Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo saygım sonsuz sana ama senin 3 kilo fazlan var benim 35 kilooooooooo hu duydunmu 35 kilo sen vericen çabucak sonra benle mi dalga geçicen ama haksızlık bu banane yaaa banane sikletlerimiz aynı değil ...ilknurum selenimoya bir şey de ühü ühü :)))))) he he he

üstelik elma sirkesi içmekten içim dışım sirke oldu azcukta kahve içeyim :)))nasıl olduda lw yi bırakalı 2 ay olduda kilo almadım sandın yaaa

kız ben bi kilo verene kadar sen beş kilo verirsin,
o zaman dilime düşme hadi bakalım başla gari,
nerde bizim ekxralar.
sende lw topiğinde millete iyi anlatıyodun accık ta kendin yap anlattıklarını hadeeee.
( Nasıl bu gaz yerine geçermi kızz)delikafadulden

ilknurumun eli bol aldıklarını dağıtıyor kuzum benim bütün hediyelerim ondan

valla geçer süpersin :))) pazartesi hepsine başlıyorum şu elma yeşil çay diyetini yapabilirsem 1 hafta deniycem bide elma sirkesi bal su formülü var lw de sipariş vericem bakalım nasıl olacak

valla geçer süpersin :))) pazartesi hepsine başlıyorum şu elma yeşil çay diyetini yapabilirsem 1 hafta deniycem bide elma sirkesi bal su formülü var lw de sipariş vericem bakalım nasıl olacak

Hadi şu Antalyanı da bi hallet gel artık kıçını kapa otur evde başlayalım hepsine birden hep beraberrr.

neyse siz unutmuşsuunuzz benii gidiyoom iştee
hııh

benim bankaya gitmem gerek hatunlaarr bol muhabbetleerr opuyorumnanaktan

aa ii benii unutunn siizz hııh
çok kırılldıım vallaa senağlama

aşk olsun sarı papatyam biz fire verenler için dedik sen demir başlardan oldun gülüm unutmakta neymiş hiç olurmu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…