Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesim sen nasıl oldun canım
bende suyu az içtiğimden galiba böbreklerim ağrıyor(

canim benim iftarla sahur arasinda 3 litreyi doldurmak gerekiomus sanirim az ictik ondan boyle oldu ben ikibucuk litre yapabiliorum anca guzelim sende artir suyu o zaman sikayetlerin gecer bitanem ama dun agzim yara oldu damagim falan sorma canim sanki dislerim agri damaktaki agri sizi dislerede yansiyo goze kulaga basada sorma canim sersem gibiyim ondan giremedim topigede bugun gidip ilac yazdircam kismetse dilerim sira cok yoktur hem venibamda bitti hemde damaktaki yara icin yazdircam cok kotu ne yesem acio yemedigim zamanlardada agri sizi oluo bitanem sen nasilsin fistigim?

aaa bende geziye gidip gelcek sanmistim desene temelli gidio yakin arkadasinsa senin icinde zor tabi ama tatillerde o gelir sen gidersin tabi vakit gecir bol bol hasret gidercek araya arkadasin icin hayirlisi olur insalla yeni ulke yeni bi hayat yeni bi baslangic gibi hakkinda hayirlisi olsuun tatliskom senin sagligin nasil>?

prensesiim bitter çikolataam saol cnm alıştım artık ilk günlerde zorluyodu ama şimdi iyi =)
sen nasılsın cnmcımm
doğru biraazcık zor geliyo alıştık birbirimize arkadaşlarım çok ii burda arkadaş ortamımız çok güzel aman nazar değmesin sürekli beraberiz ya şimdi ayrılmak zor geliyo tabi o da kendince haklı ailesi orda yalnız 1 yıldır burda

ilknurdan hbrim var kız görüşüyorum msnden falan prensesim de ev arıyodu en son selenimodan hbr yok mu yaa tatili bitmedi mi daha... mehtapta yok heralde uzun zamandır topiğimize nazar değdi valla (

ilknurdan hbrim var kız görüşüyorum msnden falan prensesim de ev arıyodu en son selenimodan hbr yok mu yaa tatili bitmedi mi daha... mehtapta yok heralde uzun zamandır topiğimize nazar değdi valla (
ilknurla dün konuştum en son msnde hazırlanıyodu
selenimocumda geçenlerde girmiş ama ben konuşamadım gelicekmiş ama
mehtapım giriyo kıs dün girmiş nicki değişti biliyosun dimi ben en başta afallamıştıım kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Prensesim genelde Burda
Selenimo ben denk gelmedim ama burada oluyor
mehtap espresso oldu nick değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…