Selenimo ve Cankularyla her telden

canim ilknurum tedbir alman iyi olmus ne olur ne olmaz allah korusun allah gostermesinde hazirlikli olmakta fayda var 7 lik depremden sonra bende hazirlamistim oyle bi canta zaten uzun sure isik acik yatiodum

halem opuyorumnanaktan idrar yolların nasıl oldu?ben sana kıyamam cankuşların gülü

canimin ici nickin hayirli ugurlu olsun tatlim espressomu seviosun sende canim?biz latteciler ilknurle ben sen esprescomusun guzelcim?valla canim daha iyice anladimki sahurdada bol bol su icmem lazim su az icinde ertesi gun yanma oluo bide kahve ictikten sonra sanirim gun boyunca susuzluk dokunuo bana gerci kimsede olmuo bende niye yanma oluo onuda anlamis deilim ramazandan once yoktu tatlim

canim benim hele sukur girmissin tatlim en son basin agriodu cok sonra girmedin merak ettik kuzum sen nasil oldun daha iyicemisin fistigimmm

canim seleminomm gozumuz yolllarda kaldi gelemedin be tatliskomm gell artikkk canim senide sohbetinide cok ozledikk kaymaklimm gelmeni dort gozle bekliozzz tatliskomm cokk opuyom

caaankuşlarııııım günaydııııın
mehtapımm nickin değişmiş cnm hayırlı olsun
birden afalladm sabah sabah heheh kaydirigubbakcemile3

Zoia yaw sen mi ben mi bende sevmiyorum Pazartesileri çok sıkıcı geçiyor hatta geçmiyor mafoldumben
ınternette bi yamuklk var bugün galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…