saolasinn bitanemm benim ne biliyim korkuyorum dahada var ramazanin bitmesine bitene kadar dahada almimde sultanim senin duurumlar nasil seker?
benim gelinde hayırsız çıktıÇok üzgünüm çoookgerçii kaynana dedikk cicii dedik ama o benii unuttu
mehtap vazgeçeliim bak gel sen benii all =)
ben tam merkeze giderim ilk gün,ailelerimiz orda meltemde evimiz sonra krişe gidecez kısmetse
HErşeyi Cnaım Tüm herşeyini İnan ÖZledim
Sen Tam nereye gidiyorsun?
canım sigarayı daha önce bırakmış ablası sonra kilo almış sonrada lw ye başlamış bu kilolar sanırım lw dwn önceki kilolar:jeyyar:Ooyle vala cok rahatmis bebiskom sigara birakinca kilo alinio ama yedi kiloyu nasil almis hayret ettim cok spor yapiodu acaba sporumu birakti?cunku spor birakilincada birden kilo alinio canim
ben iyiyim kuzum çok şükür evde temizliktir yemektir uğraşıyorum... kpssye hazırlancam şimdi kafaya koydum böyle 1 sene orda 2 yıl başka yerde çalışmak çok zor oluyor çalışırım paşa paşa 1 sene girerim devletime tamam işte sen sağ ben selamet özel sektör çok zor... dersane araştırıyorum şimdi eylül ayı içinde yazılıp başlamam lazım
ben tam merkeze giderim ilk gün,ailelerimiz orda meltemde evimiz sonra krişe gidecez kısmetse
ben iyiyim kuzum çok şükür evde temizliktir yemektir uğraşıyorum... kpssye hazırlancam şimdi kafaya koydum böyle 1 sene orda 2 yıl başka yerde çalışmak çok zor oluyor çalışırım paşa paşa 1 sene girerim devletime tamam işte sen sağ ben selamet özel sektör çok zor... dersane araştırıyorum şimdi eylül ayı içinde yazılıp başlamam lazım
benim gelinde hayırsız çıktıÇok üzgünüm çoook
aldım kuzuseni bak kafa dengiyimde:)
canım sigarayı daha önce bırakmış ablası sonra kilo almış sonrada lw ye başlamış bu kilolar sanırım lw dwn önceki kilolar:jeyyar:
Benide Koy Bavula opuyorumnanaktan
Şaka Bi yana Hayırlı yolculuklar Şimdiden.kaydirigubbakcemile5
benim gelinde hayırsız çıktıÇok üzgünüm çoook
aldım kuzuseni bak kafa dengiyimde:)
QUOTE]
he işte gül gibide anlaşırız bende uysalıım sözünden dışarıı çıkmaam =)
hihoyyyt
geldim sekercim kimse yok diye dolaniodum topikten topike atis yapiodum:))
iftara az kaldi ya gulum icim icime sigmiiio hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:zemuszemuszemuszemus
bende kaçıcaam kız azcıcık sofra hazırlıcaam cnmcım
şimdiden sana afiyet bal şekerr olsuunnzemuszemus zemuszemus
Zeynep sende girmemişsin
iyi akşamlar can kuşlar
ben kaçar
geeç girmişiim kız annem perdeleri yıkattırdıı ser felan anca işten gelince oluyoo
ii gecelerrrrr cankuşlarım güzeel düşleeeer opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?