Selenimo ve Cankularyla her telden

selamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.

hosgeldinnn sefalar getirdin canim benim nihayet geldinn bekleye bekleye gozumuz yollarda kalmisti sekercim sana kolayliklar dilerim canimcimm cok yormadan kendini temizligini yap gulummm cok optum beklioozzz en yakin zamanda

selamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.

hooşgeldiiin ablacık bizde gözlerimiz yolda seni bekliyoduk
ii özlettin kendini

cankuşlarıım günaydınlar
:sm_cool:

bizde özledikk kuzuu senii
sen şimciik geziosundur kapı kapı kızz çarşıya falan pek çıkma buara koloni şeklinde hep araplar var nereyee çıksaam görüyoruum ii alışverişteler sengözlerimebaksanab
kız ayarlasakta buluşsak süperr olcaak valla
daha kaç gün kalıcaksın cnmcıımm

bana ne oldu bilmiyorum
depresyonamı giriyorum ne?
hastayım ,yorgunum ,keyifsizim,sinirliyim ve daha .........:bbo:

bana ne oldu bilmiyorum
depresyonamı giriyorum ne?
hastayım ,yorgunum ,keyifsizim,sinirliyim ve daha .........:bbo:

bitanecik mehtabimm hayirdir sultanim noldu boyle?ben sana hic kiyamam sende mi benim gibi depresyona giriosun canim yaa uzulurumm tatsiz biseyler oldumu hic?mutsuzluk zevk almama biseyden eski aliskanliklari yapmaktan keyif almamada varmi gulum?

canimciklarim ben geldimm bugun biraz daha toparlandim cok zor valla herseyi almiorum lazim olanlari ayir onlari kaldir falan sizler naptiniz fistiklar?

iyiiym cnmcım malum döneme girdiim azcık sancıladı hap içtim snra uyuyamadım öyle baktım onlinesın yazayım dedim nasıl gidiyo toparlanmann cnmcıım başladınmı aramaya

iyiiym cnmcım malum döneme girdiim azcık sancıladı hap içtim snra uyuyamadım öyle baktım onlinesın yazayım dedim nasıl gidiyo toparlanmann cnmcıım başladınmı aramaya

canimm kiyamam sana ilk gunler oyle oluoo bebegim benim prenses karninda yatsin gecer kuzum:))dinlenmeye bak fistigimm cok iyi etmissin canimm ne zamandir konusamamistik ben eski oturdugumuz yerden bakicam alistigim muhit nede olsa umarim uygun bi ev cikar yine sekerim

alıiim kucağıma valla yatsıın heray çekioom zatii
inş.çıkar cnm istediğin gibi bişiler hiç baktınmı evlere falan

alıiim kucağıma valla yatsıın heray çekioom zatii
inş.çıkar cnm istediğin gibi bişiler hiç baktınmı evlere falan

benimde ilk ucgun zor olur seni anliomm kuzumm benim insallah canim benim her gun hurriyet emlaka bakiorum internetten var bir kac ev annem ucunde gelio kismetse birlikte bi gidip bakicaz hemende tasinmam lazim cunku doktur onunda gelcek bana yatcak yer kalmio ((oda gelirse kuzum oyuzdne insallah yolunda gider hersey hemen tasinirim ama isler var yok tele basvur yok net icin ayri yok ona buna yeni bi duzen kurulcak tabi nasil zor gellio anlatamam depresyondan once hic boyle deildim simdi hep gozumde buyuyo hersey gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…