Selenimo ve Cankularyla her telden

saolasinn bitanemm benim ne biliyim korkuyorum dahada var ramazanin bitmesine bitene kadar dahada almimde sultanim senin duurumlar nasil seker?

ben iyiyim kuzum çok şükür evde temizliktir yemektir uğraşıyorum... kpssye hazırlancam şimdi kafaya koydum böyle 1 sene orda 2 yıl başka yerde çalışmak çok zor oluyor çalışırım paşa paşa 1 sene girerim devletime tamam işte sen sağ ben selamet özel sektör çok zor... dersane araştırıyorum şimdi eylül ayı içinde yazılıp başlamam lazım

gerçii kaynana dedikk cicii dedik ama o benii unuttu
mehtap vazgeçeliim bak gel sen benii all =)
benim gelinde hayırsız çıktıÇok üzgünüm çoook
aldım kuzuseni bak kafa dengiyimde:)

HErşeyi Cnaım Tüm herşeyini İnan ÖZledim
Sen Tam nereye gidiyorsun?
ben tam merkeze giderim ilk gün,ailelerimiz orda meltemde evimiz sonra krişe gidecez kısmetse

Ooyle vala cok rahatmis bebiskom sigara birakinca kilo alinio ama yedi kiloyu nasil almis hayret ettim cok spor yapiodu acaba sporumu birakti?cunku spor birakilincada birden kilo alinio canim
canım sigarayı daha önce bırakmış ablası sonra kilo almış sonrada lw ye başlamış bu kilolar sanırım lw dwn önceki kilolar:jeyyar:

canım gelinim
hoş geldin
en iyisi kuzum benim kardeşte o kararı aldı kursa gitcem çalışcam diyor:))

canim benim en guzeli tatlim iyi bi dersanede bulursun insallah slkl bi sekilde hazirlanmis olursun boylece sekerim dogru diosun ozel sektorde calismak gun gectikce dahada zorlasio kuzum hakkinda hayirlisi olsun guzel gelinim benimm

himm anladimm canim benim bende simdi almis sandim sasirdim bi an guzelcim

bugun nedense aciktimmm bugune kadar hep susuzluk agir basardi bugun aciktigimi hissettim bide dayanamadim gidip pide aldim yanindada fistikli dolama kimbilir kac bin kalori alcamm:))))

geeç girmişiim kız annem perdeleri yıkattırdıı ser felan anca işten gelince oluyoo
ii gecelerrrrr cankuşlarım güzeel düşleeeer opuyorumnanaktan

guzelim ohh misler gibi olmustur perdeler ellerin dert gormesin bebiskom allah rahatlik versin guzel ruyalar gor bitanem

aaaaaa bu ne haal kızlarr gelmeseem topiik açılmıcakmıışş lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…