Selenimo ve Cankularyla her telden

ilacı bırakma dozajlarına 1 ay sonra başlıycaksan bu harika bir haber çok sevindiiiiiimdelikafadulden ..doç. olsa farketmez ben güvenmedim ona

alti ay dolduktan sonra baslicak dozaj azalmalari sonrada tamamen bitcek insallah bende kurtulmak istiorumm su antidepresandan artik gercekten baslamasida kullanmasida birakmasida ayri ayiri zahmetli bisey neyse geldi gecti diyelim az kaldi biraz daha sabretmem lazim tatlim

15 tl kot cok iyi gulum bikinide yaza hazirlik ohhh insallah saglikla mutluluk eskitirsin aldiklarini tatlimmm

ay evet ona da aldıım onun ki ucuz kız 10 lira
hediye olsuun bayram hediyesi kaydirigubbakcemile3 kıyamıyom valla onuda ayıramıyorum :)

oyy dusunceli zeynebimm benim sevgilisinede almis hediye oda sana cikolata almisti allah bozmasinn kuzum cikolatalar duruyomu tatlim bayrama az kaldi:)

tatlimm benim bastan pazartesiyi okeyleselerdi bosuna moralinde bozulmucakti aksilik iste gulum hayirlisiyla iyi bi is bi bulsan rahatlasan bebegim

çıktınız mı :gitme:
öğleden sonra biraz uyudum hava kötü ,ev sakin napayım döne döne uyumuşum
kaltım pc yi açayım amma maus çalışmıyor
oğluşumla 2saat uğraştık yokkk
sonunda lektrik süpürğesiyle tozunu aldım,dezenfektanlada sildim
ümidim yoktu ama açıldıııı

burdayimm tatlimm .iyi olmus sekerleme yapman.belki takilmistir falan sonra calistigina gore aman bozulmasin bisey guzelcim sensiz kalmayalimmm neler yedin bugun sabahtan bu yana tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…