Benim oğlan balkon kapısınıda açıyo be ekimcimkaydirigubbakcemile3 Kilo durumları öyle demek. Ben yazlıkta 1 kutu daha kullandım lw. verdim 3,5 kilo kadar daha. ama yazın yeniden lw başladığımda 1,5 kilo kadar aldımdı63 civarlarındayım şuara ama iştahım vardı kaç gündür yaa(( bugün aazaldı biraz nihayet
ahanda selenmio da geldi
gelde çık şimdi yaw
Anacım bu gün hepinizin çenesi düşmüş yahuuuuuu,
oku oku bitmedi.
Hoşuma da gitmedi değil hani,
amanin dedim bizim kızlar ne güzel toplanmış hepiciği başlamışlar kaynatmaya, yavaş yavaş kıvama geliyoruz
wayyyyyy maşallaaaaahhh a.s.
üzülme yaa seni hep neşeli ,hızlı ve yetenekli biliyorum üzülmek sana yakışmıyor sen hükümet gibi kadınsın herşeye, herkese daima yardım edip motive edersin sen böyle üzülürsen ben ne yapayım 30 uma giricem bu ay hala göbüş önde popişka arkada kafamı duvara vurayım ancak sen çok azimlisin okul açıldı nasıl olsa hep beraber düzene gireriz sen yine verirsin kiloları sonra bize kızarsın ne güzel tatlı tatlı , hadi be selenimo 3 haftada kiloları vereceğine iddaya girelim nesine ama onu bilmiyorum :))))
kızlar şu elma diyeti nasıl
ben yapamamda ilginizi çektimi?
zeynep sarı şeker ,günde 2 fincan kahvenin kilo vermeye yardımcı olduğunu okudum sitenin birinde ben de yapayım kendime içeriz karşılıklı afiyetle
ühü ühü bir çaya yetiyor param o da çay kalmamış
KANKAM SAOLSUN:1hug:
sende öp öp kaç yavrum.Bi dahaki öpücük ne zamannn.sositosositoMerhabaaaaaaopuyorumnanaktan
sizin hızınıza yetişmeyi çok isterdim walla ..Ben 2 satır yazana kadar siz kaç defa 2 satır yazmışınızkaydirigubbakcemile3
selenimo ablam seninde boncuğun hayırlı olsun
herkese mavi boncuk dağıtıyo demeyin ama haaa
:1hug:
kızzzz bedavamı dağıtıyolardııııııııı,
teşekkürler tatluuummmmmmm
oğlanı aldım geldim
kimin kuzusu bunlarrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::içelim::1hug:azcukun öyle oldu valla
yazdık sevindirik edelim ablamızı dedik
he he heee topik 1. sayfadan düşmez ablam merak etme senn
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray:
yok kuzum be 10 görüntüleme puanınamış ucus ucuss yanezemuszemuszemuszemus
baksana bana abardım al al
kimin kuzusu bunlarrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::içelim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?