ekimcigim günaydın 6,30çıktım 1saat yürüdüm ,15dk aletlerde çalıştım.ben hiç terlemiyorum ya ne biçim metobolizmam var(
sabah l--c--n le c vitamini içtim herkeslerden hızlı yürüdüm arkadaş döküldü bende gram ter yok
eve geldim duş aldım kahvaltıyı hazırlayanakadar eczaneye gittim geldim lw yi içtim .masayı topladım derken ancaa
mehtap senin akşam yazdığın ceviz sarımsağı ben de okumuştum dün gece hazırladım sabah denedim mide bulandırıcı değil kullanıla bilir ama koku var mı bilmiyorum öğlen eşime bir sorarım kokarsa daha yapamam
ekimcigim şu illeten sonra çok degiştim cildim şimdiden gerildi bu gün çıkıp kozmetik alacagım
eşim her gün şu illete verdigin parayı kenara at dedi valla bu gün 60 tl olmuş lw aldım 12günde az para degil ve ben düz hesap atıyorum
keşke şu illetten sen ve prenseste kurtulsanız yardımlarınızı çok gördüm. burda destek oluruz birbirimize.
iradene hayranım diyorsunya canım saol sende çok iradelisin eminim başarırsın
inan komşular hayırlı olsuna geliyorlar bana çünkü hepsi çok şaşırdılar benim ayagımı kesseler bırakamam diyordum( çok şükür şimdi günde 1-2kez aklıma geliyor ve dün arkadaş yanımda içti normalde kokusunu özlemişimdir sandım ama igreçti valla kız bende kendime şaşırdım 5gün 5günden sonra hiç kalmıyor sen yeterki iste destek oluruz sana
ay canım sen bir dene bana çiğ sarımsak ,soğan ,domates yasak ama şu an ilaç kullanmıyorum sana faydası alursa başlarım
sitreç saramamıyorum ben gülüm toplanıp aşgıya düşüyor
şu ni..a nın kremi var andan sürdüm tık yok
allerjim yok çokta severim ama dolaşım probleminden dolayı ilaç kullanıyorum ya onu alırken bazı perhizler var onlara dikkat ediyorum ama o ilaçta çok iştah açıyor bu gün içedim
mehtap senin akşam yazdığın ceviz sarımsağı ben de okumuştum dün gece hazırladım sabah denedim mide bulandırıcı değil kullanıla bilir ama koku var mı bilmiyorum öğlen eşime bir sorarım kokarsa daha yapamam
bak lahana yagı aklımdaydı nasıl unuttum eczaneye bir daha gideyim(
öğlen niye soruyorsun akşam sor akşama kokusuda kalmaz:)):teytey:
ay lw yi içtim ama hala karnım zil çalıyorlmaz:
iii gecelerrr kızlarr
annemle gezdikk azcıkın geldiik kokooş anacım yine bana kokoş şeyler aldırttı :kedi:
bi tanede pantolon aldıım bu sefer üzerime yakıştı azcıık rahatladım
ekiim kız lw yi okudum viks çook ii fikiiir hahah nasıl verdiin diyenlere onu söylemezsem bnmde adım zeynep değil heheh delikafadulden
prensesim günün güzel olsun gece dediğim ceviz sarımsağı yaptım, az öncede cevizini yedim suyunu içtim sarımsaklarını küçülttüm yuttum tabi fazladan su içerek tadı tahmin ettiğim gibi kötü değilmiş...hiç zorlanmadım cevizi biraz sarımsak kokuyordu nefes almadan çiğneyiverdim...eğer ağızdan da kokmazsa ben bu formülü deneyebilirim he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?