kız öylelerine bende çok sinir oluyorum bazen sesimi çıkaramıyorum bazende tersliyorum valla ne yalan deyim sana ne be diyesim geliyo çoğuna kaydirigubbakcemile3zoia canım bak sana ne anlatıcam önce bende senin gibiydim kimseye cevap vermezdim ama ben kırmak istemiyordum sonunda canıma tak etti kadının biri bana zayıfla daha çok gençsin 30 undan sonra veremezsin bir çocuk daha doğur tek çocuk olmaz dedi ve diretti susmak ne bilmiyordu işin tuhafı kadınla daha ilk kez tanıştım ..dayanamadım kocam böyle seviyor yatağının yumuşak olanını sever dedim, çocuk çok isteyen kendi doğursun kimse bana karışmasın dedim tık diye sustu sonra biraz utandım ama kadın hak etti ona ne benim kilomda çocuk isteyip istemememden ona bu konuda konuşmak düşmezdi ben ce ben haklıydım he he he
kız ekim o zaman ben pek itibarsızım :1no2:daha sözüne güveniliyor galiba ben de tam anlamadım ama yeşil kutucuklar hoşuma gidiyor ...ilknur 92 yapar da ben dururmuyum canım al kuzum 95 he he he
mehtabım ben spora gidemiyorum anacım azcık gaz verin kilo alcam valla... bayramda da eşimin arkadaşlarıyla tatile gitcez 6 çift hep bayanlar ince belli bi ben kiloluyum o yüzden biraz daha zayıflamam lazım :çok üzgünüm:ekimcigim günaydın 6,30çıktım 1saat yürüdüm ,15dk aletlerde çalıştım.ben hiç terlemiyorum ya ne biçim metobolizmam var(
sabah l--c--n le c vitamini içtim herkeslerden hızlı yürüdüm arkadaş döküldü bende gram ter yok
eve geldim duş aldım kahvaltıyı hazırlayanakadar eczaneye gittim geldim lw yi içtim .masayı topladım derken ancaa
kuzum abim sporcu benim ondan biliyorum bende giyerim taytlar var balık adamların kıyafetinin yerinden göğüs altına kadar çekiyorum acayip terletiyo ter bacaklarımdan çıkıyo düşün artık bi dene istersen hem şu pahalı olan tuzlanıp sarındıkların gibi çok pahalı değil onların adı var yerimsenibensitreç saramamıyorum ben gülüm toplanıp aşgıya düşüyor
şu ni..a nın kremi var andan sürdüm tık yok
kuru fasulye pilav
yok kız komşu geldi maydanoz istiycekmiş
oğlanı da uyandırdı ayı
onu pişpişledim
gözde kız yazını gören cennetlik
var mı bugün misafir
kapıya kocaman zili çalmayın yazısı as
ben tutamıyorum az yedimya bu gün azcuk başım ağrıyor
vardı ilknurum yeni gittiler evi toparladım netin başına geldim size bi selam veriyim dedim kuşum
benimde öyle oluyo ! yada öyleymiş gibi oluyo boğazımı tutamayınca bahane uyduruyorum kaydirigubbakcemile3 seninde mi öyle bacım delikafadulden
öyleyim kuzum
sular kesilmiş bu arada eşim aradı yemek yok su kesik dedim sizi yemeğe götüreyim hazırlanın dedi:))
körün istedigi bir göz allah verdi 2gözsırnaşık şey
gözdem sen dikkat et bu aralar gaz veririz sana orası kolay
senin güzelligin yeter kuzum
birde araştırayım şu kıyafeti yoksa bana tutmuyor sitreç filan saol gülüm
ben kaçayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın çokkk öpüyorum ikinizide
gözdem özletme kendini
gözdem sen dikkat et bu aralar gaz veririz sana orası kolay
senin güzelligin yeter kuzum
birde araştırayım şu kıyafeti yoksa bana tutmuyor sitreç filan saol gülüm
sağol bebem
ikram yaptın mı bakem
sakın yeme kalanlardan
ben ilk evlendiğim zaman 7 kg aldıydım
nedense pek alınıyo ilk aylarda
ben kaçayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın çokkk öpüyorum ikinizide
gözdem özletme kendini
ikram yapmazmıyım anacım hepsine de pasta börek döktürüyorum valla akşamda berdana yemek diye yediriyorum onları kaydirigubbakcemile3 kahvaltı türü yapalım aşkım nolcak diyorum ses çıkarmıyo garibim :roflol:
kilo almadım daha çok şükür de hareketsizlikten şişlik oluyo site önünde spor salonu var ona gitmeye eriniyorum anacım iyice üşengeç oldum mafoldumben
ilknurum kaldık başbaşa :)
benim sıpada kalktı göğsüme yattı öylece duruyo masum
tek yazıyoum uzaktan uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?