Selenimo ve Cankularyla her telden

kıslar ben geldim laptop oldu nihayettttzemuszemus
kismeler yok
bugün çooook gezdim anacım
sizleri özledim kuzular
yarın görüşürük artıkın
çok yorgunum yatıcam hemen
öpüldünüz cankuşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amanin kimler gelmis caramelli lattam ozlettin kendini guzelcim dinlen bi guzel yarin konusuruz insalla hosgeldin sultanim

kuzum geçmiş olsun aft gibi bişey mi çıktı ağzında :1no2: eğer öyleyse bi ilaç var adını yazıyım sana onu kullan hemen geçiriyor kuşumyerimseniben
guzel gelinim nasilsin ramazan nasil gidio gelen giden oluomu iftara sekerim?ozluoruz valla seni fistigimm denk gelemioz gercekten canim
prensesim şimdilik hiç iftara misafir almadım hep davetlere gittim ama gece uyandığım için düzenim bozuldu sersem gibiyim geç kalkıyorum ondan denk gelemiyorum kimseyle :çok üzgünüm:
bende öyleyiim cnm bide midem öyle fenaki nasıl şiş şiş bi gör yarım dünya gibi fırtlıyoo önden =)
kızlar acaba lw ye yine başlasam mı şimdi ramazan ama böylede olmıcak :gitme:
kz lwyi nasıl kullanacaksın ramazanda karnını tok tutar iyi güzelde çok susarsın zeynebim
gece yemek yiyip yattığımız için şişlik oluyo dediğin gibi bende çok rahatsızo luyorum ama yapacak bişey yok ki kuşum...:sm_confused:

canim benim duzensiz yiyoruz ya gaz falan oluo ondan siskinlik oluo gulum bendede var kilodan deil kuzumm gerci bugun tartildim 57.3 ciktim ucyuz gram almisim yaww o kadar dikkat etmeye calisiorumm offfff
kuzu ne kadar dikkat etsende yiyip yatıyoruz... akşam yemeklerinde dikkat ediyorum ben doymadan kalkıyorum ama hep gece yemeleri şişiriyo göbüşü :sinifsinif:

hoşgeldin kııızz özlettin kndini valla... gir anacım her gün bi selam çak çık... laptop yoksa kocana söyle 3g li tlf alsın sana ayrı bırakmasın bizi naniknanik

kizlar mehtapim girmio merak ettim haberi olan varmi
bende hiç denk gelmiyorum mehtoşla nasıl geçiyo ki ramazanı tansiyon durumları falan düzeldi mi ki CADIARZU

halem kuzum merak etmişsin kıyamam opuyorumnanaktan
sen de hastalanmışsın geçtimi ağız yaraların kıyamam çok öpüyorum senii

kıslar nbr
biz bugün çok iş yaptık
iftara misafir vardı gelemedim ondan canlar
yarına artık görüşürük
kuzenim kalıyo benle oğluşuylaa
kocasını şutladık he he hee
ayıp olur diye fazla takılamıycam
mehtabım halem gözdem zeynebim gizemim çok özledim kıslar
bi yaramazlık yok inşallahhh
öpüldünüz cankızlar

selamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.

guzeller guzeli gozdem aft deildi tahris gibi biseydi gargara kullandim ucgun boyunca simdi cok sukur iyim bitanem sorma benimde gobisim sisti bu sabah tartildim 57.1 ciktim oysa ramazan once 56.8 dim bende oyle sahura kadar ayaktayim sonra sahur yapip yatiorum haliyle gec uyaniorum canim bide ufaktan esyalarimi hazirlamaya basladim bugunde pazarimizda vardi bugun hic giremedim malesef anca simdi vakit buldum simdi ruyalar goruyosundur guzel ruyalar gor emi fistigimm

halem kuzum merak etmişsin kıyamam opuyorumnanaktan
sen de hastalanmışsın geçtimi ağız yaraların kıyamam çok öpüyorum senii

canimin ici merak ettim tabi sultanimm hic etmezmiyimm cok sukur bugun epey azaldi canim iftar ve sahurda gargara yaptim hep cok sukur iyi geldi tatliskomm bende yavas yavas toparlanmaya basladim biktim valla ev tasimaktan ama napcan iste allah hastalik uzuntu vermesin kaymaklim

canim caramelli lattem cok sukur iyimm gargara iyi geldi bugun pazar vardi alisveris falan gecti oyle bide yavastan toplanmaya basladim akide sekerim benim yerim seni citiri citir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…