Selenimo ve Cankularyla her telden

kizlar afiyet seker olsunn sifir kaloriii nasilsa bunlar:)))tatli yiyelim tatli konusalimm:)

prensesim canım kardeşim akşam akşam şaşı edicen kız beni bir yerlerimiz şişecek gülüm elimi kokluyayım da yalayayım bari göğsüm şişmesin :))

prensesim canım kardeşim akşam akşam şaşı edicen kız beni bir yerlerimiz şişecek gülüm elimi kokluyayım da yalayayım bari göğsüm şişmesin :))

sorma kardesim benim benimde canim acayip cekti gerci benim doneme daha iki haftadan fazla var ama canim tatli istioo belki resimler doyurur dedim ama insan ozenio haklisin sultanimm

hoş bulduk gülüm ama çok durmadan hemen çıkıcam eşim beni çağırıyor dışarı çıkıcam

midemiz görmüyor tatlıyı barim gözümüz doysun he he he

tamam bitanemm bak sen kocisine musait oldugunda yine konusuruz biz kardesim benim

tamam günümün güneşi yarın da öğlen yokum komşu çağırdı oda benim gibi evden pek çıkmaz biraz daralmış geçenlerde ben çağırmıştım şimdide o çağırıyor komşularım iyi yeni yeni birbirimize alışıyoruz....sabah burdayım ama görüşürüz canıııııım:))))

oyyy valla bebek gibi simariorumm bitanecik kardesimm benim tamam guzelller guzellim sabah allahin izniyle gorusuruzz sultanlar sultani kaymaklim benim

allah daha iiyilerini sana versin cnm daha da mutlu ol inşallah

cnm hayatta tabikide gülücez ağlıcaz
ama önemlisi üzüntülerimizin bizim kişiliğimizi bozmasına izin vermemek sanırım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…