Selenimo ve Cankularyla her telden

canım ablam ya benim yüzümden yok yere sende heyheylendin
iyiyim sadece bacağım belim kasıldı biraz
sinirlenince oluyo bazen

yavrum boşver sinirlenme,
benle baş edemez o takma kafaana,
anlama özrü var hala benimm IQ yü söylüyor delikafadulden

burasını geyik topikleriyle karıştırmasın kimse,
burdaki dostluğu,paylaşımı,dert ortaklığını açsınlar geri sayfları okusunlar.
Dost arayan gelsin buraya,kapımız açık,
hadi gidip bakayım bakalım yeni topiğimize.

bi de ICQ yazmış yanlız
hadi bak kuzum sağol
iyi geceler canımm

merak oldum geldim yine ama açmıycam bi daha
çarpıntım tuttu valla
alışkın olmayınca

Kız deliiiiii,
çarpıntın sadece kocan için olsun.
bırak ne idüğü belirsiz biri için sana yazık,
bundan sonra sını özelden yazayım neyse ajanlığın elinden giidiyor İlknurummmm.

bi de ICQ yazmış yanlız
hadi bak kuzum sağol
iyi geceler canımm

Yavrum benim yaptığım deve esprisini bile anlamamışlar ki, bana daha atasözünü bilmiyosun mecazi anlamda dedik deme gafletinde bulunmuş kendi zekasını göstermiş,benim dememe gerek varmı onun zekasınıdelikafadulden

bitanelerim bugun sabah pazara gideyim dedim posta kutusunda ne goreyim dogalgaz kesme ihbernamesi eski borcundan dolayi benden onceki kiraci takmis emlakciyi aradim ofisine gittim sonra dogalgaza gittim hallettim epey bi kosturdum sonra pazar alisveris derken eve dondum yemek yedim anneannem dr gitti gozune mikrop kapmis denmisti o kadar antibiyotik aldi tik yok hala sis batio agri var doktor demis sinuzutten olabilir diye aklima takildi baska neden olurki bugun iyice muayene etmisler glokomu vardi onda sorun yokmus mikrop kapma iside deil artik demisler endiseleniorum kotu bisey olursa diye bakalim annem yarin doktora gitcek konusmaya sinuzutte tek bi gozde sisme agri yaparmi hic duymamistim canim ona slklldl tatlimm anca gelebildimm ama haliyle saatte epey gecmis

yeni taşınmalarda olur öyle koşturmacalar.
sinüzitte ağrı yapar tatlım, hatta benim şu sıraalar sık ağrıyor başım,sinüsler dolu.
Tek taraflı ağrıyor, özelliklede göz çevrem.
o yüzden endişelenme başka bir şey yoksa sevinmeliisin.

Yanlız bu arada ne konuşmuştuk seninle,
hani artık çok fazla takmayacaktın.

benimkide kızıyor her yer deterjan temizlik malzemesi dolu zehirliyceksin kendini diye dün akşam yine kızdı bünyem deterjanlara tepki veriyor alerjiğim daha önce 2 kere zehirledim kendimi he he he şimdi dikkatli oluyorum ...
ilknurum sanalda parayla canını sıkma gülüm kendin biriktirirsin tabi, sen becerikli hatunsun onuda yaparsın

gençlik öyle geçip gidiyor kızlar, anlamıyosunuz bile.
rahata erdim şükür dediğinizde bir de bakmışsınız kırklı yaşlardasınız,zaman ne çabuk geçti diyorsunuz.bu seferde

annem 45-50 yaşlar için insanın huzuru bulduğu rahat ettiği altın çağı diyor o bu yaşlarını çok seviyor ...40 lı yaşlar hem daha genç olduğun hemde hayatının tam düzene girdiği kendinle ilgilenebildiğin yaşlar olurmuş ....
selenimo herkes sana abla diyor diye kendini çok büyük zannedip yaş krizine girme en sinir olduğum şeylerdendir daha yaşın genç ama yaşlanmaya başlamış gibi konuşma, gelir anneme yaptığım gibi etini çimdiklerim gençsin maşallah çok da güzelsin , beceriklisinde insanları etrafında toplamayı bilen ,sevilen birisinde ne mutlu sana bende senin gibi olurum inşallah

geçmiş olsun kardeşim annanenin gözü çabuk iyileşir, ciddi birşey değildir inşallah ...sen de çok koşturmuşsun ,yorulmuşsun canım iyice dinlen sonra hastalanma sakın

ilknurum gülüm topiğin hayırlı olsun ne güzel düşünmüşsün para biriktirmek için bir sebebimiz oldu ne zamandır biriktireyim diyordum arada çar çur ediyordum bundan sonra boşa para harcamak yok :))))

kız annem 47iye girdi ama hala 18ime 2günüm var der :roflol:
buarada ben abla diyiim yaa hani topiğinn en küçüğüyüm ya o bakımdaan :kedi:

kız annem 47iye girdi ama hala 18ime 2günüm var der :roflol:
buarada ben abla diyiim yaa hani topiğinn en küçüğüyüm ya o bakımdaan :kedi:

sen abla de gülüm diğerleride sevdiklerinden saygıdan diyor zaten bana aldırmayın ben patron diyorum ilk başlarda beni güzel denetliyordu çok gaza getiriyordu, her gün tekmil veriyordum he he he ben 55 yaş üstü olanlara yüz yüze ve lojman dışındaysa abla diyorum sadece yoksa hep hanım 40 yaş altınada samimiysek direk adıyla hitab ediyorum, saygısızmıyım neyim ha ha ha :)))

Günaydın kızlar
sabah erkenden kalktık bugün
kahvaltılar bitti neyseki
işe güce başlamadan yazayım iki bişey dedim
öğleden sonra uğrarım yine
1 topiğimiz daha oldu
bakalım git gide doğuruyo kıslar bunlar
evlerimiz çoğalıyo
herkese mutlu günler sevgilera.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…