Selenimo ve Cankularyla her telden

yok yavrucum kendimize zararı var valla ben anladım benimde sinirler laçka olduydu ama iyiyim şimdi
sen neler yapıyon bakiiim[/QUOTE]

ne yapayım canım yemek ,bulaşık ,temizlik ...
benim sinirler regl olamadım galiba bu lw etkiliyor , başlar gibi oluyor duruyor benimde sinir kat sayım artıyor , işte ben de durumlar böyle ....

yok yavrucum kendimize zararı var valla ben anladım benimde sinirler laçka olduydu ama iyiyim şimdi
sen neler yapıyon bakiiim

benim sinirler regl olamadım galiba bu lw etkiliyor , başlar gibi oluyor duruyor benimde sinir kat sayım artıyor , işte ben de durumlar böyle ....[/QUOTE]

kızm gezmiyon mu hiç
işle bozmuşunuz
bende oldum bugün
lw de bitti bende
bişey içmiyorum artık

kuzum benim oğlan ateşli biraz bugün de mızırdanıyo acıktı herhalde
büyük te aşağıda
ge
lir
şimdi yava
ştan çıkayım canım hoşçakal
kendine iyi bak

benim sinirler regl olamadım galiba bu lw etkiliyor , başlar gibi oluyor duruyor benimde sinir kat sayım artıyor , işte ben de durumlar böyle ....

kızm gezmiyon mu hiç
işle bozmuşunuz
bende oldum bugün
lw de bitti bende
bişey içmiyorum artık[/QUOTE]

pazartesi teyzeme gittim dün akşam üstü birkaç mağazaya baktım bana göre birşey yoktu hep zayıflara güzel ,cici giysiler yapmışlar şişmanlar ölsün mü, çıplak mı gezsin yok benim bedenime göre bişey olan da çok çirkin adam zaten söylendi moralim bozuldu...
sen daha nerene lw içicen gülüm 53 kiloya düşmüşdün maşallah diyeyim alkisalkisalkis

kuzum benim oğlan ateşli biraz bugün de mızırdanıyo acıktı herhalde
büyük te aşağıda
ge
lir
şimdi yava
ştan çıkayım canım hoşçakal
kendine iyi bak

sende kendine iyi bak canım oğluşun ateşi gece çıkarsa sirkeli suyla sil bari Allah şifa versin

hangi adam söylendi kız

gözde canım nasilsın az kaldı büyük güne heyecan katlanır durur iş üstüne iş çıkar telaşalar bitmez şimdi rabbim kolaylık versin canım kendine iyi bak

ekimcigim benim pc de sorun var yazamıyorum sonra yazdıklarını okurum geçmişi okuyamıyorum

şu avatar resmini kk dışında nerden değişirim acep ilknurum sen bilirsin canım hangi siteden bulurum bi el at şu bacına da güzel bir avatarı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…