Selenimo ve Cankularyla her telden

hani uyuyacaktın ilknur:))) dayanamadın burdan ayrılamıyorsun demiiiii

ilknurum daha burdayım
2:45te oğlanı alcam eve getirip birşeyler yedirip 3:30da dersaneye götürcem 6:30da geri alcam
bu zaman aralıgında bugün girer çıkarım topige

git çocuğu uyut sonra huzursuzlanır kuzum, köfteni de kar , uyu sonra gel :))))enerji hapımı yutuyorsun ne yapıyorsun

kızlar ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum
benim buğün off günümdü habire pc nin başındaydımopuyorumnanaktan

espressocuğum ekimciğim merhaba kızlar :1hug: walla yazlıktan döndüm bayramda bi girdimdi. Kimsecikler çok yoktu ardından bilgisayarımda sorunlar oldu yine gitti geldi nihayet 2 gündür girebiliyorum doğru düzgün..Oğlumla uğraşıyorum bi yandan kedimize takmış durumda gözüne tırmık yiyecek diye aklım çıkıyo Of .. Bi yandan regl durumları. Gerginlik ve şişkinlik uğraşıyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım bi sorun yoktur..

6,sınıfta teyzesi
11

rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, bu çocukların işide zor okul , dersane , sınavlar , çok şükür biz o devreleri atlattık bizim bu kadar zor ve sıkı değildi okul hayatımız . rabbim zihin açıklığı versin tüm çocuklarımıza

kediyi at balkona çocuğu tırmalamasın he he :))) ciddiyim :)))iyiyiz canım azcuk kilo aldık bazılarımız o kadar

sizin hızınıza yetişmeyi çok isterdim walla ..Ben 2 satır yazana kadar siz kaç defa 2 satır yazmışınızkaydirigubbakcemile3

amin canım
evet yazık ya ben yoruluyorum onlar ne yapsın

Benim oğlan balkon kapısınıda açıyo be ekimcimkaydirigubbakcemile3 Kilo durumları öyle demek. Ben yazlıkta 1 kutu daha kullandım lw. verdim 3,5 kilo kadar daha. ama yazın yeniden lw başladığımda 1,5 kilo kadar aldımdı63 civarlarındayım şuara ama iştahım vardı kaç gündür yaa(( bugün aazaldı biraz nihayet

kıslar ben çamaşır asarken oğlan mousla topik topik açmış
10 tane kk sayfası açmış belki
çıkmış koltuğa
çok güldüm bide elinden mouse alınca nasıl kızıyo bana
ay ömür törpüsü bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…