Selenimo ve Cankularyla her telden

minnoşuma bendende selam az kafasını okşa benim yerine iyice mayışsın

iyi o zaman tatlimcim senin keyfin nasil guzelcim

iyi gülüm gündüz topiklere bakarken sarımsakla cevizi akşam suya koyup sabah suyunun içip diğerlerini yiyince kilo verdiriyor yazıyordu mehtapta görmüş ben de denesem mi diye düşünüyorum evde ikisi de var

valla canim mideye ac karnina sarimsak dokunmazsa dene istersen ama bazilarina sarimsak sogan mideye dokunuyo ya bide ac karnina bebegim hastacuk olma kiyammam sonra

ben bunu bir deneyeyim mide bulandırıcı olmazsa bi de kokmazsa sana haber veririm 1 hafta dener kilo verdirirse hepimiz kullanırız sen de ilaçlardan kilo alırmıyım diye korkmazsın, kendimi feda edip denemeye karar verdim :)))

istah acmasa ben sarimsak ceviz salcada cok seviomm ama acayip yedirio keske ayni islevi gorse salcanin icinde yiyincede gulum

fedakar kardesim canimin ici benim bi sabah dene bakalim midene dokunmazsa bulanmaza bakalim nolcek guzelim valla ben bikere lahana suyu denemistim icemeden doktum boyle seylere direncim yok nedense kaymaklim benim

benim bünyem güçlüdür kuzum korkma bişe olmazsadece midem bulanırsa bir daha yapmam olur biter

ben de denedim lahana suyunu ayyy iğrençti ben de içemedim he he he

gülüm ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda özgür ol mutluluğu yaşa inşallah ki uyanıkkende yaşayasın canım

gülüm ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda özgür ol mutluluğu yaşa inşallah ki uyanıkkende yaşayasın canım

tamam canim kardesim bende cikiorum allah rahatlik versin bitanem tatliruyalar amin canimm mutluluk nerdeyse ciksin artik insallahh canim benim

(((beni öldürmeyen şey daha da güçlü yapar ))))ben bu sözden çok etkilendim ve hayatımda gerçekten işe yaradı inşallah seninde işine yarar ben gerçekten çıktım

canim benim biliorum bu sozu kendimi daha iyi hissetmeye hayattan zevk almaya basladigimda sanirim bende etkili olcak ruyanda cok guzel seyler gor allah huzur versin tatli ruyalar canimin ici

iii gecelerrr kızlarr
annemle gezdikk azcıkın geldiik kokooş anacım yine bana kokoş şeyler aldırttı :kedi:
bi tanede pantolon aldıım bu sefer üzerime yakıştı azcıık rahatladım
ekiim kız lw yi okudum viks çook ii fikiiir hahah nasıl verdiin diyenlere onu söylemezsem bnmde adım zeynep değil heheh delikafadulden

günaaaaaaaaaaaaydın cankuşlarının güzel hatunları ve çıtırcıkları.....

prensesim günün güzel olsun gece dediğim ceviz sarımsağı yaptım, az öncede cevizini yedim suyunu içtim sarımsaklarını küçülttüm yuttum tabi fazladan su içerek tadı tahmin ettiğim gibi kötü değilmiş...hiç zorlanmadım cevizi biraz sarımsak kokuyordu nefes almadan çiğneyiverdim...eğer ağızdan da kokmazsa ben bu formülü deneyebilirim he he he

güle güle giy pantolonunu, poponda paralansın yani bir daha hiç kilo almada yırtılana kadar giy canım ...amanın kız sakın öyle viksle zayıfladım deme milletin ahını ikimizde alırız ,iflah olmayız ben neşelen diye yazdım, gerçekten söyle diye değil.. benim tuhaf ama herkesi güldüren espri anlayışım var hep bişeyler yazasım gelir kendimi tutarım ,sen üzülünce kendi halim de aklıma gelince dayanamadım moral olsun diye yazdım kuzum sakın onu deme ama illa bir muziplik yapıcam dersen zararsız birşey buluruz:)) viks karabiber çok yakar annem kücükken çok öksürdüğümde sürerdi yanardım:)))

günaydıın ekiim
heheheh cnm ya napayım moralimi bozdu =)
ama belli olmaz kıs bide işe yarayıp zayıflarmış amanın heheh dua eder o zmn bize =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…