Selenimo ve Cankularyla her telden

ben evdeyken her saat başı nerdeyse bakıyordum ...ne yapayım ilknurum bana da hak ver böyle samimi, içten arkadaşları nerden bulayım, öylesine arkadaşım bile yokken , ben de bulunca bırakmıyorum :))))
doğru söylüyosun canım buradaki dostluk bir başka

maşallah canım senin yeşil kutucuklar amma da uzamışlar:))

valla evet puan vermiş arkadaşlar sağolsunlar yemek tariflerime
bende puan çok veriyorum herkese ondan belki de
şöhret işteeezemuszemuszemuszemus

ilknurum canım geçenlerde olumlu düşünce gücüyle ilgili birşeyler yazmıştın ya ben de çok o tarzda kitaplar okumuştum ama insanın aklına her zaman gelmiyor uygulayamıyor senin sayende tekrar hatırladım dün uyguladım alışverişte hep bedenime uyan şeyleri arar dururdum buluncada pek beğenmesem de alırdım mecburen , dün pozitif düşünceyle beğeneceğim şeyleri bulucam inancıyla çıktım alışverişe ve bir sürü büyük beden kıyafetten hoşuma gidenleri seçtim aldım ve çok gezmeden her girdiğim mağaza da buldum . cicişli, iç çamaşırları bile buldum sen bilmezsin ama büyük bedenlerin çamaşırları aynı erkek çamaşırı gibi oluyor ben de onlardan nefret ederim düzgünlerini bulmak için gezinirdim, aay onlardan bile buldum sonuç kızlaaaaaaaar yöntem işe yarıyor deneyin görün

canım burası iyice karardı ışığı açarsam dışarıdan görünüyorum kendine ve oğluşlarına iyi bak yine uğramaya çalışırım ...

Ne güzel bak senin adına çok sevindim kendi adımada tabiki bişeyleri unutyoruz hayatta ama işimize çok yarayacak şeyleri
Hatırlayınca hayat gerçekten de dah kolaylaşıyo
Ben o kitabı başucuma koydum bugün oğlanı uyuturken de okudum
Ben çok faydasını gördüm gereksiz şeylerle beynimi doldurup yormuyorum kendimi
Böyle daha mutlu oluyorum Beynim rahat kafam boş huzurluyum ve etrafımdakilerde huzurlu mutlu hissediyorum
Hayat kısacık bi seyahat bence yolun sonuna geldiğimizde dönüşü yok
Dün akşam Dilamın mesajlarını bulup okudum onları okuyunca ne garip dedim 2 ay sonra yok olacağını bilse insan üzer mi canını hiç
Zaten kitapta da yazıyo her gün yarın ölebileceğinizi düşünerek güne başlayın diye gerçekten de öyle tavsiye edrim bu düşünce uygulamasını herkese
hayatın bizew sunduğu güzelliklerin keyfini çıkarın Rabbim herşeyi bizler için yaratmış

canim benim karsilasamadik valla bodruma hastaneye gittik tatlim bodruma bi gidip gelmek sicakta epey yoruyo canim sabah cikioz ancak eve aksam donuoz anca tahliller kontroller falan uvey babaminda kontrolleri vardi benimde idrar tahlilim oldu pazarteside kultur olcak malesef cumalari kultur idrar yapilamiomus o yuzden opazartesiye kaldi anca kosturma valla yoruldum tatlimm sen nasilsinn canim?

Dilamın mesajlarını bulup okudum tek tek:sinifsinif:
özlemişim canımımafoldumben

bende bazen okuorum canim ozluorum valla hala inanamiorum vefat ettigine cok zor valla tanidigin biseyler paylastigin bi insanin bu dunyadan goc etmesi mekani cennet olsun dilamizin

kimse beni merak etmemiş bi ekim yasmış :çok üzgünüm:
oynamaktan ayaklarım patladı falla döktüm kurtlarımı ama delikafadulden:teytey::dance:

guzel gelinim benimm oh ne guzel oynamissin stres gitmistir tatlimmcimm bekarlik gunlerin biticek artik evlilik gunleri baslicak hayirlisiyla canim bi elmanin iki yarisi olcaksiniz guzelcimmm allah mutlulugunuzu daim etsin insalla sekerim

prensesiim sen de gelmedin hiç ya ösledim kıs seni
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canim valla bende ozluorum giremesemde aklimdan geciosunuz tatlimcim burda anneanneye kosturma uvey babaya kosturma anneme burda epey yardim etmem gerekio o yuzden cok giremiorum hele bodruma inildigi zaman tursum cikio hastanede kosturmaktan sicaktan yoksa hic girmezmiyimm unuturmuyumm sizleri sizler benim canimsinizzzzz

kızlarrrrrr,demirbaşlar burda.
satıcılar belli olmuşşşşşşşşşşşş

seleminomm canim benimm ben olabildigince girmeye calistim kesinlikle saticilik yapmam bitanemm sizler benim canim moral kaynagimsiniz ama kosturmaktan hem yasli anneanne hem uvey baba derken zaman gecioo bide bodruma inildiginde hastaneye gidip gelmek aksami buluoo zaten tursum cikio sicaktan mayisip kaliomm ama aklimdan geciosunuzz istanbulda ne guzel daha cok girebiliodum valla yakinda doncem sanirim o zaman bol bol girerim insallah donerimm bura yaramadi zaten bana ozledim seleminom seni

öğlen sonu denize gidiyoruz arkadaşlarla akşama kadar deniz, akşamda geziyoruz işte öyleeee,burası en azından esiyo havası güzel
deniz suyuda güzel bu sene

oh neguzel bitanemm soyle denize gir bol bol tadini cikar canim benim eglen gez stres at bol boll sevindim guzel gecmesine tatilinin cok ozlendin ama canim seleminom

bugün kontrol var bakalım ne diyecek baya iyi ama
ameliyat olabilir mi bilmiyorum çok ta sıcak ama bakıcez artık canım of geçse de kurtulsak valla daral geldi

hadi bakalim hayirli sonuclar alirsin insallah bitanecik ilknurum haberlerini bekliommm canimcimm sicaktada zor olcak ama hayirlisi olsun insalla kurtulsun yavrucak kiyamam hic ben tatlimcim

canim benim valla anneanne uvey baba derken zaman gecioo tatlim bu ara huysuzlugu uzerinde bugunde hastaneye gidip geldik anca girebildim bitanem tahliler kontroller falan uvey babaninda yapildi benim idrar kulturu pazartesine kaldi anca idrar tahlili yaptirdik ama sonucu almak icin beklemedi uvey vbaba mecburen eve donduk artik pazartesi alcaz sonucu tatlim olabildigince girmeye calisiorum giremedigim zamanda bile aklimdan geciosunuz napiosunuz diye dusunuoommm canimsinizzzz benim

prensesime selamlar günün güzel geçsin canııım
tontim nerdesin pek yazılarını göremedim
nadin tatile geri gidecekti , iyi tatiller...
birilerini unutuyormuşum gibi hissettim ama kimi... herkese selamlar

canimm benim yine karsilasamadikk tatlimm uvey baba bugunlerde huysuz onu istio bunu istioo kosturuozzz pesinde bide anneannem var onlada ilgileniorum annemde yemekle derken gun gecioo olabildigince girmeye gayret ediommm canimcimm bugunde hastaneye gidip geldik anca simdi girebildik senin gunler nasil gecio bitanemmmm?ozledimm seni canimcimm

canim benim bu sicaklarda hakkketen zor olcakti hayirlisiyla belki olmasina gerek kalmaz sivisi cogalir bitanem gozun aydin canim ameliyat stresinden kurtulmussunnn cok sevindim bende guzelcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…