Selenimo ve Cankularyla her telden

he kudurdu şimdi
başladı car car bağırmaya acıktı herhalde
doyurayım gözdem şu sıpayı kusuruma bakma şekerim ok mi öptüm seni
arayı açma uğra sık sık

ben bu ara düzenli yemek yedim tatilde
teyzem sabah kahvaltıyı mükellef hazırlar
akşam mangal falan
havuz başı patates bira
kaçırdım tabi
tutucam boğazımı şu ara

canimcim ama bunun yaninda yuzdun hareket vardi yediklerini yakmisindir bence ama bira patates asiri olduysa o biraz gobis yapabilir bende cok severim ahh canim nasil buz gibi bira cekti simdii offf ama icemiorummm maleseff

ohh yeni gelinimm cok hamarat valla ellerine kollarina saglik guzelcim ama bana hic selam vermez oldum gulumm ama anliorum yogunsun tabii kiyamam sana ben

kızlarr bi sevindirik oldum sizede anlatayım dedim :kedi:
bu akşam eve geldim annem kargon gelmiş dedi
(sevkülümle kavga etmiştim ya geçende )
o göndermiş bi gömlek bi pantolon bide ayakkabı çıktı kargo poşetinden bide en önemlisi bitanede mektubum vardı öyle okudum tabi mutlulukla karışık hemen saldım çeşmelerimi seviyom ya ben galiba :kedi: opuyorumnanaktan bide nazar boncuğu koyucam hep böyle düşünceli olsn diye
öyle işte mutlu oldum sizlerle paylaşayım dedim =)

çok güzel bir davranış seni oğluşuma almıyorum madem seni ona vericem

oyyy tatlilar tatlisi bende senin adina cok sevindimm allah bozmasinn bi daha aranizi canim gule gule giy gomlek pantolan ayakkabiyi guzelcimm mektubuda arada okursun hosuna gider canim benimm allahh mutlulugunuzu artirsin darisi benim basima soyle duzgun biri ciksin karsima insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…