Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar dün yazıydım yarın öğlen girmeye çalışacagım diye kendi kendime kaldım yine.
annemi koşu bandına çıkardım 1saat yürü diyeee:roflol:

GÖZDE canım benim senin için büyük gün hayırlısıyla atlattırsın bu mutlu günü ,sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorumm.

ilknurcum oğluşumun ameliyatının ertelendigine sevindim ALLAH ın izniyle ameliyatada gerek kalmayacak:teytey:özledim kuzum seniii

prensesim idrar yolların daha iyileşmedimi?kiraz sapı çok işe yarıyor.
bizimkiler bana kızıyor kiraz mı yiyoruz bulmacamı çözüyoruz diye:roflol:saplarını ayırttırıyorum herkese.
kendine iyi bak çok yormaya başlamışsın kendini yinee

zoiacıgım ,gülüm benim ev kalabalık çok zor giriyorum ama yinede günde 1kez girecegim bende özledim valla.

EKıMMMM ,hayırlı can kuş giriyorsun helal olsun sana bacı,yazılarını okudum tatilinin güzel geçtiğine sevindimm.cicilerinde hayırlı olsun

dün yazışmışsınız,arkadaşları gelmeden cafeye gelmiş demekki onunda aklı bizdeee

annem kilo verdigime şaşırdı çok sevindi o beni 80lerde gördüydü kameradan görüşüyorduk ama bu kadar incelmeme sevindi

he bebem ama birazdan toplayacam yarın 6aylık bebek geliyor onu bahane ettim
annemde iyi olur dedi.ohhh sırtımdan yük kalktışakkıdı

bahanede ii olmuş cnm.
oysaki sen onların hep orda durmasını istiyodun dimi :roflol:
epeyce misafirin geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…