Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurummm günaydıın hoşgeldiinn cnm
sanada mutluu mesutt haftalaarr a.s.

canlarim bu arada annem aradi uvey baba icin gun vermisler 17 eylulde alinmis ameliyat tarihi ama 10 unda yine ariyacaklarmis o gelmeden benim evden gitmem lazim yoksa bana yaticak yer kalmio oda gelcegi icin zaten cikmayida istiodum biliosunuz durumlari annemle anneannem eylulun ilk haftasi gelcekler ev bulup tasincam kismetse hayirlisi olur insalla gozumde cok buyuyo valla bu son bes yilda tasinmaktan yoruldum valla uveybaba evleri sata sata bitirdi kaldi iki odali ufacik anneannemin evine tabi banada tasinmak kaldi herzaman kiyamet bana koptugundan neyse kizlar oruclu oruclu kaptirdim gidiorum ben hayirli iftarlar guzellerim

prensesiim cnmıniçii
senin için iyi olacak olan neyse onu diliyorum allahtan şimdi uğraşıyosun zorlanıyosun ama inşallah sonunda mutlu olursun cnm o evde beraber zaten mutlu değildin en azından ayrı olunca rahat olursun

o deli dukturuda var yaa klava: :tomato:

aa kuzum kıyamam ben sana ya
hayırlısı ile bi taşınsan inşallah kurtulacan deli dukturdan
körolasıca deli ne olcak ramazan ramazan söyletiyo beni oruç ağzımla

neyse canım benim takma inşallah
allah yardım eder
ramazan günü iftarını açmadan
ne dua edersen allah kabul edermiş
sende et kuzum

bu arada ben bi hafta yokum şekerler
bursaya gidiyorum yarın
annecimle kardeşcazımla oturayım acıkta
kardeşimin neti var ama laptop arızalıymış servise vermiş
inşallah ben ordayken yapılmış olur
beni özleyin anacım byee

bitanecik zeynebim benim cok saol gulumm allah seninde her daim yolunu acik etsin sansin sagligin mutlulugun hep yerinde olsun canim dogru diosun onceden boyle deildim gerci depresyondanmi bilmiorum gulum ama onceden uvey baba evini satinca ben yine ortada kalmistim ayri eve cikmistim ama ozamanlar herseye gucum vardi ayri evim olcak daha iyi olcak diye icimde sevinc olurdu ama simdi herseyi mecburiyetten yapiorum sanirim sabah 75 aksam 150 te iyi gelmio cunku en azindan biraz deisme olurmu dimi cicegim?hala o kadar mutsuzumki allahin gucune gitmesin kuzum

canim ilknurumm hersey olacagina vario sonucta insallah herseyin hayirlisi olur ama benim pskilojim iyi deil sanirim ilac yeterli gelmio hala bi deisiklik yok kuzum sende gidiosun yolun acik olsun kazasiz belasiz gidip gel tatlimcim iyi yolculuklar dilerim seni ozlucem insallah nete girebilirsinde ayri kalmayiz lattem benimm cok opuyommmmm

günaydın canım
sağol güzel dileklerin için
ilaç iyi gelmedi demek çok üzüldüm ya
dr arasan bi belki bi fikir verir canım ya
lütfen mutsuz olduğunu düşünme tatlım ya
mutluyum dedikçe mutlu olur insan
kendine haksızlık etme kuzum
sen herşeyin en iyisine layıksın canım
bak kocaman bi aile olduk derttlerimizi paylaşıyoruz
buna bile sevinir mutlu lur insan kuzum
hadi sende olumlu düşün canım
mutluluğu çoktan hakettin bebeğim senopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynep hanım artık ne gündüz nede akşamları girmez oldu:1closedeyes:
girdiim kızz girmem mii 2akşamdır iftar yemeğine gidiyorum akşamları kaydirigubbakcemile3
bide bi arkadaşım isveçe yerleşiyo temelli biraz onunla zaman geçiriyorm özlenceek bi arkadaşıım :gitme:
bugüün topiğimiiz çok durgunmuşş lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…