kizlar afiyet seker olsunn sifir kaloriii nasilsa bunlar:)))tatli yiyelim tatli konusalimm:)
prensesim canım kardeşim akşam akşam şaşı edicen kız beni bir yerlerimiz şişecek gülüm elimi kokluyayım da yalayayım bari göğsüm şişmesin :))
hoş bulduk gülüm ama çok durmadan hemen çıkıcam eşim beni çağırıyor dışarı çıkıcam
tamam bitanemm bak sen kocisine musait oldugunda yine konusuruz biz kardesim benim
tamam günümün güneşi yarın da öğlen yokum komşu çağırdı oda benim gibi evden pek çıkmaz biraz daralmış geçenlerde ben çağırmıştım şimdide o çağırıyor komşularım iyi yeni yeni birbirimize alışıyoruz....sabah burdayım ama görüşürüz canıııııım:))))
heheh :kedi: :kedi:çok güzel bir davranış seni oğluşuma almıyorum madem seni ona vericem
oyyy tatlilar tatlisi bende senin adina cok sevindimm allah bozmasinn bi daha aranizi canim gule gule giy gomlek pantolan ayakkabiyi guzelcimm mektubuda arada okursun hosuna gider canim benimm allahh mutlulugunuzu artirsin darisi benim basima soyle duzgun biri ciksin karsima insalla
cnm hayatta tabikide gülücez ağlıcaz
ama önemlisi üzüntülerimizin bizim kişiliğimizi bozmasına izin vermemek sanırım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?