Selenimo ve Cankularyla her telden

ekimim model kolay dediğin gibi bende öyle düşündüm en son bi kuaföre gittim saçlarımı mahvetti eşit değildi katları uzasın diye bekliyorum kuzum... belki rengini de öyle yaparım kumralım zaten doğal da durur diye düşünüyorum
işsizim ya kuzum bide eve çabuk alıştım çalışsaydım zor olurdu şimdi ister istemez evde olduğum için bişeyler yapıyorum :hulya: tam ev hanımıyım bi örgüm eksik:hulya:kaydirigubbakcemile3

desene bu kuaförlere de güven olmuyor artık.. kumralsan kesin yakışır, benim komşulardan biri yakın bir de yapmış oda kumral birde tatilde bronzlaşmış çok güzel olmuş saçlarının rengi çok yakışmıştı ..kış geliyor gülüm örgüde yaparsın basit şal modellerinden başlarsın artık :)))))

ben çıkıyorum gözde dışarda işim var sonra görüşürüz

bende bronzluk kalmadı kuşum ama iyi bi kuaför bulursam bi değişiklik yaparım sıkıldım bu yamuk saçlardan...
ekimim ben çıkıyorum evi bi silip süpüreyim anneme gitcem iftara ordayız yardım ediyim azcık öptm canım seni grşrz muuuuccxxxxŞeniz

allahıım yaa yine misafirle piştii oldum
şii kıss misafir çok seviyoon dimi beni :asigim:

saolll cnm opuyorumnanaktan ona yakın rengii ama bnm saçlarıım daha uzuunn onunkinden :dilcikar:
kız ben bişe yapmadım baksana rakip kaçtı ortalığı bana bıraktı zaten haberii yok kayınannesinide çaldıım gelmesiin böyle bak pişman olucak =)

hahah korkuttumm misafirii kaçtıı hemenciikk zemuszemus kaydirigubbakcemile3

uzun saçlarınla alımlı alımlı gez artık rakipte yok benim oğluş sana kesin bayılır :))))

saolasin cicegim allah zihin acikligi versin hayirli ugurlu olsun tatlim onluk nede yakisir yavrusuna allah banada nasip eder insalla benim icin minigi op guzelcim
sağol tatlımm gittik bugün başladık işte hayırlısıyla
sağo bebişimm

kızlar ben ilk kez sizden bu kadar uzak kalacagımen fazla 1gün girmiyordum
ama fırsat buldukça sizlere yzarım herkes kendine çok iyi baksın
öpüyorum opuyorumnanaktan
güle güle git gel kuzum seni çok özliycem kankammmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızlar,çıkmam lazım bu gün hafta başı işler var,dışarı falan da çıkmam lazım, öğlen sonu girebilirsem girerim. Zaten ilknurla,Zeynodan başka da giren olmaz ya neyseeeeeeee
kuzum valla bu saat oldu anca geldim okula gittik sabahtan biliyosun
tören faslı falan 12 de çıktık
çarşıya git et
eve geldim 3 oldu
oğlanı uyuttum azcık iş biraz uyku
topiğe anca sıra geldi
beni affedin bacılar okul başladı işte
ilknur nasılsın
sağol canım sen
koşturmaktan öldüm bugün işte
ezana 15 dk. var zaman geçmiyor bu gün çok susadım
bende susadım çokkkkkkakannehir

oğlanı yediriyorum şimdiii
iftara ayak bağı olmasınnn
salak gibi oldum bugün
çok yakınım trafik kazası geçirdi neyseki
iyiler ama arabaları haşat olmuş
kol bacak kırılmış teyzem kadar yakın teyzemin
göğsünden ameliyat omluştu 2 kez aldılar göğsünü
kolu da lenf bezleri olmadığı için aşırı ödem yapıyo
tam da o kolu kırılmış canımın
ameliyat edeceklermiş kolunu
bugün bu haberle allak bullak oldımm
bursada birlikteydik hepp

çook geçmiş olsunn cnmcıım
inşallah bundan snra sağlıklı bi haya sürer kadıncağız

çok geçmiş olsun tatlım yaaa,
insanın sevdiği biri olunca üzüntüsü daha fazla oluyor. Neyseki ölümlü kaza değilmiş,en azından bununla teselli olmalısın.Mal bi şekilde yerine konurda can giderse yedeği yok.
Oğlan naptı bu gün ilk günler zor olur,ama alışır,
artık okullu oldunuz hadi baaakalım.

kızlar kimseden ses çıkmıyoo bu gece
bende çok yorgunum 20.30 da çıktım işten artık uyuyayım
hepiinize iyi geceler güzel düşler

çok geçmiş olsun Allah esirgemiş, sevdiklerine bağışlamış, inşallah çabuk iyileşirler çok üzüldüm canım, insan böyle bir habere şok olur tabi tekrar geçmiş olsun

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…