Selenimo ve Cankularyla her telden

kız öylelerine bende çok sinir oluyorum bazen sesimi çıkaramıyorum bazende tersliyorum valla ne yalan deyim sana ne be diyesim geliyo çoğuna kaydirigubbakcemile3

daha sözüne güveniliyor galiba ben de tam anlamadım ama yeşil kutucuklar hoşuma gidiyor ...ilknur 92 yapar da ben dururmuyum canım al kuzum 95 he he he
kız ekim o zaman ben pek itibarsızım :1no2:
mehtabım ben spora gidemiyorum anacım azcık gaz verin kilo alcam valla... bayramda da eşimin arkadaşlarıyla tatile gitcez 6 çift hep bayanlar ince belli bi ben kiloluyum o yüzden biraz daha zayıflamam lazım :çok üzgünüm:
sitreç saramamıyorum ben gülüm toplanıp aşgıya düşüyor
şu ni..a nın kremi var andan sürdüm tık yok
kuzum abim sporcu benim ondan biliyorum bende giyerim taytlar var balık adamların kıyafetinin yerinden göğüs altına kadar çekiyorum acayip terletiyo ter bacaklarımdan çıkıyo düşün artık bi dene istersen hem şu pahalı olan tuzlanıp sarındıkların gibi çok pahalı değil onların adı var yerimseniben

gözdem sen dikkat et bu aralar gaz veririz sana orası kolay
senin güzelligin yeter kuzum
birde araştırayım şu kıyafeti yoksa bana tutmuyor sitreç filan saol gülüm

benimde öyle oluyo ! yada öyleymiş gibi oluyo boğazımı tutamayınca bahane uyduruyorum kaydirigubbakcemile3 seninde mi öyle bacım delikafadulden

öyleyim kuzum
sular kesilmiş bu arada eşim aradı yemek yok su kesik dedim sizi yemeğe götüreyim hazırlanın dedi:))
körün istedigi bir göz allah verdi 2gözsırnaşık şey

ben adam olmam ya
zayıflayım diye uğraşıyorum aklım yemekte
bayramda bizde gidiyoruz ben iyice şişmesem bari

ben kaçayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın çokkk öpüyorum ikinizide
gözdem özletme kendini

bak kıyafete yoksa ben alır gönderirim sana burdan markalı şeylere boşa para verme :1ninca:

sağol bebem
ikram yaptın mı bakem
sakın yeme kalanlardan
ben ilk evlendiğim zaman 7 kg aldıydım
nedense pek alınıyo ilk aylarda

ikram yapmazmıyım anacım hepsine de pasta börek döktürüyorum valla akşamda berdana yemek diye yediriyorum onları kaydirigubbakcemile3 kahvaltı türü yapalım aşkım nolcak diyorum ses çıkarmıyo garibim :roflol:
kilo almadım daha çok şükür de hareketsizlikten şişlik oluyo site önünde spor salonu var ona gitmeye eriniyorum anacım iyice üşengeç oldum mafoldumben

ne güzel imkanda var bak yap bence sporunu sonra pişman olursun
şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…