canlar yaa bırakın sizz birikime yeniden ayneen devam
takmayın ki değer verilip sözünün dinlendiği anlamasın
canım ablam ya benim yüzümden yok yere sende heyheylendin
iyiyim sadece bacağım belim kasıldı biraz
sinirlenince oluyo bazen
yavrum boşver sinirlenme,
benle baş edemez o takma kafaana,
anlama özrü var hala benimm IQ yü söylüyor delikafadulden
burasını geyik topikleriyle karıştırmasın kimse,
burdaki dostluğu,paylaşımı,dert ortaklığını açsınlar geri sayfları okusunlar.
Dost arayan gelsin buraya,kapımız açık,
hadi gidip bakayım bakalım yeni topiğimize.
merak oldum geldim yine ama açmıycam bi daha
çarpıntım tuttu valla
alışkın olmayınca
bi de ICQ yazmış yanlız
hadi bak kuzum sağol
iyi geceler canımm
bitanelerim bugun sabah pazara gideyim dedim posta kutusunda ne goreyim dogalgaz kesme ihbernamesi eski borcundan dolayi benden onceki kiraci takmis emlakciyi aradim ofisine gittim sonra dogalgaza gittim hallettim epey bi kosturdum sonra pazar alisveris derken eve dondum yemek yedim anneannem dr gitti gozune mikrop kapmis denmisti o kadar antibiyotik aldi tik yok hala sis batio agri var doktor demis sinuzutten olabilir diye aklima takildi baska neden olurki bugun iyice muayene etmisler glokomu vardi onda sorun yokmus mikrop kapma iside deil artik demisler endiseleniorum kotu bisey olursa diye bakalim annem yarin doktora gitcek konusmaya sinuzutte tek bi gozde sisme agri yaparmi hic duymamistim canim ona slklldl tatlimm anca gelebildimm ama haliyle saatte epey gecmis
delikafaduldendelikafadulden
BELKİDE OLMAYACAKSINNN:jeyyar::jeyyar:
ne bu ayol bütün topik sözleşmiş gibi
amma denk olduk ha
aman temizlik demek bana
bıktım deterjana para vermekten
eşim napıyon sen içiyonmu bunları demeye başladı artık
sorma benimde sıkıntım tepemde
çatacak yer arıyom
para topiğindeki listeden de sildirdim kendimi
hoşlanmadım liste yapan memurenin papatyamı neyse işte mesajlarındaki tavırlardan diktatör diktatör
millete hesap verir gibi yok öylemiş yok böyle
bugün çattım azcık zaten
koymuş oraya:uhm: işareti
o güne atmadım diyorum listenin altına :uhm:gören bilgi versin yazmış hala
ana ne bu maliye nazırı gibi
yazdım şimdi silin beni listeden diye
ben kendi kendime de biriktiririm
lazım değil topik mopik
gençlik öyle geçip gidiyor kızlar, anlamıyosunuz bile.
rahata erdim şükür dediğinizde bir de bakmışsınız kırklı yaşlardasınız,zaman ne çabuk geçti diyorsunuz.bu seferde
bitanelerim bugun sabah pazara gideyim dedim posta kutusunda ne goreyim dogalgaz kesme ihbernamesi eski borcundan dolayi benden onceki kiraci takmis emlakciyi aradim ofisine gittim sonra dogalgaza gittim hallettim epey bi kosturdum sonra pazar alisveris derken eve dondum yemek yedim anneannem dr gitti gozune mikrop kapmis denmisti o kadar antibiyotik aldi tik yok hala sis batio agri var doktor demis sinuzutten olabilir diye aklima takildi baska neden olurki bugun iyice muayene etmisler glokomu vardi onda sorun yokmus mikrop kapma iside deil artik demisler endiseleniorum kotu bisey olursa diye bakalim annem yarin doktora gitcek konusmaya sinuzutte tek bi gozde sisme agri yaparmi hic duymamistim canim ona slklldl tatlimm anca gelebildimm ama haliyle saatte epey gecmis
annem 45-50 yaşlar için insanın huzuru bulduğu rahat ettiği altın çağı diyor o bu yaşlarını çok seviyor ...40 lı yaşlar hem daha genç olduğun hemde hayatının tam düzene girdiği kendinle ilgilenebildiğin yaşlar olurmuş ....
selenimo herkes sana abla diyor diye kendini çok büyük zannedip yaş krizine girme en sinir olduğum şeylerdendir daha yaşın genç ama yaşlanmaya başlamış gibi konuşma, gelir anneme yaptığım gibi etini çimdiklerim gençsin maşallah çok da güzelsin , beceriklisinde insanları etrafında toplamayı bilen ,sevilen birisinde ne mutlu sana bende senin gibi olurum inşallah
kız annem 47iye girdi ama hala 18ime 2günüm var der :roflol:
buarada ben abla diyiim yaa hani topiğinn en küçüğüyüm ya o bakımdaan :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?