Selenimo ve Cankularyla her telden

ben lw nin öncesindeki tabletle verdiğimden gecen yıl kilolarımı bu bana yaramadı diye düşünüyorum

prensesim yine her zamanki gibi geriden geliyon bacım bak biz burda canlı canlı duruyoruz, bırak alıntılara cevap yazmayı, biz yokken yazarsın

ben lw nin öncesindeki tabletle verdiğimden gecen yıl kilolarımı bu bana yaramadı diye düşünüyorum

hıım biz ona yetişemedik, yorum yapamıcam .biz duyduğumuzda taklitleri çıkmıştı lw yeni çıkmıştı bende lw den önce başka bişey deneyipte verememiştim sonra lw ile verince çook bağlandım buna aramızda aşk var yani.naniknanikdelikafadulden

birde size sinir yaptımı bu tablet sanki beni sinirli yaptı biraz

aaaa bilmiorum valla ben antideprasanda kullandigim icin anlamamista olabilirim canim
ama 2_+2 alma derim agir gelebilir ben nisanda ilaci aldigimda bir bir alin diodu gecen gun aldigimda deismis 2 2 olmus sanirim cabuk bitsin cok satildin diye

herhalde ilk kullandığına vücut alışıyor:içelim:

dogru diosunn kralicem
bu arada sen 60 kilomu oldun bibucuk vermissin tatlim hemen hemen ayniyiz o zaman gulum

ahhh keşkee gülümm,
hala olduğum yerdeyim, çünkü son zamanlarda bende senin gibi yemeeye baaaşalamıştım 63,7 kiloya çıkmıştım yani hala 62 yim,
inş bu kutu ile bir 3 kilo daha giderse yeterr.

Birçok hastalığın tedavisinde etkin rol oynadığı belirlenen keçiboynuzu Domuz Gribi'yle de savaşıyor.

Antalya Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar, kalsiyum, demir ve çinko yönünden zengin olan keçiboynuzunun vücudun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirterek, "Domuz gribine karşı keçiboynuzu tüketin" dedi.

Keçiboynuzunun bazı hastalıkların yanı sıra domuz gribinden korunmak için en iyi yiyeceklerden biri olduğunu kaydeden Başhekim Dr. Çınar, "Keçiboynuzu gelişmekte olan ve okul çağına gelen bir çocuğun A, B, D ve E vitaminlerini karşılamaktadır. Bu vitaminler insanlarda kansızlığı önlediği ve bağışıklık sitemini düzenlediği gibi fiziksel gelişmede de faydalı olmaktadır. Keçiboynuzunun özellikle çocuklarda görünen astım, alerjik bronşit, grip ve akciğer kanserine karşı koruyucu bir özelliği vardır" diye konuştu.

Dr. Mehmet Çınar, Gazipaşa halkının domuz gribi salgınından dolayı tedirgin olduğunu, her gün onlarca kişinin kendilerinden bilgi edindiğini söyledi. Dr. Çınar, domuz gribinden mevsimsel grip enfeksiyonundan korunmak için alınan önlemlerle korunulabileceğini kaydetti. Dr. Mehmet Çınar, "Kişilerle yakın temastan uzak durmak, ellerimizi sık sık yıkamak, beslenmemize dikkat etmek bizi hastalığa karşı koruyacaktır" dedi.

Domuz gribinin belirtileri hakkında da bilgi veren Dr. Çınar, "ınsanlarda görülen grip belirtilerine benzer. Ateş, öksürük, boğaz ağrısı, yaygın vücut ağrısı, baş ağrısı, üşüme- titreme, yorgunluk gibi belirtileri içerir. Bazı vakalarda kusma ve ishal de görülebilir" diye konuştu.

kizlar keciboynuzuda iyi geliomus haberiniz olsun

ahhh keşkee gülümm,
hala olduğum yerdeyim, çünkü son zamanlarda bende senin gibi yemeeye baaaşalamıştım 63,7 kiloya çıkmıştım yani hala 62 yim,
inş bu kutu ile bir 3 kilo daha giderse yeterr.

kralicem benim dert etme en azindan ipin ucu kacmadan yakaladik insallah gitcek bunlarda sekerparem

ben yinee kiloo almışım anlamadımki niye zırt pırt değişio bu kiloo
56 kilo olmuşuum bide buçuğu vaar akannehir akannehir

bugun disari cikamadim bende agrim vardi halada tam gecmediii neyse oldum ya cok sukur oda siskinlik aclik yapiodu belki bi nebze daha azalir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…