doğru söylüyosun canım buradaki dostluk bir başkaben evdeyken her saat başı nerdeyse bakıyordum ...ne yapayım ilknurum bana da hak ver böyle samimi, içten arkadaşları nerden bulayım, öylesine arkadaşım bile yokken , ben de bulunca bırakmıyorum :))))
maşallah canım senin yeşil kutucuklar amma da uzamışlar:))
prenses kaçak olduuu
ilknurum canım geçenlerde olumlu düşünce gücüyle ilgili birşeyler yazmıştın ya ben de çok o tarzda kitaplar okumuştum ama insanın aklına her zaman gelmiyor uygulayamıyor senin sayende tekrar hatırladım dün uyguladım alışverişte hep bedenime uyan şeyleri arar dururdum buluncada pek beğenmesem de alırdım mecburen , dün pozitif düşünceyle beğeneceğim şeyleri bulucam inancıyla çıktım alışverişe ve bir sürü büyük beden kıyafetten hoşuma gidenleri seçtim aldım ve çok gezmeden her girdiğim mağaza da buldum . cicişli, iç çamaşırları bile buldum sen bilmezsin ama büyük bedenlerin çamaşırları aynı erkek çamaşırı gibi oluyor ben de onlardan nefret ederim düzgünlerini bulmak için gezinirdim, aay onlardan bile buldum sonuç kızlaaaaaaaar yöntem işe yarıyor deneyin görün
ben kaçıyorum gülüm iyi akşamlar:lepi:
anaa kızlar ne oldunuz nazarlara geldiniz selenimo ablam görmesin valla benim sabah 10 dan beri misafirim vardı anca gelebildim valla
mehtabım de gelmemiş pc olmadı herhalde
prensesim seni de yakalayamadım
zoia cım işten bekçilik yapmışsın canııım
meltemim de gelmemiş bugün ekimde kaçamamış
Dilamın mesajlarını bulup okudum tek tek:sinifsinif:
özlemişim canımımafoldumben
kimse beni merak etmemiş bi ekim yasmış :çok üzgünüm:
oynamaktan ayaklarım patladı falla döktüm kurtlarımı ama delikafadulden:teytey::dance:
prensesiim sen de gelmedin hiç ya ösledim kıs seni
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızlarrrrrr,demirbaşlar burda.
satıcılar belli olmuşşşşşşşşşşşş
öğlen sonu denize gidiyoruz arkadaşlarla akşama kadar deniz, akşamda geziyoruz işte öyleeee,burası en azından esiyo havası güzel
deniz suyuda güzel bu sene
bugün kontrol var bakalım ne diyecek baya iyi ama
ameliyat olabilir mi bilmiyorum çok ta sıcak ama bakıcez artık canım of geçse de kurtulsak valla daral geldi
aacım ben sizin ablanızım,allaalla,sizden sıra yokki banaaa
kızlar ya eskiden akşam 7den sonra giriyorduk şimdi kimse yokkk yarın öğlen girecegim.artık annemi 6da kaldırayımmsırnaşık şey
ilknurum,zoiacıgım valla şelenimonun baskınından + puanla çıkmışsınız
ya kuzucuklarım valla zaman yetmiyor ev kalabalık ondan anca bu saatte girdim,özledim hepinizi.
GÖZDE güzel gelin ilknurla aynı anda girmeye çalıştık giremedik ,üzüldük valla oynarken yalnız bırakmayacaktık seni.
meltemmm iyi tatiller canım
prenses niye yoksun kuzummm ben bile giriyorum ,günde 1kez bari girmeye çalışş
prensesime selamlar günün güzel geçsin canııım
tontim nerdesin pek yazılarını göremedim
nadin tatile geri gidecekti , iyi tatiller...
birilerini unutuyormuşum gibi hissettim ama kimi... herkese selamlar
bende dr a götürdüm çocukları atahanın ameliyatı eylül başı yapıcaz inşallah takip edelim dedi dr
biraz kilo da alırsa yırtar belki ameliyattan dedi kulağındaki sıvı azalmış biraz
denize girer çıkarsa basınç faydalı olabilir dedi
çok sıcak diye yapmayalım dedik
iyi de oldu yazı zehir olacaktı çocuğun
okullar başlamadan yaparız okul açılana kadar iyileşir dedik şimdilik
bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek
küçük te ara ara 37.5 38 oluyo ateşi ama keyfi iyi
baktı tekrar boğazına kulağına bişey yok hafi viral enfeksiyon + diş etkilemiş dedi
rahatladım valla ameliyat stres ediyodu
artık onu da düşünmiycez eylüle kadar pek bi hafifledim mutluyum anacıııım:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?