valla en güzeli otomatik vites
kendime öle bir araba alacam
aa mütiş kolaylık
ben ehliyet alırken en büyük korkum rampalardı
Benim yerime de gez canım memleketimde :gitme:
ekimin neti bağlanmadı galiba
ya evet ben geçenlerde kullandım
sol ayagını bagdaş kur oturlülülülülülü
7kiloyu selenimo ablası siğarayı bırakınca almış canım
gezerim kuzum
hiç oturmam
istedigin bir şey varmı kargoyla postalarım
eylülde bağlatacagız yazmıştı galiba
ben rampada tırsmadım hiç ama vites atarken panik oldm bugünn kamyonuu görüncee gamyoncuiremsu
HErşeyi Cnaım Tüm herşeyini İnan ÖZledim
Sen Tam nereye gidiyorsun?
hocaylaa beraber arkasında ii küfür ettikcanim benim aman kamyonculara dikkat et gecenlerde bi araba digerini slklstirmis kaza yapmasina neden olmus gerci istanbulda cok oluo boylevakaalar bayanlarin ustune ustune gidio bazi angutlar ama bursanin trafini bilemiorum sekerim zamanla daha pratik kazancaksin direksiyon konusunda bitanem
hocaylaa beraber arkasında ii küfür ettik
eee hakkediolar bitanemm bugun tartildim 57.3 ciktimuc gram almisim soylemesi ayip dun iftarda iki papatesten kizartma yaptim ondan yedim hemen kilo aldirmis :sinifsinif::sinifsinif:
prensesiim 3gr diyosun belki su içtin ondan öyle işte hiç gr kadafaya takılırmı
aplaların aplasıııı hoşgediiinnn... ne uzun gittin yaa özledikk valla seni yokluğun çok hissedildi buralarda :çok üzgünüm: bi daha bu kadar uzun gitme olar mııııselamm kızlarrrrrrrrr,
nihayet yuvaya döndümm,
artık bol bol yazışırız.
ama evi bok götürmüş valla,
yarından itibaren temizlik var,
artık ne zaman girerim bilmem.
hepinizi öpüyorumm.
iyi kuşum yaralarının geçmesine sevindim bi yerin acıdımı insanın canı orda oluyo :bbo:guzeller guzeli gozdem aft deildi tahris gibi biseydi gargara kullandim ucgun boyunca simdi cok sukur iyim bitanem sorma benimde gobisim sisti bu sabah tartildim 57.1 ciktim oysa ramazan once 56.8 dim bende oyle sahura kadar ayaktayim sonra sahur yapip yatiorum haliyle gec uyaniorum canim bide ufaktan esyalarimi hazirlamaya basladim bugunde pazarimizda vardi bugun hic giremedim malesef anca simdi vakit buldum simdi ruyalar goruyosundur guzel ruyalar gor emi fistigimm
noldun kız mehtoş niye depresik takılıyon bakem anlat bulalım derdine çare :1hug:bana ne oldu bilmiyorum
depresyonamı giriyorum ne?
hastayım ,yorgunum ,keyifsizim,sinirliyim ve daha .........:bbo:
aplaların aplasıııı hoşgediiinnn... ne uzun gittin yaa özledikk valla seni yokluğun çok hissedildi buralarda :çok üzgünüm: bi daha bu kadar uzun gitme olar mıııı
iyi kuşum yaralarının geçmesine sevindim bi yerin acıdımı insanın canı orda oluyo :bbo:
bu ramazan yaktı bizi şekercim yaa onun öncesinde beni misafirler yaktı neyse ramazandan sonra bi diyete girer hallederiz hepsini :Saruboceq:
noldun kız mehtoş niye depresik takılıyon bakem anlat bulalım derdine çare :1hug:
sanada şimdiden hayırlı iftarlar prensesim... öyle kiloyu falan da kafana takma kuşum bişey olmaz 300 gramdan ramazandan sonra biraz diyet biraz spor uçup gider hepsi pamuk şekerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?