Selenimo ve Cankularyla her telden

gerçii kaynana dedikk cicii dedik ama o benii unuttu
mehtap vazgeçeliim bak gel sen benii all =)

ya evet ben geçenlerde kullandım
sol ayagını bagdaş kur oturlülülülülülü
7kiloyu selenimo ablası siğarayı bırakınca almış canım

Ooyle vala cok rahatmis bebiskom sigara birakinca kilo alinio ama yedi kiloyu nasil almis hayret ettim cok spor yapiodu acaba sporumu birakti?cunku spor birakilincada birden kilo alinio canim

ben rampada tırsmadım hiç ama vites atarken panik oldm bugünn kamyonuu görüncee gamyoncuiremsu

canim benim aman kamyonculara dikkat et gecenlerde bi araba digerini slklstirmis kaza yapmasina neden olmus gerci istanbulda cok oluo boylevakaalar bayanlarin ustune ustune gidio bazi angutlar ama bursanin trafini bilemiorum sekerim zamanla daha pratik kazancaksin direksiyon konusunda bitanem

hocaylaa beraber arkasında ii küfür ettik

eee hakkediolar bitanemm bugun tartildim 57.3 ciktimuc gram almisim soylemesi ayip dun iftarda iki papatesten kizartma yaptim ondan yedim hemen kilo aldirmis :sinifsinif::sinifsinif:

prensesiim 3gr diyosun belki su içtin ondan öyle işte hiç gr kadafaya takılırmı

selamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.
aplaların aplasıııı hoşgediiinnn... ne uzun gittin yaa özledikk valla seni yokluğun çok hissedildi buralarda :çok üzgünüm: bi daha bu kadar uzun gitme olar mıııı

iyi kuşum yaralarının geçmesine sevindim bi yerin acıdımı insanın canı orda oluyo :bbo:
bu ramazan yaktı bizi şekercim yaa onun öncesinde beni misafirler yaktı neyse ramazandan sonra bi diyete girer hallederiz hepsini :Saruboceq:

bana ne oldu bilmiyorum
depresyonamı giriyorum ne?
hastayım ,yorgunum ,keyifsizim,sinirliyim ve daha .........:bbo:
noldun kız mehtoş niye depresik takılıyon bakem anlat bulalım derdine çare :1hug:

guzeller guzeli gelinim hosgeldin sefa geldin canim dogru diyosun canim ramazanda tum sistemlerimiz alt ust oldu duzenler deisti yeme duzenimizde tabi insalla ramazan sonrasi hepberaber yoluna koycaz gulum simdiden hayirli iftarlar afiyet seker olsun canimm

sanada şimdiden hayırlı iftarlar prensesim... öyle kiloyu falan da kafana takma kuşum bişey olmaz 300 gramdan ramazandan sonra biraz diyet biraz spor uçup gider hepsi pamuk şekerim benim

sanada şimdiden hayırlı iftarlar prensesim... öyle kiloyu falan da kafana takma kuşum bişey olmaz 300 gramdan ramazandan sonra biraz diyet biraz spor uçup gider hepsi pamuk şekerim benim

saolasinn bitanemm benim ne biliyim korkuyorum dahada var ramazanin bitmesine bitene kadar dahada almimde sultanim senin duurumlar nasil seker?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…