Selenimo ve Cankularyla her telden

he gülüüm yaa
buara misafirimiz girmiyo zateen o da vazgeçtii bizdenn
prensesim sen nasılsın cnm
ben direksiyon dersime gittim geldiim çok sıcakmışş içim su gibi oldu valla :roflol:

saol canim benim iyim cok sukur bende birazdan alisverise gitcem iftarlik biseyim yokta oyy sicaktada malum gundesin bide zor olmustur kiyamam ben tatliskoma

kuzum cumartesi çıkmayı düşünüyorduk
ama biraz erteleyelim dedim
okullar hafta içi açılıyormuş
ama bayramamı ertesek dedim eşim bayram olursa daha iyi olur dedi ama konuşacak bakalım patronuyla

saol canim benim iyim cok sukur bende birazdan alisverise gitcem iftarlik biseyim yokta oyy sicaktada malum gundesin bide zor olmustur kiyamam ben tatliskoma

trafiğe çıktım biraz heyecanlandım vites alırken eheh
sende şimdi çıkma be cnm çok sıcaak

ama bayramamı ertesek dedim eşim bayram olursa daha iyi olur dedi ama konuşacak bakalım patronuyla

tatil için mi yoksa gezmeyemii cnmcımm

anladim sultanim hayirlisi olsun bitanemm bayramdada degisiklik olurdu hem hayirlisi nasilsa oyle olsun guzelim

zeynebim kız ehliyeti alınca koyma bir kenara
yoksa cüzdan süsler

yok kuzum araba almayı düşünüyorum tabi ilk arabam öyle cafcuflu bişi olmaz ama iice öğrenene kadar idare etsin yeter
ayrıca işte de bana avantajı olur başka biyere geçersem =)

yok kuzum araba almayı düşünüyorum tabi ilk arabam öyle cafcuflu bişi olmaz ama iice öğrenene kadar idare etsin yeter
ayrıca işte de bana avantajı olur başka biyere geçersem =)

bencede canim ilk araban ikinci el olsun cunku ufak tefek seyler oluo arabanin degeri dusmesin hem iyice pekistirirsin cicegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…