günaydın halemmmmutlu haftalar
canlarim bu arada annem aradi uvey baba icin gun vermisler 17 eylulde alinmis ameliyat tarihi ama 10 unda yine ariyacaklarmis o gelmeden benim evden gitmem lazim yoksa bana yaticak yer kalmio oda gelcegi icin zaten cikmayida istiodum biliosunuz durumlari annemle anneannem eylulun ilk haftasi gelcekler ev bulup tasincam kismetse hayirlisi olur insalla gozumde cok buyuyo valla bu son bes yilda tasinmaktan yoruldum valla uveybaba evleri sata sata bitirdi kaldi iki odali ufacik anneannemin evine tabi banada tasinmak kaldi herzaman kiyamet bana koptugundan neyse kizlar oruclu oruclu kaptirdim gidiorum ben hayirli iftarlar guzellerim
canlarim bu arada annem aradi uvey baba icin gun vermisler 17 eylulde alinmis ameliyat tarihi ama 10 unda yine ariyacaklarmis o gelmeden benim evden gitmem lazim yoksa bana yaticak yer kalmio oda gelcegi icin zaten cikmayida istiodum biliosunuz durumlari annemle anneannem eylulun ilk haftasi gelcekler ev bulup tasincam kismetse hayirlisi olur insalla gozumde cok buyuyo valla bu son bes yilda tasinmaktan yoruldum valla uveybaba evleri sata sata bitirdi kaldi iki odali ufacik anneannemin evine tabi banada tasinmak kaldi herzaman kiyamet bana koptugundan neyse kizlar oruclu oruclu kaptirdim gidiorum ben hayirli iftarlar guzellerim
prensesiim cnmıniçii
senin için iyi olacak olan neyse onu diliyorum allahtan şimdi uğraşıyosun zorlanıyosun ama inşallah sonunda mutlu olursun cnm o evde beraber zaten mutlu değildin en azından ayrı olunca rahat olursun
o deli dukturuda var yaaklava: :tomato:
aa kuzum kıyamam ben sana ya
hayırlısı ile bi taşınsan inşallah kurtulacan deli dukturdan
körolasıca deli ne olcak ramazan ramazan söyletiyo beni oruç ağzımla
neyse canım benim takma inşallah
allah yardım eder
ramazan günü iftarını açmadan
ne dua edersen allah kabul edermiş
sende et kuzum
bu arada ben bi hafta yokum şekerler
bursaya gidiyorum yarın
annecimle kardeşcazımla oturayım acıkta
kardeşimin neti var ama laptop arızalıymış servise vermiş
inşallah ben ordayken yapılmış olur
beni özleyin anacım byee
canim ilknurumm hersey olacagina vario sonucta insallah herseyin hayirlisi olur ama benim pskilojim iyi deil sanirim ilac yeterli gelmio hala bi deisiklik yok kuzum sende gidiosun yolun acik olsun kazasiz belasiz gidip gel tatlimcim iyi yolculuklar dilerim seni ozlucem insallah nete girebilirsinde ayri kalmayiz lattem benimm cok opuyommmmm
girdiim kızz girmem mii 2akşamdır iftar yemeğine gidiyorum akşamları kaydirigubbakcemile3zeynep hanım artık ne gündüz nede akşamları girmez oldu:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?