kız unuturmuyum seni nazlı bebeğim benim
eşimin anneleri yarın bodruma geliyolar demiştim ya eşimin halaları çocukları bodrumdalar diye
işte yarın gelcekler
kokulu kokulu öpücükler göndertiriyorum sana izmirden onlarla sana kuzum benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaşlılığıma ver kuzum :)) hatta pisi torunum var:))
prensesimle ne zamandır karşılaşamıyoruz yaa olmuyo böyle saat falan ayarlıyalım dicem ama herkesin çocuk var eşi var olmas heralde :çok üzgünüm:
ilknurumla da konuşamadım mehtapta çıktı as önce selo tatilde meltemle ve zoiayla arada karşılaşıyoruz allahtan sositososito
prensesim canım nasılsın gülüm galiba yakalandım gidiyorum
iyiyim cnm saol bilgisayarın fanını elektrikli süpürgeyle biraz çektir bakiim toz falan girmiştir içine bazen yapar kuzum şimdi sen bakımdan gelene kadar giremezsinde
yok canım olmaz ben o kadr cok çesit kullandım kii..ama bağışıklık sistemini güçlü tutman gerek .mutlaka hergün 1 yemek kaşığı iç keçi boynuzu pekmezi iç yavrumm..hatunlar hepiniz için özellikle prensesim sen iç.kanını artırır.
Kızlar gerçekten de bak nasoıl düşünürseniz öyle oluyosunuz herşey bizde bitiyo
baktım ki ben mutsuz olunca etrafımdaki insanları da üzüyorum neden dedim benim yüümden huzursuz olsun insanlar
mutluluk herkesin hakkı kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok böyle düşününce zaten hüzün yerini heyecanlı bi mutluluğa bırakıyo
PRENSESİİİİİM duy biziiii bak sana da çok faydalı olacak oku bu yazdıklarımızıııı
ahhh girse,girmiyorrrklava:mutlulugu en çok hakeden de ooo
prensesin yaşadıklarını ben çook iyi anlıyorum öyle bi durum ki o boşluğu hayatta kimse dolduramaz
alışması çok güç ama kabullenip devam etmek gerek
ölüm yada ayrılık,önemli olan emanet olan çocuklara gerekli ilgiyi ve sevgiyi kalan ebebeynin göstermesidir.gidenin yerini sevgiiyle doldurmaktır
aman ağlamayın sabah sabah lütfen geçmiş geçmişte kalıyo
kızlar merhaba, şu an iş yerimde olduğum için hemen çıkcam ama sizlere bi selam vereyim dedim... güzel bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
keşke ayrılsalardı,çok genç yaşta kaybettik babamı
iyiler hepmi erken gidiyor bu dünyadansenağlama
teşekkür ederim kızlar,
ya amma melankolik takılmışsınız canlarım ya... yaşanan üzüntüler, gerginlikler,sıkıntılar geçmişte kalsın, ömrünüzün geri kalanı sevgi dolu, sağlıklı geçsin.. öpüyorum sizi, şimdilik hoşçakalın kaydirigubbakcemile3
iyi şimdilik bakalım ne olcak sonra
sağolasın gülüm durmuyolar valla zıp zıp orda burda
prenses yoksun hiç.. topiği terk mi ettin taaa nerelerden yetiyorum ben sen nerdesin canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?