Selenimo ve Cankularyla her telden

benimde biraz işim varrr cıkıyorum kaynanamın oturduğu yerde ben oturamam ayakta beklemem gerekkk:)cerkez gelinimiyim neyim:)öptüm siziiii canlarımmmm

bugün buranın pazarıydı pazara cıktık tatlım sıcakta hiç cekilmiyo yaaa sen nasılsın iyisin dimii...b vitaminide al kuşum

oyy canimm benim kiyamam cok sicakta zor oluo pazar bilirim bol sivi al dinlen bitanemm benimm valla demir haplarina devam ediorum antideprasana devam ediorum doktor biraz canim slktl kilo aldirabilir diyetine dikkat et dedi baska ilac verseniz ddedim olmaz dedi ancak bu sikayetlerini gidercek dedi cumada idrar kulturu icin gitcem kuzummm

canlarimmm nolur kusura bakmayinnn cikmam gerekioo cay koyucam cayin yaninada ufak tefek biseyler ister onlari hazirliyimm annem uyuyoo cunku beni unutmayin olurmu canimciklarim sizleri seviorummm

tamam canım napalım deli beklemezdelikafadulden
unutmayız kuzum sen takma kafayı yeterkikaydirigubbakcemile5
çok seviyom seniiiiii:asigim:
hadi dikkat et kendineeeeabuk subuk şeylere de üzülme lmaz:
ÖPÜLDÜÜÜÜÜÜNopuyorumnanaktan

canlarimmm nolur kusura bakmayinnn cikmam gerekioo cay koyucam cayin yaninada ufak tefek biseyler ister onlari hazirliyimm annem uyuyoo cunku beni unutmayin olurmu canimciklarim sizleri seviorummm

şimdi meşgulsün canını sıkmasın .
aaa gelkız benim yanıma kayseriye kim kime hizmet ederse etsin ( oklava)

oyle valla bekletmeye gelmio canim sizlerden ayrilmak cok zor valla insallah yine denk geliriz sohbet ederiz msndende olur daha seri canimcimm saol canim ederim sende dikkat et kendine lutfennn oyyy icim erio valla sevildigimi bilmek cok guzell karsilikli bu sevgi ne guzell vallla cok opuoomm cokkk

canlarimmm hepinizi cokk opuorummmmmm bekletmiyimm daha fazla sizlerden ayrilmak zor valla kendinize dikkat edin insallla yine denk gelir sohbete devam ederizz tatlilarim benim

hiç kilo aldırdığı yok kuşum rahat oll..ben hemde surup seklinde olanlarından kullandımmm..aynı seleri bende geçirdim hastalıklar konusundaaa...sen aklına takılan bişey olursa bana sor canımmm..ben bide onun yanında aynı zamanda pekemz içiyodummm bişey oolmadıı

Yüzün gibi kalbinde çok güzel sevgiyle dolu umarım sevgi dolu yüreğini paylaşacak bi eş bulursun da kendine daha da mutlu olursun tatlım
Hoşçakal

prenses ,çayı verirken zıkkım olsun diyorlar çankuşlar deee ( bu sefer sırnaşık şeyyy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…