Selenimo ve Cankularyla her telden

evet o telaşe daha da büyük dimi tatlım allah kolaylık versin cnm dokturr gelmeden önce bulup yeşleşirsin inşallaah depresyondan da çık artık gülüm yavaş yavaş ilaçlar işe yaramıyomu ki hiç yeni evine taşınınca kendine bi hobi edinsen belki daha ii olur he cnm =)

canim benim aklimi okudun valla allah nasip ederse ilk isim hobi edinmek olcak tatlim ilaclar fena deil gibi ama tam olarak etki etmedi ya daha zamana gerek var yada dozu yeterli gelmio gerci sabah 75mg aksam 150 mg aliorum anlamadim canimmcimm

prensesim ben çıkıyorum artıık gülüüm
sana iyi geceler güzeel düşlerr ballıııııı lokmaam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canim benim aklimi okudun valla allah nasip ederse ilk isim hobi edinmek olcak tatlim ilaclar fena deil gibi ama tam olarak etki etmedi ya daha zamana gerek var yada dozu yeterli gelmio gerci sabah 75mg aksam 150 mg aliorum anlamadim canimmcimm
cnmcm ya doktor senin reflekslerini falan kontrol etmişmiydi
bnm 2.aydan snra reflekslerimi kontrol edip değiştirdi ilaçlaarımı

prensesim ben çıkıyorum artıık gülüüm
sana iyi geceler güzeel düşlerr ballıııııı lokmaam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canimin ici saolasin tatlim bende sahur yapip oyle yatarim kismetse allah rahatlik versin findikli lattem sanada tatli ruyalar guzeller guzeli fistigimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr günün ilk günaydını benden olsun
dün canım çıktı valla her yanım ağrıyo, namıssız temizlikçi kadın beni sattı, iş bana kaldı,gerçi herkesi çalıştıdım evde ama, yinede işin ağırı bende olduğundan pil bitti.
ama baya kolayladım, biraz rahat insan olsam olacak da, canı tez biri olduğumdan kendime ediyorum,
neyse artık olur,
sizde ne var ne yok,
dedikodulardan epey uzak kaldım,
bu sene herkesin bunalım senesimi ne?
Prensesim sen daha iyileşmedinmi kızzzzzzzz?
ne dedik sana,sen söz dinlemiyorsun hııııııııııı, kızacam şimdi,
hayat çok kısa,haplarla tüketme ömrünü,
bak söyleye söyleye,kendin iyileşmediğin gibi mehtapı da bunalıma sokmuşsun( şaka)
Mehtap nörüyon yvruş,
senin depresyon ramazandan dır kız,hem açlık,bide sigarasızlık zor be kuzummmm
ilknurcum geziyormu yoksa,
hiç boş durmaz valla,kendine bir meşgale bulur,
zoiacım ,sende iyisin inşş,
meltem ve tombişimiz nerde,
Zeynep arkadaşımız kim?
beni bi aydınlatıverin kızlarrrrrrr
Gözde hanfendi hiç özlememiş beni.
neyse sabah günaydını için bu kadar yeter kızlarrr,
kalkayım işlerin başınaa.
Prenses ayrı ve taşınırsan deprsyonun falan kalmaz tatlım,
yorulacan ama değer,sittiret.
bana alo de ,ben taşınmana yardıma gelirim.Sen yeterki kurtul o evden
doktorunu da değiştir,
yoksa bu doktoru sana babalık mı bulmuştu?

Ablası iyki gelmiş
valla 2gündür niyetli de değilim,ama şu sigarasızlıktan olabilir bak ben bunu düşünmemiştim
ama benim en iyi huyum çabuk silkelenirim yarın bir dr ye gitmeyi düşünüyorum bakalım
iyki geldin yaww özledim seni
ıLKNURCUGUMUN senin geldiğinden haberi yok galiba olsa girer çizdirirdi

bu arada kilo aldım kızlar, bu haplar hikaye, yeme alışkanlığımız düzelmediği sürece, bi işe yaramaz

61 kilomu oldun ablası sırnaşık şey
kiloyu ben aldım bütün emeklerim nerdeyse boşa çıkacak mafoldumben
ama bir detox var önce onu yapayım sonra tekrar kilo vermeye başlayayım diyorumklava:

canim seleminom hosgeldin sefalar geldin sultanim
ramazandada temizlik zordur canim benim cok yorma kendini lutfen kiyamam sana ben
yavas yavas toparlaniorum kuzum 3 eylulde kismetse annemle anneannem gelio dukturda 10unda gelcek o gelmeden tasincam hemen allah nasip ederse dogru diyosun kuzum haplarla nereye kadar ama iste mecburum en azindan alti ay kadar bidahada kullanmak istemiorum cunku bi surude yanetkisi var ama sanki etkisini biraz hissediorum ama o kadar yogun deil bu doktor annemin doktoru senelerdir hep gidio iyi etti o yuzden bende ona gittim evelki sene yine hafif biseyler gecirmistim ona gitmistim verdigi ilac iyi gelmisti ama bu senekinden daha tam randuman alamadim nedense ya dozajla ilgili yada zamanla bakicam artik bitanem hayirlisiyla bi atiliyim yeni evede guzelcim coksaollasin eksik olma gulum benim iyiki varsin seleminom yerim seni ben:) iyi dondun kuzum cok ozlemisim seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada kilo aldım kızlar, bu haplar hikaye, yeme alışkanlığımız düzelmediği sürece, bi işe yaramaz

canim benim kac kilo aldinki?dedigin cok dogru yeme aliskanligimizi duzeltmemiz lazim yoksa verilen kilolar geri gelio tatlim dert etme verirsin sen tatlimm ben buna gonulden inaniorum guzelim

61 kilomu oldun ablası sırnaşık şey
kiloyu ben aldım bütün emeklerim nerdeyse boşa çıkacak mafoldumben
ama bir detox var önce onu yapayım sonra tekrar kilo vermeye başlayayım diyorumklava:

canim mehtabim bugun nasilsin sekercim >kendini nasil hissediosun fistigim?verirsin canim kiloyu onemli bisey basardin sen sigarayi biraktin tatliskom verirsin aldigin kiloyu bitanemm basarirsin sen her zaman yanindayim seker doktoruda ihmal etme bakalim o ne dicek gulum

selamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.

Kıs ablam hoşgeldin sefalargetirdin
özlediydik çooooook hemde,
bende bursadayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hasret gideriyoz ama çok gelen
gidenden gezmekten giremiyorum fazla nete
mazur görün artıkın
çarşamba dönücem
acısını çıkarırız cancazım benim
kolay gelsin işler çokmuş
tatil iyi güzelde dönüş
zorluyo insanı
neyse vakit çok artık yaparsın işleri
canım benim opuyorumnanaktan

geçmişş olsn ablacık ii bi temizlik yapmışsınızz
bizde bugün annemle küçük halıları yıkadık yorulduum azcıık
kız zeynep bnm buarada sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

geçmişş olsn ablacık ii bi temizlik yapmışsınızz
bizde bugün annemle küçük halıları yıkadık yorulduum azcıık
kız zeynep bnm buarada sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

canimm benimm kiyamam sana hasta hasta halimi yikadin agrin nasil guzelcim dinlen simdi sultanim

guzeller guzeli caramelli lattem benim carsamba donuyosun demek hayirlisiyla gelirsin insalla ozledimm seni kaymaklimm

kızlar ya ben az önce tartıldıım 58 kilo yazıyodu
yuuh yaniii tartıyı falan fırlatcam şimdi
şu dönem geçsin bi çaresine bakcam
bi regl döneminde ben kilo veriyorum
ben şimdi 60 mı oldumm aaaaaa :1shok:
mafoldumben

canimm benimm kiyamam sana hasta hasta halimi yikadin agrin nasil guzelcim dinlen simdi sultanim

yıkadık gülüm ya annemi bırakamıyorum o zorla oturtuyo beni ama olmaz o da bel fıtığı ameliyatı oldu o bana kıyamaz ben ona kıyamam evde zaten ikimizden başka kimse yok mecbur bi şekilde yine yapıyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…