıkıldı ne yalan diyim mafoldumben
evlilikten ben tırsıyorum açıkcası her gün aynı kişiyle mi uyanılır diyorum sonradan da sanki şimdi her gün başkasıyla mı uyanıyorum diyorum kaydirigubbakcemile3
lafın kısası doğru kişiyi bulunca güzel bişi sanırım evlilik
zoiacım ben devraldım kuşum:) kimseyi bi denk getiremedimm

nasıl nöbet devralmaksa geldim kimseler yok :dilcikar:

selam kızlar geçen gece yakalandım bide ufaktan zılgıt yedim hemen gitmem gerekti nasılsınız ...galiba topik ağır ilerliyor

heheh iikii geldin kız kendi kendime konuşcaktım burda delüü sancaklar benii

geçmişe bir göz atıp geliyorum

cnm geçmişe gitme boşuna çok boş kaldı burası
ilknur dün okula gitcekti kayıtları sormaya bi problemmi çıktı acaba :uhm: mehtap ında bilgisayarda sorun vardı olmadı herhalde yoksa girerdi o diğer kızlarlada denk gelemedik meltem geç girmiş gözde zaten telaşede pek bişi yazamadık yani

ilknurum mehtap meltem bi de sen zoai olmasanız bizim topik kapanırmış valla diğerleri pek yok galiba

mehtap yememe dikkat ediyorum canım zaten kimse de ye ye demiyor teyzem dışında onu da izin boyun ca 1-2 kere görebiliyorumzaten.... nurs diye bir markanın biberiyeli form çayını aldım dün onu içmeye başladım kabızlığa iyi geliyormuş ,terden makyaj bile yapmıyorum akıyor belki de eve gidene kadar 1-2 kilo giderkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…