Selenimo ve Cankularyla her telden

şu avatar resmini kk dışında nerden değişirim acep ilknurum sen bilirsin canım hangi siteden bulurum bi el at şu bacına da güzel bir avatarı olsun

google a yaz avatar seçenekleri diye
beğendiğini bilgisayara farklı kaydetle yükle ordanda kk dan göz ata bakıp
yüklersin+

canım öptüm kaçtım ben

kız becerekli ajan benim 20 tane tanıdığım yok nasıl bir daha teraziye tıklıycam burdaki herkesi zaten tıkladım

google a yaz avatar seçenekleri diye
beğendiğini bilgisayara farklı kaydetle yükle ordanda kk dan göz ata bakıp
yüklersin+

canım öptüm kaçtım ben

sağol gülüm hemen ben de çıkıyorum geçmişi de siliyim.. avatarı sonra hallederim

lw topiğine yetişmiş sayfa sayımız kızlar meğer ne ihtiyacımız varmış geyiğe haberimiz yokmuş
valla bravo bize yaniii
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canim benim ben veniba 150 mg kullaniorum sen ne kullanmistin?demir hapida maltofer aliorum hap seklinde kahverengi bilmiorum valla demir hapi kilo aldirmaz dedi doktor ama antidepresan veniba icin dikkat et aldirabilir diyetine dikkat et dedi o yuzden huzursuz oldum bitanem umarim istahim acilmaz hayatimm

Yüzün gibi kalbinde çok güzel sevgiyle dolu umarım sevgi dolu yüreğini paylaşacak bi eş bulursun da kendine daha da mutlu olursun tatlım
Hoşçakal

bitanecik ilknurum cok saoll guzelim temennilerin icin aminn canim benim allah seninde tum sevdiklerinle beraber mutluluk saglik dolu bi omur versin canimcim

benim guzelller guzeli canimin ici tatlimcim sozlerin ne kadar iyi geldi moral verdi anlatamam canim benim zor kilo veriorum birden yine ilac sayesinde cok kilo alirim diye korkom cunku kilo zor gidio benden ama beraber destekle vericez insalla sende verceksin guzelcim yavas yavas saglikli bisekilde herseyin basi saglik cok dogru diosun sagligimiz bozuk olduktan sonra manken gibi olsak nolur oncelikle sagligimiza bakalim insalla depresyonumda gecicek iyi olcam bende canimsinn senden haber almak beni sevindirioo tatlimcim cokk ozledimmm seniii cok ama cok optummmmm tatlim benim

canlarim guzelllerim tudaydinnnnn herkesin gunu aydin mutlu saglikli gecer insallahhh sizleri seviorum fistiklarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…