- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
prensesim sen nasıl oldun canım
bende suyu az içtiğimden galiba böbreklerim ağrıyor(
girdiim kızz girmem mii 2akşamdır iftar yemeğine gidiyorum akşamları kaydirigubbakcemile3
bide bi arkadaşım isveçe yerleşiyo temelli biraz onunla zaman geçiriyormözlenceek bi arkadaşıım :gitme:
bugüün topiğimiiz çok durgunmuşşlmaz:
Günaydınlar Zoia neredesin sen bakıyım mesaimiz başladı
aaa bende geziye gidip gelcek sanmistim desene temelli gidio yakin arkadasinsa senin icinde zor tabi ama tatillerde o gelir sen gidersin tabi vakit gecir bol bol hasret gidercek araya arkadasin icin hayirlisi olur insalla yeni ulke yeni bi hayat yeni bi baslangic gibi hakkinda hayirlisi olsuun tatliskom senin sagligin nasil>?
günaydıınn tatlıım kaydirigubbakcemile5 bi sabah kontrolüü yapıpp geldiim baak
nasılsıın
selam kızlaarr.. ya ben kimseyle denk gelemiyorum bi saat mi ayarlasak buluşmak için...
vereliniortak kaydirigubbakcemile5Ben her daim buradayım Canım
Her yerde bulurum seni kaçamazsın opuyorumnanaktan
vereliniortak kaydirigubbakcemile5
yinee geldiim kaçaak para topiğinemii gittin sengözlerimebaksanab
dAldan dala atlıyorum canım napıyım bi orada bi burada .kaydirigubbakcemile3
semra kaynananın şarkısını yolluyorum sana delikafadulden
daldan dala daldan dala dal dal dal zemuszemus
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:dance::dance::dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ilknurla dün konuştum en son msnde hazırlanıyoduilknurdan hbrim var kız görüşüyorum msnden falan prensesim de ev arıyodu en son selenimodan hbr yok mu yaa tatili bitmedi mi daha... mehtapta yok heralde uzun zamandır topiğimize nazar değdi valla(
ilknurdan hbrim var kız görüşüyorum msnden falan prensesim de ev arıyodu en son selenimodan hbr yok mu yaa tatili bitmedi mi daha... mehtapta yok heralde uzun zamandır topiğimize nazar değdi valla(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?