Selenimo ve Cankularyla her telden

canlarıım günaydıınn

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

AMıN CANIM ,
BENDE BU MÜBAREK KADıR GECENıZı KUTLUYORUM.
bu akşam bol bol dua edelim, hepimizin duası kabul olsun inşallah.

ilknurr hayırlıı olsuun cnm
nasıl heyecen varmıı ufaklıkta =)
yok kız tecrübeli oldu artık okul konusunda
maşallahhh

çok geçmiş olsun Allah esirgemiş, sevdiklerine bağışlamış, inşallah çabuk iyileşirler çok üzüldüm canım, insan böyle bir habere şok olur tabi tekrar geçmiş olsun
sağol kuzum ya sorma çok üzüldüm akşam kötü oldum
sıkmışım kendimi belim çatladı gecee

sağol ablası
sorma çok çok sevdiğim teyzem ve çocukluk arkadaşım işte
sıkıntıdan belim tuttuu gece
ilaç içtim hep
sabahta okuldaydık yine
tören mören işte
bu gecede misafir var iftara
iş çok
öpüldün

çook geçmiş olsunn cnmcıım
inşallah bundan snra sağlıklı bi haya sürer kadıncağız
amin canım çok sağol

Seninde kadir gecen mübarek olsun canım
Allh dualarımızı kabul etsin

kuzum çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş mübarek ramazanda...

kızlar kadir geceniz mübarek olsun tüm dualarınız hayırlısıyla tez vakitte olsun inşallah...

nasılsın ilknurum moralin düzeldi mi biraz

eh kuzum işte sayılır bi bakınayım dedim
kafam salak gibi hala
uyumadım gece pek
oğlana da okula gidiyoruz sabahtan
bi bakınayım dedim
oğlanda kucağımda durmuyo sıpa

umarım sende iyisindir canım benim
kaçıyom ben kuzum
oğlanı uyutayım akşama iftara misafir var bideee
iş çok yani yeni gelinimm

kendine iyi bak tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin kuzum sana o zaman yorma kendini çok fazla misafirler doyar nasıl olsa kuzum

güzel dualarınıza amin .. herkesin kadir gecesi hayırlı olsun rabbim siz isteyin ben vereyim diyor bende hepimiz için bu dünyada da ahirettede iyilik ve güzellik istiyorum , dualarımız kabul olur inşallah...

prensesim evini taşıdı yerleşmeye çalışıyordur rabbim bu kızın kaderini güzel getirsin , şifasını çabuk versin inşallah .....

bekarların hepsine dua edesim geldi ... rabbim hepsine hayırlı kaderler yazsın , kıymet bilen , merhametli, yemek yapmasını bilen, rızkı bol olan, Allah korkusu kalbinde olan , ailesinin değerini bilecek,yumuşak huylu, keskin zekalı, az yakışıklı , çok sevecek koca nasip etsin inşallah

ekimciimm
amiinn cnm allah hayırlısını nasip etsiin
huzurlu bi ömür geçireyim yeter çok yükseklerde gözüm yok =)

ekimim herkes için çok güzel dualar etmişsin Allah da senin kalbindeki iyiliği görür ve istediğin her şeyi hayırlısıyla tez vakitte gerekleştirir inşallah canım

ekimim herkes için çok güzel dualar etmişsin Allah da senin kalbindeki iyiliği görür ve istediğin her şeyi hayırlısıyla tez vakitte gerekleştirir inşallah canım

amin inşallah canım .. seninde gönlündekiler olur inşallah eşinle sevginiz hiç bitmesin hanenin huzuru ve berketi bol olsun, herkesin işte bu insana güvenebilirsiniz dediği sevilen biri olursun inşallah ...amiiiin

ilknurum oğluşunu okula götürmüştür öğleden sonrada işi bitirirse gelir...ilknurum nasıl oldun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…