bugün buranın pazarıydı pazara cıktık tatlım sıcakta hiç cekilmiyo yaaasen nasılsın iyisin dimii...b vitaminide al kuşum
canlarimmm nolur kusura bakmayinnn cikmam gerekioo cay koyucam cayin yaninada ufak tefek biseyler ister onlari hazirliyimm annem uyuyoo cunku beni unutmayin olurmu canimciklarim sizleri seviorummm
oyyy gaynana sana kurban olsun kızzz.1tane kornij yamuk yaptı hemde en baştan 2,si bıraktım ölee
ogluş gelince ona taktırayım tekrar.ben gelinime kıyamam
canlarimmm nolur kusura bakmayinnn cikmam gerekioo cay koyucam cayin yaninada ufak tefek biseyler ister onlari hazirliyimm annem uyuyoo cunku beni unutmayin olurmu canimciklarim sizleri seviorummm
canim benimm torunda yardima gelsinn dur cagiriyimmm
tamam canım napalım deli beklemezdelikafadulden
unutmayız kuzum sen takma kafayı yeterkikaydirigubbakcemile5
çok seviyom seniiiiii:asigim:
hadi dikkat et kendineeeeabuk subuk şeylere de üzülmelmaz:
ÖPÜLDÜÜÜÜÜÜNopuyorumnanaktan
oyy canimm benim kiyamam cok sicakta zor oluo pazar bilirim bol sivi al dinlen bitanemm benimm valla demir haplarina devam ediorum antideprasana devam ediorum doktor biraz canim slktl kilo aldirabilir diyetine dikkat et dedi baska ilac verseniz ddedim olmaz dedi ancak bu sikayetlerini gidercek dedi cumada idrar kulturu icin gitcem kuzummm
benimde biraz işim varrr cıkıyorum kaynanamın oturduğu yerde ben oturamam ayakta beklemem gerekkk:)cerkez gelinimiyim neyim:)öptüm siziiii canlarımmmm
oyle valla bekletmeye gelmio canim sizlerden ayrilmak cok zor valla insallah yine denk geliriz sohbet ederiz msndende olur daha seri canimcimm saol canim ederim sende dikkat et kendine lutfennn oyyy icim erio valla sevildigimi bilmek cok guzell karsilikli bu sevgi ne guzell vallla cok opuoomm cokkk
prenses ,çayı verirken zıkkım olsun diyorlar çankuşlar deee ( bu sefer sırnaşık şeyyy)
sen alıntı yapınca çıktı,ne kadar içten söylemişimmm
he valla benim pc de içlidir anlar her söyleneni:roflol::roflol::roflol:
ben selenmioyu özledim yaaa
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
:gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?