Selenimo ve Cankularyla her telden

canimsin ilknurum sen oyy yerim seni bende sana kokuli kokulu gul kokan opucukler yollurorum tatlilar tatlisi ilknurum benim misafirlerin geliomus cok yorma kendini emi guzelcim

evet bitanem karsilasamadik valla kuzum benim nette sorun vardi ben giremedim moralimde bozuldu doktorun dediklerine senin nasil hazirliklar guzel gelinim benim

prensesim canım nasılsın gülüm galiba yakalandım gidiyorum

bitanemm benim valla moralim bozuk kac gun nette sorun vardi giremedim sonra doktor kontrolinde depresyon icin aldigim ilac kilo yapabilirmis o yuzden diyetime dikkat etmeliymisim kilo verene kadar canim cikti simdi istahim yine acilcak diye uzuluom baska ilac verin dedim ancak bu tur ilac senin sikayetlerine iyi gelir dedi o yuzden degistiremedi guzelim senin keyifler nasil?sagligin nasil?ozledim seni cokkk ama cokk bitanemmm opuyorumm o guzel yanaciklarindannn canimbenim

iyiyim cnm saol bilgisayarın fanını elektrikli süpürgeyle biraz çektir bakiim toz falan girmiştir içine bazen yapar kuzum şimdi sen bakımdan gelene kadar giremezsinde

aman canim benim bende tozlari ceksin diye elektirik supurgesi tutmustum bi harfi yutmustu:)sonra torbada harf aramistim:))))

tamam canimcimm gerci arada keci boynuzu kemiriodum bi suredir ara vermistim tatlim benim

canim benim ilac gibisiniz valla destekleriniz ilginiz sayesinde bende mutlu olcam insalla canimsinnnn

prensesin yaşadıklarını ben çook iyi anlıyorum öyle bi durum ki o boşluğu hayatta kimse dolduramaz
alışması çok güç ama kabullenip devam etmek gerek

canim benim gercekten 35 yasim hala koskoca bosluk var icimin bi kenarinda tabi cocukken insan daha cok takio uzuluo etrafinda aileleri gordukce buyudukce icine atio devam edio yoluna ama bu sefer baska olaylar ustuste gelio onlar birikio ve sonucta depresyon kacinilmaz oluo bide benim gibi fedakar hep karsisindaki insani dusunen biri olunca bu kacilmaz oluo malesef gulum

ölüm yada ayrılık,önemli olan emanet olan çocuklara gerekli ilgiyi ve sevgiyi kalan ebebeynin göstermesidir.gidenin yerini sevgiiyle doldurmaktır

dogru diosun ggulum annem erken evlendigi icin yasi kucuktu tabi ama beni ufakken biseyoldugunda hep babasinin kizi nolucak diye suclamasi 35 yasindayim hala kulaklarimda nedense cocuklardan cikarilio acisi

aminn canimm benim artik hepimizi guzel gunler karsilasinn hayatimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…