Selenimo ve Cankularyla her telden

ohhh son sayfaya ulaştım.açılmadı sayfa .
canlarım nasılsınız.,muhabbet bolmuş ama okuyamıyorum sayfalar açılmıyor.
bilgisayarcı pc ee m....ş.anasını satayım bozmuş bu adam yaaa .
prensesim sen açık sın iyisin inşallah ahhhh h ye basıyorum n çıkıyorrr.status diye birşey sürekli beni engelliyorr.yazamıyorumm.
ilknurum ,sen nasılsın? ve zoiacım ve meltemimve diger bütün can kuşlar öpüyorum hepinizi
GÖZDE taze gelinim girmeye çalışrım ama giremezsem allah bir yastıkta kocatsın ve mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.damadın ayagına basmayı unutma:))

hu bacılar nörüyonuz
prenses sorun bitmiş gelmişin kuzu olmmasın bi daha
hem msn deresmini gördüm ben seninnn
sarı kııız
boşver salla sen dr u kızım takma herşeyi yaaa bu gidişle hap kolik olcan kız
mehtabım ne ettin neler ettin özlettin can can

canim benim cok sukur duzeldi girebildimm nasil ozledim sizi kizlar tatliskom torununda selam soyluomus miyawww dioo:))

benim oğlan ateşlendi dün akşam bugün druna götürdüm bişey yok dedi ama az önce hafiften yine oldu azı dişleri çıkıcak herhalde ondan pek kabarmış dyerleri
kuzu hiç çıkmıyo sesi

cok sukur bitanecik ilknurum geldim sonunda insallah olmaz bidaha valla canim sikayetlerim cok olmasa ilac almicam ama bi yandan iyi olmam icin almam lazim yesil receteli olani almiorum zaten doktor al desede normal antideprasani aliorum oda kilo yaparmis umarim kilo almam eger kilo alirsam moralim cok bozulur valla bugun tartildim 58 olmusumm canimcim

benim oğlan ateşlendi dün akşam bugün druna götürdüm bişey yok dedi ama az önce hafiften yine oldu azı dişleri çıkıcak herhalde ondan pek kabarmış dyerleri
kuzu hiç çıkmıyo sesi

oyy kiyamam bebegime ben gecmisler olsun dis cikarken cok slklntl verir allah kolaylik versinn canima yerim onu ben

kız ben geldigimde misafiriniz vardı zaten :)))
kuzum oglan nasıl oldu mesajını aldım bebegim,sayfa açılmadıgı zaman mesaj yazıp göndermeye çalışıyorum .okul işini hallettin mi?
annemler yarın geliyorrr o gelmeden pc ye yeniden baktırmam lazımm

prenses 58 olmuşuz lattem
ben 59 gördüydüm sanki en son
dün yeni tartı aldım digitaldi evdeki ama mehtabımınki gibi yağ su ölçen cinsten tartı aldım bu sefer
çıtırsın çıtıııır diyo bideeeezemuszemuszemuszemus

bu misafir kim valla cok merak ediorumm neden bisey yazmioki anlamis degilim valla
canim benim allah kavustursun annenler geliomus bitanem

halletim okulu ama dün koş koş öldük
ana sınıfına gittiği okul çıkmadı başka oldu ama sonra oldu şükür eşim geldi onla gittik
oldu ama korktum olmayacak diye

karamelli lattem evet canim 58 oldum cok sukur umarim kilo almam dr epey gozumu korkuttu sekercimm sen mankenimizzsinn fistigim benim citirimm yerim seni
bu yag su olcen tartilarda ustune bindigindemi yaginiz su kadar dio canim sen bindiginde yag yok diodur heralde kusummm

kuzum oglanın dişimi çıkıyorr kıyamam bennn ,damaklarını ısırırım ben onun:)).
prensesim son sayfada doktordan bahsetmişsin,canını sıkmış dinleme onu çok kilo almazsın canın yemek istedigi zaman buraya gir biz seni sevgiyle doyururuz.

canimsinn sen canim valla tum sevgi sefkat eksikligimi sizler doldurup tasiricaksiniz iyiki varsiniz canlarim benimm sizi cok seviorummmmmmmmmmm

ohhh hayırlı olsun bir tanemmm
çıtır ve güzel diyecek öle komut ver birde selenimonun kulakkları çınlasın her gün tozunu alıyormusun diyordu:))

çok normal çıktı yağım suyum kız o kadar da değil
var gene kalçada

dogru söylüyorsun prensesim ilknurun tartısı ilknura yağ yok in dermişşş,
aaa gülümsemeler ve diger hiç bir şey yokkk.neyse
şu aglayarak gülenden 2taneee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…