Selenimo ve Cankularyla her telden

hahahah çamfıstıklıya hayır demem..ayyy sen cikolatalrın içindemisin heppp....bi de diet yapıyoz zor işin vallaaaa:) siz gelinde çikolatasız gelin boşver ben size burda ısmarlarım:)

yemiyommki artık cnm istemiyo eskiden kutu kutu yerken şimdi ıı ııhh çok olunca istemiyomuş insan =)
hem öle eli boş gelinmezz yada en iisi sen gel neli istiyosan seeç beğen kaydirigubbakcemile3

ilknurum cocuklar allahın bi mucisesii stres ilacı onlarrr..ayyy bebelerim benimmmyaa... ..sen yolla bana ben onların arasında top değil uçan balon olurum valla

ananm bi daha seslendi..kapris yapcak simdiii.bu sefer gittimm:)acuk değilll hatun güzeller güzelisinn..oğluşlarında sen gibiii:)anasına bak oğlunu al

çok şekerler valla yanaktan bi ısırık alasım geldii
aman tüü tüüü diyiim nazar değmesin

bende bu sefer yemeğee gidim çıkcam diyorum bırakamıyorum =)

canlarim fistiklarim kac gundur nette sorun vardi giremiorum hem ona moralim bozuldu hemde gecen gun kontrole gittim depresyon icin ona doktor sikayetlerini gidericek sadece veniba dedi bu kilo yapabilir dedi o yuzden diyetine dikkat et dedi ilac kilo yapmicakta istah acicak heralde ondan oyle dedi zaten zar zor kilo verdim bide dr oyle deyince moralim bozuldu bu ilaci almasam baska verseniz dedim yalnizca bu icerikli senin sikayetlerini gidericek dedi o kilo yapmayan depresanlar sana yetmez dedi fistiklarim bu arada sizleri cok ama cok ozledimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…