Selenimo ve Cankularyla her telden

Hadi şu Antalyanı da bi hallet gel artık kıçını kapa otur evde başlayalım hepsine birden hep beraberrr.

başlayalım ben her gün rapor veririm
bu arada ramazan öncesi 17 gün sarımsak +cevizi denedim gram oynamadı onu bir daha yapmıycam

ALlah sana sen bize devam kızzzzzzzzz,
bu arada mehtapa torpil geçmişsin:çok üzgünüm:

neyse siz unutmuşsuunuzz benii gidiyoom iştee
hııh

benim bankaya gitmem gerek hatunlaarr bol muhabbetleerr opuyorumnanaktan

kıs zeynep sen demirbaşsın zati bütün gün açıksın deli
seni mi unutcam beya hemşerim al bi boncukta sana
diye yazdım ya yukarda bi daha sööletiyon
ekim kız bi boncukta sana kız
topik nazarlara gelmesin
az puan toplayayım prensese de hedaye etçem

hediye nasıl oluy bende nazarlık için puan var ben prensese hediye edeyim ama bilmiyorum, topiğin teknolojibaşıı anlat gıııı

kızlar ben çıkıyorum akşam yemeği yapıcam sonra görüşürüz

Zoicikkk, seni unutursak Allah bizi taş eder kızzz,
herne kadar sabah açılışını bana kaptırdınsa da ,
açılış ve kapanışı yapıp ortalığı temizliyosun .

ilknurum sağol gülüm boncukladın bizi:)))
güle güle takın kuzum
hediye nasıl oluy bende nazarlık için puan var ben prensese hediye edeyim ama bilmiyorum, topiğin teknolojibaşıı anlat gıııı

kız yetti yetti aldım prensese de
alışveriş yerine geliyon ya aldığınız nesneleri görüntüleye basıyon nesnenin açıklaması altında hediye et butonutıklıyon kime etçeksen adını yazıyon veriyon kargoya:roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum akşam yemeği yapıcam sonra görüşürüz
hadi git kuzum ben kaldım bak
bi cappucino içip uçucam bende az sonra
tarif bitti,şimdide konumu açacaz yani.senağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kız tarifler konu olyyo zati ne kadar çok etiket yazarsan o kadar puan oluyo bacııııııııııııııı

canlarim merhaba bugun bizimkilere gidemedim cunku yarin anneannemi konrole goturcekmisim ben o yuzden annem yarin gel dedi oyuzden kismetse yarin gitcem cumartesi doncem allah nasip ederse sizler nasilsiniz guzellerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…