Selenimo ve Cankularyla her telden

terlemek istiyorsan sade streç sar yada lahana yağıda sür çok terletiyor arkadan ter sızıyor altına yapmışsın gibi görünüyor okadar akıyor

mehtap senin akşam yazdığın ceviz sarımsağı ben de okumuştum dün gece hazırladım sabah denedim mide bulandırıcı değil kullanıla bilir ama koku var mı bilmiyorum öğlen eşime bir sorarım kokarsa daha yapamam

ekimcigim şu illeten sonra çok degiştim cildim şimdiden gerildi bu gün çıkıp kozmetik alacagım
eşim her gün şu illete verdigin parayı kenara at dedi valla bu gün 60 tl olmuş lw aldım 12günde az para degil ve ben düz hesap atıyorum
keşke şu illetten sen ve prenseste kurtulsanız yardımlarınızı çok gördüm. burda destek oluruz birbirimize.
iradene hayranım diyorsunya canım saol sende çok iradelisin eminim başarırsın
inan komşular hayırlı olsuna geliyorlar bana çünkü hepsi çok şaşırdılar benim ayagımı kesseler bırakamam diyordum( çok şükür şimdi günde 1-2kez aklıma geliyor ve dün arkadaş yanımda içti normalde kokusunu özlemişimdir sandım ama igreçti valla kız bende kendime şaşırdım 5gün 5günden sonra hiç kalmıyor sen yeterki iste destek oluruz sana

ay canım sen bir dene bana çiğ sarımsak ,soğan ,domates yasak ama şu an ilaç kullanmıyorum sana faydası alursa başlarım

sitreç saramamıyorum ben gülüm toplanıp aşgıya düşüyor
şu ni..a nın kremi var andan sürdüm tık yok

maşallah sana benim sigara için iradem zayıf bir de kilo alırım iyice şişerim diye korkuyorum 80 kilonun altına düşersem bırakmaya niyetliyi dediğin gibi sağlık ve cebimize küllü zarar.. komşuna da kızdım valla mniye yanında içiyor insan biraz anlayışlı olur o komşunu hiç sevmedim

sitreç saramamıyorum ben gülüm toplanıp aşgıya düşüyor
şu ni..a nın kremi var andan sürdüm tık yok

göğüg altından itibaren popişkana kadar iki kat sıkı sar o zaman pek toplanmıyor ben 2 gündür lahana yağı sürüp sarıyorum bu gün de yapıcam ter düpe düz akıyor

allerjim yok çokta severim ama dolaşım probleminden dolayı ilaç kullanıyorum ya onu alırken bazı perhizler var onlara dikkat ediyorum ama o ilaçta çok iştah açıyor bu gün içedim

allerjim yok çokta severim ama dolaşım probleminden dolayı ilaç kullanıyorum ya onu alırken bazı perhizler var onlara dikkat ediyorum ama o ilaçta çok iştah açıyor bu gün içedim

tamam canım ben seve seve kobaylık yapayım işe yararsa sen ilacı bırakınca denersin

öğlen niye soruyorsun akşam sor akşama kokusuda kalmaz:)):teytey:

bak lahana yagı aklımdaydı nasıl unuttum eczaneye bir daha gideyim (

sıcak iyice basmadan git al ben toplam 6 kilo verdim ama göğüs altı, mide göbüşten 7 ila 10 ar cm gitti önce ölçüp bir yere yazmıştım sabah tekrar ölçtüm lahana yağını düzensiz kullanmıştım ama onunda faydası vardır diye düşünüyorumben iş yaparken sürüp sarıyorum terletmede çok işe yarıyor

mehtap canım saat 12 ye geliyor ben kalkıpyemek pişmiş mi bakayım, fırına patlıcan koyayım kızarsın benim ki öğle yemeğine geliyor az salata da yapayım sonra görüşürüz canım

tamam canım kahvaltı yaptım yapmammı şimdi 1salatalıkla yeşil çay içeyim sana kolay gelsin görüşürüz

canim benim ne iyi etmissin annecinle gezmissiniz alisveris yapmissiniz tatlim gule gule giy sekercimm

canimin ici saol bitanem seninde gunun guzel mutlu saglikli huzur dolu gecsin guzelcim
hadi hayirlisi bakalim icip midendede sorun yaratmazsa devam edersin gulum insallah faydasini gorursun cicegimbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…