Selenimo ve Cankularyla her telden

kuzum sen nasıl oldun mutluyuz hala demi çok şükürrr

heee tam gaz çok şükür
bu aralar çok sıkıldım diye yeni düşünce politikası uyguklayayım dedim işe de yaradı eşim de diyo oh pek iyi oldun böölee diye
hem regl oldum sabah ama yinede pek mutlu hissediyorum
oğlan hasta oldu okul işi olmadı gibi oldu dün ama yine de etkilemedi valla
bende sevindim yaniii

ohh bende milli oldum bu sabahh bendede sinir yoktu ,eşimde annenler daha sık gelseler pek neşelisin dediii

kanatsız meleğim niye bozuyorsun moralini sağlığından önemli bir iki kilo alman zaten çıtır oldun gülüm sen ilaçlarını al yemene zaten dikkat ediyorsun sıcaktan iştahın pek açılmaz , yeterki iyi ol nasıl olsa benim verecek çooook kilom var beraber uğraşıcaz vereceğiz gülüm benim 40 kilo fazla olmam bile depresyon sebebi aslında ben bile inandım kilo vereceğime sen 1-2 kiloyu dert ediyorsun ,senin önceliğin depresyondan kurtulmak olmalı hayatım sonra kilolar, böyle kendini üzmene dayanamam bebişim ben de çok üzülürüm yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah. ben pusuya yatmış kaplan gibi fırsat kolluyorum , ilk fırsatta yine burdayım:)))opuyorumnanaktan

ilknurum bacım ben de ara da yapıyordum pozitif düşüncelerle hayatımı güzelleştirmeyi hatta hafif baş ağrılarını bile geçirebiliyordum şimdi öyle sinir yüklüyüm ki karşımdakileri negatif düşünceyle bumlatabilirim ha ha ha

hoşbulduk mehtap
ilknurum geldim bacı dayanamadım bizimkiler markete gitti ben huuup buraya

[QUOTEr=ekim2009;7761418]ilknurum bacım ben de ara da yapıyordum pozitif düşüncelerle hayatımı güzelleştirmeyi hatta hafif baş ağrılarını bile geçirebiliyordum şimdi öyle sinir yüklüyüm ki karşımdakileri negatif düşünceyle bumlatabilirim ha ha ha[/QUOTE]

yok yavrucum kendimize zararı var valla ben anladım benimde sinirler laçka olduydu ama iyiyim şimdi
sen neler yapıyon bakiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…