günaydıın ekiim
heheheh cnm ya napayım moralimi bozdu =)
ama belli olmaz kıs bide işe yarayıp zayıflarmış amanın heheh dua eder o zmn bize =)
sıcakta pek iyi geldi kuzum teşekkürlerrrrr
kocisinle karsilikli icin bitanem
kuzum eşim gelmişti ondan çıktım can canben geldim sen çıkıyorsun ilknur sana iyi geceler
hadi hayırlısı bakalım bende yapayım yarın 1 hafta içelim bakalım ne olcakprensesim günün güzel olsun gece dediğim ceviz sarımsağı yaptım, az öncede cevizini yedim suyunu içtim sarımsaklarını küçülttüm yuttum tabi fazladan su içerek tadı tahmin ettiğim gibi kötü değilmiş...hiç zorlanmadım cevizi biraz sarımsak kokuyordu nefes almadan çiğneyiverdim...eğer ağızdan da kokmazsa ben bu formülü deneyebilirim he he he
günaydın ekimim zoia cımgünaaaaaaaaaaaaydın cankuşlarının güzel hatunları ve çıtırcıkları.....
zeynepçim güle güle kullan yeni cicilerini
bu arada adını bilmiyordum şekerim tanıştığımıza memnun oldum
:roflol::roflol::roflol:
aaa heheh kıs zoia bnm eski adım o da gerçek pasaportumda zoia yazıyo =)
buarada tşkr ettim efeniim ben dahada memnun olduum zemuszemus opuyorumnanaktan
kız neden göçtünüz bakem
kızlaaaarr günaydına.s. ne var ne yok bakeeem
kızlaaaarr günaydına.s. ne var ne yok bakeeem
gözde 77 puandan 92 ye yükselttim seni canım itibar aldın bak
sağol kııızz itibarlı olunca noluyo ki ben anlamıyorum o işlerden
ilk sıra prensesimim
canım sabah görüştüm arkadaşımla sorunu depresyon ve anksiyete imiş .daha önce başka bir ilaç kullanmış ve onda kilo almış
bu ilacın 3,kutusu imiş 3kutuya 5gün önce geçmiş.
ilk başladıgında ilk 10gün sabah sonra sabah akşam almış.75likmiş kullandıgı ilaç yani günde 150lik kullanmış bu kutu bittiginde tekrar kontrole gidecekmiş artırıp yada azalta bilirmiş doktor.
ayrıca psikolojik destek alıyormuş terapinin çok faydasını görmüş tek başına ilacın faydasının yanında terapiden çok memnun.psikoloğ ve psikiyatır aralarında iletişimleri varmış paslaşıyorlarmış
arkadaş32yaşında evli 1çocugu var.66kiloymuş nisan ayında dün 61 kilo imiş diyet yapmıyor sadece günde 1saat yürüyor ve bazende içi sıkılınca akşamları yürüyüşe çıkıyormuş.
anlayacagın o ilacın çok faydasını görmüş ve kaç kez sordum iştah artışı olmamış ve 10gündür daha neşeliyim ve kafama takmıyorum eskisi kadar dedi.
yinede soracagın şeyler varsa sorarım gülüm sen rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?