ekimim model kolay dediğin gibi bende öyle düşündüm en son bi kuaföre gittim saçlarımı mahvetti eşit değildi katları uzasın diye bekliyorum kuzum... belki rengini de öyle yaparım kumralım zaten doğal da durur diye düşünüyorumgözdecim canım bayram temizliğinide bitirdin demek maşallah sana , iyice alıştın sen ev hanımlığına, saç kesiminde birşey yok ki katlı kesim.. bayram öncesi kestireceksen bekleme sonra tıklım tıklım olur kuaförler
desene bu kuaförlere de güven olmuyor artık.. kumralsan kesin yakışır, benim komşulardan biri yakın bir de yapmış oda kumral birde tatilde bronzlaşmış çok güzel olmuş saçlarının rengi çok yakışmıştı ..kış geliyor gülüm örgüde yaparsın basit şal modellerinden başlarsın artık :)))))
selam kızlar bir türlü karşılaşamıyoruz .. zeynep kız doğruyu söyle rakibin görüp melteme birşeymi yaptın hiç ortada yok ben yokken gelmiştir diye düşündüm ama yok gelmemiş... saç rengini beğendim ilk baştaki resime yakınsa çok güzelmiş...
sağol tatlımm gittik bugün başladık işte hayırlısıylasaolasin cicegim allah zihin acikligi versin hayirli ugurlu olsun tatlim onluk nede yakisir yavrusuna allah banada nasip eder insalla benim icin minigi op guzelcim
güle güle git gel kuzum seni çok özliycem kankammmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:kızlar ben ilk kez sizden bu kadar uzak kalacagımen fazla 1gün girmiyordum
ama fırsat buldukça sizlere yzarım herkes kendine çok iyi baksın
öpüyorum opuyorumnanaktan
kuzum valla bu saat oldu anca geldim okula gittik sabahtan biliyosunkızlar,çıkmam lazım bu gün hafta başı işler var,dışarı falan da çıkmam lazım, öğlen sonu girebilirsem girerim. Zaten ilknurla,Zeynodan başka da giren olmaz ya neyseeeeeeee
sağol canım senilknur nasılsın
bende susadım çokkkkkkakannehirezana 15 dk. var zaman geçmiyor bu gün çok susadım
oğlanı yediriyorum şimdiii
iftara ayak bağı olmasınnn
salak gibi oldum bugün
çok yakınım trafik kazası geçirdi neyseki
iyiler ama arabaları haşat olmuş
kol bacak kırılmış teyzem kadar yakın teyzemin
göğsünden ameliyat omluştu 2 kez aldılar göğsünü
kolu da lenf bezleri olmadığı için aşırı ödem yapıyo
tam da o kolu kırılmış canımın
ameliyat edeceklermiş kolunu
bugün bu haberle allak bullak oldımm
bursada birlikteydik hepp
oğlanı yediriyorum şimdiii
iftara ayak bağı olmasınnn
salak gibi oldum bugün
çok yakınım trafik kazası geçirdi neyseki
iyiler ama arabaları haşat olmuş
kol bacak kırılmış teyzem kadar yakın teyzemin
göğsünden ameliyat omluştu 2 kez aldılar göğsünü
kolu da lenf bezleri olmadığı için aşırı ödem yapıyo
tam da o kolu kırılmış canımın
ameliyat edeceklermiş kolunu
bugün bu haberle allak bullak oldımm
bursada birlikteydik hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?