amman senin kocanda ne söyleniyo yaw aaa ne olmuş adamları çıkarmıycan alışverişe kızım
şu avatar resmini kk dışında nerden değişirim acep ilknurum sen bilirsin canım hangi siteden bulurum bi el at şu bacına da güzel bir avatarı olsun
google a yaz avatar seçenekleri diye
beğendiğini bilgisayara farklı kaydetle yükle ordanda kk dan göz ata bakıp
yüklersin+
canım öptüm kaçtım ben
kız becerekli ajan benim 20 tane tanıdığım yok nasıl bir daha teraziye tıklıycam burdaki herkesi zaten tıkladım
sağol gülüm hemen ben de çıkıyorum geçmişi de siliyim.. avatarı sonra hallederim
sen ne yaptın gelin zengini ,topik kaynanası...mehtap canımcım kendine kaynana dedirtme cici anne dedirt:)))
hiç kilo aldırdığı yok kuşum rahat oll..ben hemde surup seklinde olanlarından kullandımmm..aynı seleri bende geçirdim hastalıklar konusundaaa...sen aklına takılan bişey olursa bana sor canımmm..ben bide onun yanında aynı zamanda pekemz içiyodummm bişey oolmadıı
Yüzün gibi kalbinde çok güzel sevgiyle dolu umarım sevgi dolu yüreğini paylaşacak bi eş bulursun da kendine daha da mutlu olursun tatlım
Hoşçakal
kanatsız meleğim niye bozuyorsun moralini sağlığından önemli bir iki kilo alman zaten çıtır oldun gülüm sen ilaçlarını al yemene zaten dikkat ediyorsun sıcaktan iştahın pek açılmaz , yeterki iyi ol nasıl olsa benim verecek çooook kilom var beraber uğraşıcaz vereceğiz gülüm benim 40 kilo fazla olmam bile depresyon sebebi aslında ben bile inandım kilo vereceğime sen 1-2 kiloyu dert ediyorsun ,senin önceliğin depresyondan kurtulmak olmalı hayatım sonra kilolar, böyle kendini üzmene dayanamam bebişim ben de çok üzülürüm yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah. ben pusuya yatmış kaplan gibi fırsat kolluyorum , ilk fırsatta yine burdayım:)))opuyorumnanaktan
ekimmmm ama sende beni,m cici annemsinn:)bende topik gelini değilmiyim.hepiniz alcaktınız ya beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?